Новини, в яких згадується Гарріс Дікінсон

26 листопада 2022,  22:05 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер сатиричної стрічки «Трикутник смутку» («Triangle of Sadness»), яка цього року отримала головний приз Каннського кінофестивалю «Золоту пальмову гілку». Також ця драматична комедія знаходиться серед фаворитів майбутнього сезону нагород і має гарні шанси на «Оскар».

Читати далі...
29 серпня 2022,  16:10 | Новини фільмів

У фільмі «Там, де співають раки», який вийшов в прокат у серпні, звучить нова пісня знаменитої співачки Тейлор Свіфт «Carolina», яку ви вже можете послухати онлайн.

Читати далі...
9 серпня 2022,  23:29 | Новини фільмів

Круїз багатіїв перетворюється на справжню катастрофу у першому трейлері сатиричної комедії «Трикутник смутку» («Triangle of Sadness») від режисера Рубена Естлунда, яким поділилася кінокомпанія Neon.

Читати далі...
9 липня 2022,  13:22 | Новини фільмів

Наприкінці літа в український прокат вийде очікувана екранізація бестселера письменниці Делії Оуенс «Там, де співають раки», головну роль в якій виконує зірка хітового серіалу «Нормальні люди» Дейзі Едгар-Джонс.

Читати далі...
29 червня 2022,  17:46 | Новини фільмів

Зустрічайте новий дует неординарних детективів! Кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася сьогодні першим трейлером та офіційним постером детективної стрічки «Як вони біжать», головні ролі в якій виконують лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл та номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Читати далі...
27 червня 2022,  11:33 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий трейлер драматичного трилера «Там, де співають раки», який є однією з найочікуваніших екранізацій найпопулярніших романів цього року. Його продюсує лауреатка премії «Оскар» Різ Візерспун.

Читати далі...
14 лютого 2021,  10:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 11 лютого, в кінотеатрах повинна була відбутися довгоочікувана прем'єра пригодницького екшену «Кінгс Мен» режисера Меттью Вона, але через світову пандемію COVID-19 вона була перенесена. Знову.

Читати далі...
7 грудня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року шанувальників Disney і Анджеліни Джолі чекає приємний сюрприз — в повторний прокат вийде її казкове фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», режисером якого став Хоакім Роннінг.

Читати далі...
14 вересня 2020,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр цієї осені мав стати пригодницький екшен «Кінгс Мен», приквел хітової франшизи «Kingsman», але у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 2021 рік.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій український трейлер пригодницького бойовика «Кінгс Мен» закликає «стати свідками кривавої історії становлення легендарної шпигунської організації» і нагадує нам, що «людину формують манери».

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чаклунка: Повелителька темряви»
Диявольськи дивовижна Анджеліна Джолі
18 жовтня 2019,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році на великі екрани вийшло фентезі «Чаклунка», яке розповіло відому казку про Сплячу красуню з точки зору лиходійки Малефісенти. Роль Малефісенти студія Disney віддала у руки Анджеліни Джолі, і завдяки їй вони миттєво отримали культову лиходійку, яку глядачі полюбили більше, ніж усіх діснеївських принцес разом узятих. Тому останні п'ять років студія активно працювала над тим, щоб повернути Малефісенту на великі екрани, і, на щастя, Джолі з задоволенням погодилася знову примірити її крила, роги та ікла в сиквелі «Чаклунка: Повелителька темряви», який виявився набагато масштабнішим за оригінал.

Читати далі...
14 жовтня 2019,  20:19 | Новини фільмів

У мережу потрапив третій фрагмент очікуваного діснеївського фентезі для всієї родини «Чаклунка: Повелителька темряви» за участю Анджеліни Джолі і Сема Райлі.

У рогатої феї Малефісенти (Джолі) скрізь є свої очі і вуха, якими виступає у лісі й на болотах її вірний ворон Діаваль (Райлі). Одного ранку він прилітає до неї і каже, що у нього є новина про принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Малефісента намагається вгадати, що «принц зник», що у нього «жовта лихоманка або проказа»... Але виявляється, що Філіп зробив пропозицію руки і серця принцесі Аврорі (Ель Фаннінг), і ця «радісна новина» псує головній героїні весь її ранок.

Дивіться також четвертий трейлер фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», який прибуде на великі екрани в четвер, 17 жовтня.

11 жовтня 2019,  18:07 | Новини фільмів

За тиждень до виходу фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» на великі екрани студія Disney поділилася ще одним інтригуючим трейлером.

Новий фільм режисера Хоакіма Роннінга покаже, як через 5 років після подій першої «Чаклунки» принцеса Аврора (Ель Фаннінг) збирається заміж за принца Філіпа (Гарріс Дікінсон), не знаючи, що його мати королева Інгріт (Мішель Пфайффер) ненавидить чарівних істот і готує для її хрещеної Малефісенти (Анджеліна Джолі) війну. Але королева боліт і чарівного світу Малефісента не буде сидіти склавши руки і відповість їй боєм.

Дивіться також другий фрагмент фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де Аврора повідомляє Малефисенті про свої заручини. У кіно з 17 жовтня.

7 жовтня 2019,  19:31 | Новини фільмів

Аврора повідомляє своїй хрещеній Малефисенті про свої заручини у другому фрагменті фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» від Disney.

На початку сиквела «Чаклунки» кохання витає у повітрі, і принцеса принцеса Аврора (Ель Фаннінг) приймає пропозицію про заміжжя від свого коханого принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Вона зустрічається зі своєю хрещеною Малефісентою (Анджеліна Джолі), щоб повідомити їй радісну новину, але чарівниця виступає категорично проти. На що Аврора їй відповідає, що вона вже погодилася і не прийшла питати дозволу. І тепер Малефісента думає про те, чи не перетворити принца на козла...

Дивіться також третій ТБ-ролик фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», в якому Джолі показує свою темну сторону. У кіно з 17 жовтня.