Новини фільмів, в яких згадується Люк Вілсон

7 лютого 2020,  11:14 | Новини фільмів

Компанія Netflix поділилася зворушливим трейлером романтичної драми «Всі радісні місця», яка є екранізацією роману американської письменниці Дженніфер Нівен. Його адаптацією займалася сценаристка Елізабет Ханна.

Кінострічка буде надихаючою історією двох старшокласників Вайолет (зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг) і Теодора (зірка фільму «Детектив Пікачу» Джастіс Сміт), які зустрічають одне одного, і це назавжди змінює їхні життя. Поки вони намагаються впоратися з емоційними і фізичними шрамами свого минулого, вони відкривають, що навіть найменші місця і моменти можуть нести щось хороше і значуще.

Батька Вайолет зіграє Люк Вілсон. Прем'єра фільму «Всі радісні місця», режисером якого став Бретт Гейлі, на Netflix відбудеться 28 лютого.

18 жовтня 2019,  17:41 | Новини фільмів

На честь виходу комедійного екшен-горору «Зомбіленд: Подвійний постріл» в американський прокат студія Sony вирішила порадувати шанувальників франшизи смішним хвилинним відео, яке показує, як актори повеселилися на зйомках.

В закулісному відео актори Джессі Айзенберг, Вуді Гаррельсон, Емма Стоун, Ебігейл Бреслін і Зої Дойч корчать смішні пики, танцюють у перервах між сценами та щиро сміються. Також Стоун не може запалити факел і сказати з серйозним обличчям фразу: «Коли ти кохаєш когось, то стріляєш йому в обличчя». А Гаррельсон випробовує терпіння Люка Вілсона на радість Томаса Міддлдітча.

Українська прем'єра фільму Рубена Фляйшера відбудеться 24 жовтня.

7 жовтня 2019,  20:47 | Новини фільмів

Режисер «Венома» Рубен Фляйшер покаже, як правильно боротися з новими небезпечними видами зомбі, в комедійному екшен-горорі «Зомбіленд: Подвійний постріл», чий новий український трейлер вийшов сьогодні.

Продовження «Зомбіленда», яке написали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік, поверне на екрани веселу четвірку Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіту (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) і Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які продовжують подорожувати просторами США, мочити зомбі і зустрічати нових кумедних персонажів, з якими не засумуєш. У їхньому числі опиняться Медісон (Зої Дойч), Невада (Розаріо Довсон), Альбукерке (Люк Вілсон) та... Флагшток (Томас Міддлдітч).

Українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», де також повернеться незрівнянний Білл Мюррей, як підтверджує цей трейлер, відбудеться 24 жовтня.

8 серпня 2019,  16:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми дочекалися українського трейлера очікуваної горор-комедії Рубена Фляйшера, яка вийде в прокат під назвою «Зомбіленд: Подвійний постріл».

У продовженні фільму «Вітаємо у Зомбіленді» наша улюблена четвірка Вуді Гаррельсон, Джессі Айзенберг, Ебігейл Бреслін та Емма Стоун буде боротися з новими видами зомбі і зіткнеться з дивакуватими вижившими, яких зіграють Зої Дойч, Розаріо Довсон, Люк Вілсон, Томас Міддлдітч та Еван Джогіа. Паралельно з цим головним героям доведеться розібратися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній родині.

Разом з виходом дубльованого трейлера було підтверджено, що українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» відбудеться 24 жовтня.

24 липня 2019,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два місяці до прем'єри студія Warner Bros. поділилася офіційним трейлером своєї драматичної картини «Щиголь», головну роль в якій виконує зірка екшену «На драйві» Енсел Елгорт.

Адаптація популярного роману письменниці Донни Тартт розповість про Теодора «Тео» Декера (Енсел Елгорт), який у 13 років втратив свою матір під час теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути провини, переосмислення і навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

Українська прем'єра фільму Джона Краулі, де також з'являться Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Люк Вілсон та Джеффрі Райт, відбудеться 26 вересня.

30 травня 2019,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо зворушливий та візуально прекрасний трейлер драматичного фільму «Щиголь», заснованого на відомому романі Донни Тартт, в українському дубляжі.

Теодору «Тео» Декеру (Енсел Елгорт) було 13 років, коли його мама загинула в результаті теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути, провини, переосмислення та навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

В кінотеатри України фільм режисера Джон Краулі, де разом з Елгортом зіграють Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Ешлі Каммінгс, Люк Вілсон, Джеффрі Райт, Анайрін Барнард та Оакс Фіглі, прибуде восени, 26 вересня.

24 квітня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Битися з зомбі буває дуже весело. Під час зйомок фільму «Вітаємо у Зомбіленді 2» Зої Дойч знатно повеселилася разом з його акторським складом.

Читати далі...
21 січня 2019,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер нової мелодраматичної антології «Берлін, я люблю тебе», яка зібрала разом 10 історій кохання, що розгортаються в столиці Німеччини.

«Берлін, я люблю тебе» йде по стопах антологій «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе» й покаже 10 життєвих та зворушливих історій про жителів Берліна, всі з яких присвячені любові в її різних проявах. Згідно з сайтом IMDb, над створенням цих короткометражок працювало 11 режисерів, зокрема Тіль Швайгер та Денніс Ганзель.

В антології зіграли володарка премії «Оскар» Хелен Міррен, номінанти на премію «Оскар» Кіра Найтлі та Міккі Рурк, номінантка на премію «Золотий глобус» Гайден Панетт'єрі, зірка «Лузерів» Діанна Агрон, зірка «Гри престолів» Іван Реон. а також Люк Вілсон, Джим Стерджесс, Дженна Дуан та Дієго Луна.

У світовий прокат картина «Берлін, я люблю тебе» вийде у березні.

27 квітня 2015,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Днями завершився Tribeca Film Festival, який вже протягом 14 років щорічно проходить в Нью-Йорку. Кращим фільмом цього року визнали ісландську драму «Virgin Mountain».

«Virgin Mountain» (або «Fúsi») розповідає історію 40-річного чоловіка, який все ще живе з мамою, його дні схожі один на інший і він не бажає покинути зону свого комфорту. І тут зустріч з двома жінками перевертає його звичний світ. Автором сценарію і режисером фільму виступив Дагюр Каурі, який переміг у категорії Кращий сценарій. Також відзначили на фестивалі виконавця головної ролі Гуннара Йонссона, назвавши його Кращим актором.

Іншим лауреатом у трьох категоріях стала драма «Bridgend», натхненна реальними подіями - серією самогубств молодих людей. Фільм оповідає про дівчину-тінейджера Сару, що приїхала з батьком в маленьке уельське містечко, де самогубство виявляється дуже популярним серед юнаків та дівчат. Ханна Мюррей, що зіграла Сару, стала Кращою актрисою на кінофестивалі.

Читати далі...