Новини, в яких згадується Рамона Янг

3 червня 2023,  08:20 | Новини серіалів

Божевільний випускний рік наближається... Стримінгова платформа Netflix поділилася трейлером четвертого і заключного сезону свого популярного молодіжного серіалу «Я ніколи не...», головну роль в якому виконує акторка Майтреї Рамакрішнан.

Читати далі...
16 квітня 2019,  16:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара відправляється в пекло Ави, яке виглядає як гігантський космічний торговий центр, в промо-ролику 12 серії 4 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Темрява піднялася в 2019 році, і команда розуміє, що поки вони розбиралися з історією, в теперішньому часі з'явилися нові проблеми. Сара (Кейті Лотц) намагається врятувати Аву (Джесс Макаллан) від долі, гіршої за смерть, і в той же час веде бій з власними демонами. Нора (Кортні Форд) і Костянтин (Метт Раян) працюють разом, щоб зупинити могутнього демона. Тим часом Зарі (Тала Еш) отримує непрохані поради від Мони (Рамона Янг), Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і навіть Рорі (Домінік Перселл).

Серія «The Eggplant, The Witch & The Wardrobe» («Баклажан, чаклунка і платтяна шафа»), яку зняла Майрзі Алмас, вийде на телеекрани 23 квітня за українським часом.

9 квітня 2019,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Похорон перетворюється на боротьбу зі злими привидами в промо-ролику 11 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Коли Мона (Рамона Янг) дізнається, що її улюблена письменниця Джейн Остін опиняється в епіцентрі магічної небезпеки, вона разом з Сарою (Кейті Лотц), Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) та Зарі (Тала Еш) відправляється в 1809 рік. Тим часом Нейт (Нік Зано), Костянтин (Метт Раян) та Рорі (Домінік Перселл) намагаються зупинити батька Ніка Генка (Томас Ф. Вілсон), що повстав з мертвих.

Серія «Séance & Sensibility» («Спіритизм і почуття») отримала свою назву на честь відомого роману Остін «Розум і почуття» і вийде на екрани 16 квітня за українським часом.

27 листопада 2018,  20:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Страшні й кровожерливі ляльки нападають в 7 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Поки Рорі (Домінік Перселл) й Ава (Джесс Макаллан) перебувають у сварці, Сара (Кейті Лотц) намагається знайти спосіб їх помирити, але ситуація відходить на другий план, коли на Легенд нападають нові магічні істоти. Костянтин (Метт Райан) змушений зіткнутися лицем до лиця зі своїм трагічним минулим, що може обернутися руйнівними наслідками для решти команди. Тим часом Мона (Рамона Янг) закохується в свого співробітника і отримує на цей рахунок пораду від Нейта (Нік Зано).

Серія «Hell No, Dolly!» («Чорт ні, Доллі!») прибуде на телеекрани 4 грудня за українським часом.

21 листопада 2018,  02:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда стикається з мінотавром та з босом-ревізором в 6 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня». І поки невідомо, хто з них гірший.

Коли Генк Гейвуд (Томас Ф. Вілсон з «Назад в майбутнє»), батько Нейта (Нік Зано), влаштовує Аві (Джесс Макаллан) допит про звичні витрати Легенд, Нейт запрошує його на борт «Хвилельоту», бажаючи загладити непорозуміння. Після Легенди показують Генку, чим вони займаються, відправившись в Париж 1920-х років, щоб зловити чергового втікача. Тим часом Мона (Рамона Янг) намагається справити на Аву гарне враження, але її надмірне завзяття відправляє її та Аву до камери.

Прем'єра серії «Tender is the Nate» («Ніжний Нейт») відбудеться 27 листопада за українським часом.