Оновлення, в яких згадується Хуан Антоніо Байона

8 грудня 2017,  10:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя завжди знаходить спосіб в першому трейлері пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2».

Колишній морський піхотинець і дресирувальник Овен Грейді (Кріс Претт) та адміністратор другого сумнозвісного парку розваг Клер Дірінг (Брайс Даллас Говард) відправляються назад на острів, який скоро вибухне, щоб врятувати звідти динозаврів. Але доктор Ян Малкольм (Джефф Голдблюм) попереджає, що динозаври були тут задовго до нас, і якщо ми не будемо обережні, вони знову захоплять планету.

Українська прем'єра фільму Хуана Антоніо Байони очікується 7 червня 2018 року.

4 грудня 2017,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Претт тікає від динозаврів в першому тизері майбутнього офіційного трейлера фільму «Світ Юрського періоду 2», що прибуде на цьому тижні.

У сиквелі «Світу Юрського періоду», який вийшов на екрани в 2015 році і заробив в світовому прокаті $1,7 млрд, колишній морський піхотинець Овен Грейді і адміністратор другого сумнозвісного парку розваг з динозаврами Клер Діринг, в образі якої повертається Брайс Даллас Ховард, зустрінуть нові жахливі види гігантських динозаврів.

Повноцінний трейлер прибуде в четвер за американським часом, так що у нас він може з'явитися в п'ятницю. В український прокат фільм Хуана Антоніо Байони вийде 7 червня 2018 року.