Новини серіалів, в яких згадується Джемейн Клемент

5 травня 2020,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл збирається поповнити ряди відомих кровопивців малого екрану, зігравши вампіра в 2 сезоні комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні».

Читати далі...
19 березня 2020,  20:55 | Новини серіалів

Нарешті канал FX вирішив показати нам повноцінний трейлер 2 сезону свого хітового ситкому про вампірів та їхнє веселе повсякденне життя «Чим ми зайняті в тіні» від Тайки Вайтіті і Джемейна Клемента.

У нових серіях наше тріо древніх вампірів Нандор (Кайван Новак), Надя (Натасія Деметріу) і Лазло (Метт Беррі) вирішує познайомитися зі своїми сусідами і частіше вибиратися з дому, наприклад, щоб виконати непристойну пісню в ніч караоке в найближчому барі. З тим, щоб краще влитися в живу публіку, їм допомагає фамільяр Гільєрмо (Гарві Гільєн), який також може стати їхньою погибеллю, адже в його венах тече кров мисливця на вампірів. Тим часом енергетичний вампір Колін (Марк Прокш) вирішує поекспериментувати з гумором, щоб висмоктувати з людей їхню позитивну енергію набагато швидше.

З нетерпінням чекаємо на прем'єру нових серій серіалу «Чим ми зайняті в тіні», яка відбудеться 16 квітня за українським часом.

12 березня 2020,  18:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової стрічки «Шосте відчуття» Гейлі Джоел Осмент покаже свою комедійну сторону в 2 сезоні серіалу «Чим ми зайняті в тіні», і у нас вже є перший погляд на його неживого персонажа.

Читати далі...
7 березня 2020,  23:42 | Новини серіалів

Слідом за першим тизером в мережі з'явився другий тизер 2 сезону хітового комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні», заснованого на фільмі «Реальні упирі», який написали і зняли Джемейн Клемент і Тайка Вайтіті.

У другому промо-відео Гільєрмо (Гарві Гільєн) продовжує розважати своїх панів справжніх вампірів Нандора (Кайван Новак), Надю (Натасія Деметріу) і Лазло (Метт Беррі) за допомогою лялькового театру. Нова сценка показує їхнє велике прибуття до Америки, і коли Лазло не подобається вбрання його ляльки, Гільєрмо показує, як того нудить під час подорожі на човні через океан. А ось Нандор в захваті від того, як його представили в цій сценці.

З нетерпінням чекаємо на прем'єру нових серій серіалу «Чим ми зайняті в тіні», яка відбудеться 16 квітня за українським часом.

6 березня 2020,  16:39 | Новини серіалів

Наші улюблені вампіри повертаються в веселому тизері 2 сезону комедійного серіалу від Джемейн Клемента і Тайки Вайтіті «Чим ми зайняті в тіні».

Атмосферний ситком показує повсякденне життя трьох справжніх вампірів Нандора (Кайван Новак), Наді (Натасія Деметріу) і Лазло (Метт Беррі), одного емоційного вампіра Коліна (Марк Прокш) та їхнього вірного слуги Гільєрмо (Гарві Гільєн). У тизері Гільєрмо влаштовує для своїх панів ляльковий спектакль, і коли Надя і Лазло занадто захоплюються одне одним на спільному дивані, Нандор радить їм «знайти собі труну».

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Чим ми зайняті в тіні» вийде на телеекрани 16 квітня за українським часом. В Україні його транслює канал Fox.

23 липня 2019,  20:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 3 сезону супергеройського серіалу Ноя Гоулі «Легіон» виходить на новий рівень божевілля (так, виявляється, йому ще є куди рости).

Готові до ще однієї заплутаної подорожі в минуле? Синопсис 6 серії говорить, що в ній Сід (Рейчел Келлер) буде рости в чужій країні, а промо-ролик показує, як її хапає Девід (Ден Стівенс) і вирішує переписати її історію. Далі ми потрапляємо в альтернативну реальність Мелані (Джин Смарт) і Олівера (Джемейн Клемент), які живуть наприкінці 19 століття і знаходять в лісі маленьку дівчинку. Вони беруть її до себе на виховання, і Мелані зазначає, що відчуває, ніби вони вже зустрічалися з нею раніше. Але ігри з часом не проходять даремно, і у кінці відео Девід просить у Сід вибачення та обіцяє все виправити.

Серія «Chapter 25» («Глава 25»), яку зняв режисер Джон Камерон, прибуде на телеекрани 30 липня за українським часом.

31 травня 2018,  18:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик 10 серії 2 сезону серіалу від Marvel «Легіон», яка обіцяє «возз'єднання, руйнацію та гнів».

Ленні (Обрі Плаза) опиняється в пустелі і запитує у групи людей з сейфами на головах, які сидять навколо великої діри в землі, де знаходиться монастир. Сід (Рейчел Келлер) говорить, що хтось посадив монстра в голову Девіда (Ден Стівенс). Мелані (Джин Смарт) зазначає, що Девід божевільний. Сід засмоктує в ту саму дірку в землі, а Девід бере в руки дриль і вирішує помститися Оліверу (Джемейн Клемент).

Російськомовна прем'єра серії «Chapter 18» («Глава 18»), яка є передостанньою серією нинішнього сезону, відбудеться 6 червня.

24 травня 2018,  23:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Згідно з офіційним синопсисом, в 9 серії 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон» «внутрішні демони захоплять владу».

Промо-ролик показує, як Олівер (Джемейн Клемент) говорить Мелані (Джин Смарт), що між ними все змінилося, і на підтвердження цього Мелані наставляє на чоловіка пістолет. Тим часом Ленні (Обрі Плаза), отримавши нові очі, вирішує піти у відрив, щоб насолодитися новим життям і свободою. А Девід (Ден Стівенс) обіцяє, що боляче не буде, й вкладає в голову Кері (Білл Ірвін) певні зображення, що є частиною плану.

Прем'єра серії «Chapter 17» («Глава 17»), яку зняв Дана Гонсалес, відомий завдяки своїй операторській роботі над серіалом «Фарго», відбудеться 30 травня.

30 квітня 2018,  16:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов 30-секундний промо-ролик 5 серії 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон», в якому йдеться про життя і про кінець світу.

Згідно з офіційним синопсисом, в наступній серії «Легіону» нелегке возз'єднання призведе до розкриття шокуючої правди. У промо-відео Олівер (Джемейн Клемент) говорить, що вже довгий час йому «ніщо не здавалося реальним» і що можливо «сама ідея життя є непристойною» або «незначною», після чого він погрожує комусь розправою. Тим часом Девід (Ден Стівенс) веде допит Ленні (Обрі Плаза), яка повідомляє, що у них «залишилося зовсім мало часу».

Російськомовна прем'єра серії «Chapter 13» («Глава 13») відбудеться увечері 2 травня на каналі Fox Crime.

3 квітня 2018,  02:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Короля тіней є багато облич і багато імен, і його нова інкарнація постає у всій своїй зловісності в промо-ролику 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон», який ви можете побачити нижче.

Синопсис майбутніх серій повідомляє, що поки Девід (Ден Стівенс) і Олівер (Джемейн Клемент) пропали, а небезпечний мутант Амал Фарук (Навід Негабан), відомий як Король тіней, опинився на волі, команда створює малоймовірний союз зі своїм колишнім ворогом Кларком (Хаміш Лінклейтер) і його добре профінансованою урядовою організацією Division III. Тим часом, Амал Фарук знаходиться на новому шляху до досягнення нескінченної сили, яка може знищити світ. Також в 2 сезоні повернеться минула інкарнація Короля тіней Ленні (Обрі Плаза), яка веселиться в даному ролику.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону «Легіон», чия прем'єра відбудеться на американському телебаченні 3 квітня. Українці зможуть побачити нову серію на наступний день.

7 березня 2018,  01:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше ніж за місяць до прем'єри компанія Marvel представила офіційний трейлер 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон».

В кінці попереднього сезону Девід Галлер (Ден Стівенс) опинився в полоні у загадкової сфери, але трейлер майбутніх серій показує, що з ним все добре, і що могутній мутант повернувся до своїх друзів. Сід (Рейчел Келлер) та Птономі (Джеремі Харріс) розпитують його про те, де він був, на що Девід відповідає, що він пам'ятає «дерева і... танці». Також трейлер представляє суперлиходія Амала Фарука (Навід Негабан), відомого як Король тіней, який інфікує людей своїм злом.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Легіон», де також повернуться Обрі Плаза, Ембер Мідфандер, Білл Ірвін, Джин Смарт, Хаміш Лінклейтер та Джемейн Клемент, відбудеться 3 квітня.