Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Лоуренс ПрессманLawrence Pressman

Лоуренс Прессман / Lawrence Pressman
Родился 10 июля 1939; Cynthiana, Kentucky, USA
Рост: 185 см
50%
0
50%
0

Фильмография Лоуренса Прессмана

Snowbird (2020) ... Lyle Arsenault
911 служба спасения (2018) ... Mitchell
Тотем (2017) ... Bernard
Сомнение (2017) ... Ivan Sturgill
Очевидное (2014) ... Ed Paskowitz
За небесами (2013) ... Pastor Jim
Зои Харт из южного штата (2011) ... Vernon «Brando» Wilkes
Закон и порядок: Лос-Анджелес (2010) ... Judge Justin Conway
Gamechangers Ep. 3: A Legend in the Booth (2010) ... Murph
Мать и дитя (2009) ... Dr. Morgan
Изображения Лоуренса Прессмана

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Лоуренса Прессмана. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Лоуренса Прессмана

Написать комментарий...
Написать комментарий...