Новини, в яких згадується Джон Хоукс

18 травня 2020,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер драматичної стрічки «Кінець речення», в якій зірка дилогії «Персі Джексон» Логан Лерман та номінант на премію «Оскар» Джон Гоукс відправляються в непросту сімейну подорож, щоб розвіяти прах своєї матері і дружини.

Читати далі...
9 квітня 2019,  19:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Драйв» та «Неоновий демон» Ніколас Віндінг Рефн зняв серіал в дусі «Справжнього детектива», який називається «Занадто старий, щоб померти молодим».

Серіал «Занадто старий, щоб померти молодим» («Too Old to Die Young») буде нуарною кримінальною драмою про молодого поліцейського Мартіна (зірка фільмів «Одержимість» та «Хлопці зі стволами» Майлз Теллер), який переживає особисту втрату. Його відправляють вести розслідування в кримінальному світі Лос-Анджелеса, де він зіткнеться з кілерами, солдатами якудза, найманцями, яких прислали картелі з Мехіко, і капітанами російської мафії.

Прем'єра серіалу Рефна, де також знялися Джон Гоукс, Вільям Болдвін, Джена Мелоун та Каллі Ернандес, відбудеться влітку, 14 червня.

17 вересня 2015,  01:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Величезний ризик та неймовірні зусилля. Роки навчання перед непередбаченим викликом. Суворі умови. І все ж, протягом майже століття, авантюристи по всьому світу прагнули знайти глибший сенс в своєму буденні, намагаючись підкорити найвищу вершину та найбільш небезпечне місце земної кулі – гору Еверест.

УВАГА: в статті присутні спойлери!

Читати далі...
8 липня 2015,  22:50 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

8 липня 2015 рок. Венеція. Стрічку режисера Бальтасара Кормакура від студії Universal Pictures «Еверест» обрали в якості фільму-відкриття (позаконкурсна програма) на 72-му Венеційському міжнародному кінофестивалі, що відбудеться з 2 по 12 вересня 2015. Директор фестивалю Альберто Барбера, президент – Паоло Баратта.

Світова прем’єра «Евересту» відбудеться 2 вересня у Sala Grande (Палац фестивалю) у Лідо. Напружений трилер, знятий на основі реальних подій, з зірковим акторським складом, від студії, яка вміє дивувати. 1996 рік. Гімалаї. Під час спуску з вершини, одразу три експедиції потрапляють у страшний буревій і опиняються в сніговому полоні. Чия воля до життя виявиться найсильнішою?

«Еверест» є фільмом виробництва студії Working Title Films із Джейсоном Кларком, Джошем Броліним, Джоном Хоуксом, Робіном Райтом, Майклом Келлі, Семом Вортінгтоном, Кірою Найтлі, Емілі Вотсон та Джейком Джилленхолом у головних ролях. Продюсери: Тім Беван, Ерік Феллнер, Балтасар Кормакур, Нікі Кентіш Барнс, Браян Олівер та Тайлер Томпсон. Адаптація для кіно – Вільям НіколсонГладіатор») та володар премії «Оскар» Саймон БуфеМільйонер з нетрів»).

Фільм знімали у Непалі біля підніжжя гори Еверест, у італійських Альпах та на Cinecittà Studios у Римі, а також на Pinewood Studios у Британії. Світовим дистриб’ютором стрічки виступає студія Universal. В український прокат фільм виходить у форматі 3D 24 вересня.