Новини, в яких згадується Джим Керрі

26 березня 2022,  20:38 | Новини фільмів

Сонік та Наклз стикаються ніс до носа в епічному поєдинку в новому трейлері пригодницького фільму «Їжак Сонік 2» від режисера Джеффа Фаулера, яким поділилася студія Paramount Pictures.

Читати далі...
19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Персонаж»
Прегарний день у світі Раяна Рейнольдса
11 серпня 2021,  22:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Комп'ютерні ігри вже давно стали частиною нашого життя, переносячи людей з реального світу до світу віртуального, де можна стати яким завгодно персонажем, приміряти на себе образ крутого героя, але скажіть чесно, ви коли-небудь замислювалися над життям неігрових персонажів, так званих NPC? Тих, які ходять по колу, повторюють одні й ті ж фрази і терплять багато чого від гравців, які заради розваги б'ють їх або стріляють по ним, виливаючи на них свій стрес? Таким був і Гай, головний герой науково-фантастичного фільму «Персонаж», поки одного разу він не наважився розірвати це замкнене коло і не вийшов за рамки свого одноманітного алгоритму...

Читати далі...
10 лютого 2021,  18:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через рік після виходу на великі екрани свого хітового науково-фантастичного екшену «Їжак Сонік» студія Paramount Pictures вирішила розкрити дату прем'єри його очікуваного сиквела за допомогою невеликого тизера.

Читати далі...
23 листопада 2020,  18:20 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня стали відомі номінанти на нову американську премію Critics' Choice Super Awards, де існує номінація Найкращий супергеройський фільм. І на цю нагороду претендує п'ять фільмів, включаючи екшен з Харлі Квінн.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарне комедійне шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» повертається на телеекрани з вибухом, який забезпечить сам Джим Керрі!

Читати далі...
1 липня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Схиліться перед новою Королевою Травня! Аріана Гранде офіційно стала головною прихильницею культового фільму жахів «Сонцестояння», обравши його в якості теми для вечірки на свій 27-й день народження.

Читати далі...
25 квітня 2020,  19:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В супергеройському фільмі «Бетмен», який знімає Метт Рівз, з'явиться декілька знаменитих суперлиходіїв з коміксів DC, включаючи загадкового Загадника, роль якого виконає актор Пол Дано.

Читати далі...
16 квітня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сцена після титрів фільму «Їжак Сонік» показала прибуття до нашого світу нового персонажа з відеоігор Sega лисеня Майлза Правера, також відомого як Тейлз.

Читати далі...
17 лютого 2020,  00:13 | Новини фільмів

Соник здається однією з найбільш позитивних істот, з якими ви коли-небудь можете зіткнутися, але і у нього бувають погані дні, повні відчаю, як показує новий фрагмент пригодницької комедії «Їжак Сонік».

Читати далі...
14 лютого 2020,  02:55 | Новини фільмів

Любите Джима Керрі? Тоді обов'язково дивіться нове закулісне відео пригодницького фільму «Їжак Сонік», де він грає головного лиходія. Актор розкриває мотиви свого персонажа і показує, що доктор Роботнік дуже любить танцювати.

В фічуретці зірка культових комедій «Маска» та «Ейс Вентура» розповідає, що коли йому запропонували зіграти в екранізації пригод Соніка, «він був дуже радий». Свого лиходія доктора Роботніка Керрі описує як «справжнього божевільного, чий IQ складає 300», тому актор жартує, що «готувався до цієї ролі десь півтора тижні». Чого хоче Роботнік? Контролювати людство за допомогою своїх машин, і Сонік як раз володіє такою силою, за допомогою якої злий геній може втілити це в реальність. Але цього швидкого їжака не так-то просто спіймати.

Ви вже можете побачити Керрі в цьому лихому образі в найближчому кінотеатрі. Квитки на сеанси «Їжак Сонік» ви знайдете в нашій афіші.

7 лютого 2020,  10:57 | Новини серіалів

«Реальність це хвороба. Фантазія це ліки». Так вважає Джим Керрі в фінальному трейлері 2 сезону драматичної комедії «Жартую».

У серіалі Дейва Голстейна і Мішеля Гондрі Керрі втілює телеведучого Джеффа Піклса, чиє шоу «Час ляльок з містером Піклсом», яке так люблять американські діти, вперше за 30 років знімають з ефіру. Перебуваючи в пошуках нового способу спілкування зі своєю аудиторією, Джефф створює дивну ляльку-робота, яку ви можете побачити в трейлері. Він також переживає зрив, змінює зачіску, потрапляє в лікарню і знаходить вихід з цієї важкої особистісної кризи в безмежній фантазії та своїй люблячій родині.

Однією із запрошених зірок у нових серіях буде співачка Аріана Гранде, яку ви можете помітити в трейлері в образі феї. Прем'єра 2 сезону серіалу «Жартую» відбудеться вже через пару днів, 9 лютого.

3 лютого 2020,  23:08 | Новини фільмів

Лауреат премії «Золотий глобус» Джим Керрі намагається наздогнати найшвидшого їжака у всесвіті в свіжому ТБ-ролику пригодницького фільму для всієї родини «Їжак Сонік», який зняв режисер Джефф Фаулер.

Адаптація знаменитої відеогри японської компанії Sega про неймовірно швидкого синього їжачка Соніка (володар премії «Еммі» Бен Шварц) покаже, як він прибуває на Землю зі свого світу, і тепер він повинен врятувати нашу планету від злого генія доктора Роботніка (Керрі). Роботнік відкриває полювання на Соніка, щоб дістати його іншопланетну енергію і використати її в своїх жахливих цілях, але, як заявляє їжачок в даному відео, Роботніку «не вдасться його спіймати». Навіть на тому суперкрутому літаку з горизонтальними турбінами.

Дивіться також новий український фільму «Їжак Сонік». У кіно з 13 лютого.

30 січня 2020,  17:41 | Новини фільмів

Легендарний голлівудський комік Джим Керрі повертається до витоків в новому сімейному пригодницькому фільмі під назвою «Їжак Сонік», де він втілює головного лиходія доктора Іво Роботніка.

В адаптації культової відеогри від компанії Sega знаменитий бігун їжак Сонік (Бен Шварц) потрапляє до світу людей, де знайомиться з поліцейським Томом Вачовські (Джеймс Марсден). Соніку дуже подобається в нашому світі, і в ТБ-ролику він весело проводить час в барі, де катається на механічному бику і дивується, «чому у бика немає голови і є дві дупи». Але незабаром веселощам приходить кінець, оскільки на горизонті з'являється суперлиходій доктор Роботнік, який хоче заволодіти силою Соніка, щоб стати непереможним.

Дивіться також другий ТБ-ролик фільму «Їжак Сонік», в якому Сонік епічно демонструє свої суперсили. У кіно з 13 лютого.