Новини фільмів, в яких згадується Джон Хоукс

18 травня 2020,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер драматичної стрічки «Кінець речення», в якій зірка дилогії «Персі Джексон» Логан Лерман та номінант на премію «Оскар» Джон Гоукс відправляються в непросту сімейну подорож, щоб розвіяти прах своєї матері і дружини.

Читати далі...
8 липня 2015,  22:50 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

8 липня 2015 рок. Венеція. Стрічку режисера Бальтасара Кормакура від студії Universal Pictures «Еверест» обрали в якості фільму-відкриття (позаконкурсна програма) на 72-му Венеційському міжнародному кінофестивалі, що відбудеться з 2 по 12 вересня 2015. Директор фестивалю Альберто Барбера, президент – Паоло Баратта.

Світова прем’єра «Евересту» відбудеться 2 вересня у Sala Grande (Палац фестивалю) у Лідо. Напружений трилер, знятий на основі реальних подій, з зірковим акторським складом, від студії, яка вміє дивувати. 1996 рік. Гімалаї. Під час спуску з вершини, одразу три експедиції потрапляють у страшний буревій і опиняються в сніговому полоні. Чия воля до життя виявиться найсильнішою?

«Еверест» є фільмом виробництва студії Working Title Films із Джейсоном Кларком, Джошем Броліним, Джоном Хоуксом, Робіном Райтом, Майклом Келлі, Семом Вортінгтоном, Кірою Найтлі, Емілі Вотсон та Джейком Джилленхолом у головних ролях. Продюсери: Тім Беван, Ерік Феллнер, Балтасар Кормакур, Нікі Кентіш Барнс, Браян Олівер та Тайлер Томпсон. Адаптація для кіно – Вільям НіколсонГладіатор») та володар премії «Оскар» Саймон БуфеМільйонер з нетрів»).

Фільм знімали у Непалі біля підніжжя гори Еверест, у італійських Альпах та на Cinecittà Studios у Римі, а також на Pinewood Studios у Британії. Світовим дистриб’ютором стрічки виступає студія Universal. В український прокат фільм виходить у форматі 3D 24 вересня.