Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Хосе Мануэль Оспина

Фильмография: Актер
Embarazada por obra y gracia (2019)
El show de cejas pobladas (2017)
Niche, Lo que diga el corazón (2014)
Saúl
Nos Vamos Pal Mundial (2014)
Víctor
Три Каина (2013)
Tres Caínes
Jairo García
Почему они оставили Начо? (2012)
¿Porqué Dejaron a Nacho?
Gulfy
Ordoñese de la Risa (1995)