Новини, в яких згадується Цзян Вень

21 грудня 2016,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем пятерку свежих ТВ-роликов спин-оффа «Изгой-один. Звездные войны: История», которые показывают, почему на него стоит сходить в кино.

Читати далі...
20 грудня 2016,  21:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Концепт-арты спин-оффа «Изгой-один. Звездные войны: История» представляют альтернативный взгляд на Со Герреру, Орсона Кренника, K-2SO и Дарта Вейдера без его брони.

Читати далі...
8 грудня 2016,  14:35 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати невелику, але цікаву статтю про створення фільму «Бунтар один. Зоряні війни. Історія», який стартує в кінотеатрах через тиждень:

Новий блокбастер Lucasfilm «Бунтар один. Зоряні війни. Історія» стане першим фільмом франшизи Зоряних війн, у якому події відбуваються в улюбленій та добре знайомій фанатам галактиці, але з новими героями.

Читати далі...
18 жовтня 2016,  13:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Семеро героев и один злодей спин-оффа «Изгой-один. Звездные войны: История» получили по персональному постеру, а также стали известны их звания и род деятельности.

Читати далі...
13 жовтня 2016,  01:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На новому постері спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» знайшлося місце не тільки для головної героїні та її команди, а й для Дарта Вейдера і його «Зірки смерті».

Читати далі...
16 вересня 2016,  15:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Два новых международных постера «Изгой-один. Звездные войны: История» показывают главную героиню и ее команду повстанцев готовыми к своей опасной миссии.

Читати далі...
16 липня 2016,  17:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора, 15 липня, в Лондоні відбулася зустріч каста і творців фільму «Ізгой-один. Зоряні війни: Історії» з шанувальниками під назвою Star Wars Celebration, в рамках якої були представлені нові матеріали і деталі про майбутній спін-офф «Зоряних війн».

Подію відвідали Фелісіті Джонс, Дієго Луна, Бен Мендельсон, Мадс Міккельсен, Алан Тьюдік, Форест Вітакер, Різ Ахмед, Донні Єн, Цзян Вень і режисер Гарет Едвардс, а модератор панелі Гвендолін Крісті, яка зіграла в «Зоряних війнах: Пробудження сили» Капітана Фазму, поділилася після епічним селфі за участю всього каста.

16 липня 2016,  01:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Звездных войн: Пробуждение силы» Гвендолин Кристи поделилась эпическим селфи с членами каста «Изгой-один. Звездные войны: Истории».

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
17 серпня 2015,  14:33 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилося перше фото каста фільму «Зоряні війни: Ізгой» і стало відомо, що до нього приєднався зірка «Ганнібала» Мадс Міккельсен.

Крім Міккельсена, чия роль не розголошується, повідомили, що у фільмі візьмуть участь Алан ТьюдікДонні Ен і Цзян Вень.

Раніше було підтверджено, що в «Зоряних війнах: Ізгой» зіграють Фелісіті Джонс (на фото в центрі), Бен МендельсонФорест УітакерДієго Луна і Різ Ахмед.

Перший фільм цієї антології знімає Гарет Едвардс, режисер «Годзілли». Він розповість про борців опору, які об'єднуються, щоб вкрасти плани до оригінальної Зірці смерті. Його події будуть відбуватися до подій, показаних в «Зоряні війни: Епізод 4 – Нова надія».

Продюсер Кетлін Кеннеді розповіла про відмінності кінокартини з антології від саги:

«Зоряні війни: Ізгой» відійдуть в сторону від саги, але збережуть в собі елементи Всесвіту «Зоряних воєн». Фільм вирушить на нову територію, буде досліджувати галактичну боротьбу з перспективи наземної війни, в той же час зберігаючи то необхідне почуття «Зоряних воєн», яке знають шанувальники. Гарет є дуже інноваційним режисером, і я в захваті, що випало працювати з ним і екстраординарним кастом, який він обрав для «Ізгоя».

«Зоряні війни: Ізгой» вийдуть в прокат 16 грудня 2016 року.

16 лютого 2015,  12:56 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Підійшов до свого завершення 65-й Берлінський кінофестиваль, який проходив з 6 по 15 лютого в столиці Німеччини, де на підсумовуючій його підсумки церемонії нагородження переможці конкурсу отримали своїх заповітних Ведмедів.

У складі журі в цьому році були Даррен Аронофскі, Даніель Брюль, Пон Чжун Хо, Марта Де Лаурентіс, Клаудія Льоса, Одрі Тоту і творець «Безумців» Меттью Уэйнер. Головний Ведмідь за кращий фільм дістався іранському режисерові Джафару Панахі, який засуджений в рідній країні за так звану «антиурядову діяльність» і не зміг бути присутнім на церемонії. Але незважаючи на заборону знімати кіно на своїй батьківщині, він продовжує творити і отримувати нагороди європейських кінофестивалів. Від його імені Медведя прийняла юна племінниця, яка зіграла у фільмі «Таксі», розчулившись при цьому перемогою дядька до сліз.

Двічі в цьому році нагороди були розділені між двома кінематографістами: серед режисерів відзначили відразу Раду Жуде за фільм «Браво!» та Малгожату Шумовську за «Тіло», а серед операторів Срібних Ведмедів отримали Стурлі Брандт Гревлен за «Вікторію» і дует Сергій Михальчук і Євген Прівін за їх спільну роботу над фільмом «Під електричними хмарами». До речі, останній фільм є результатом спільного виробництва Росії, України та Польщі.

Читати далі...