Оновлення, в яких згадується Белла Торн

30 серпня 2018,  20:20 | Оновлення

Друзі, а ось і український трейлер фантастичного трилера «Я все ще тебе бачу» від режисера Скотта Спіра, в якому знялися Белла Торн і Дермот Малруні.

Дія фільму відбувається через 10 років після апокаліпсису, який забрав у могили багато життів. Головна героїня втратила рідних та друзів, тепер вона вчиться жити без близьких їй людей. Але несподівано вона отримує загрозливе послання від привидів, які у даний момент населяють Землю. Дівчина разом зі своїм однокласником вирішує розібратися в цій справі і зупинити таємничі вбивства, які відбуваються в місті.

Українська прем'єра фільму «Я все ще тебе бачу» очікується 18 жовтня.

5 березня 2018,  11:07 | Оновлення

Вийшов перший український трейлер фільму Скотта Спіра «Опівнічне сонце» ( «Midnight Sun») з висхідною зіркою Патріком ШварценеггеромЗастряг у коханні»), сином всесвітньо відомого Арнольда Шварценеггера в головній ролі.

Також у фільмі зіграли: Белла Торн ( «Красені», «О.С. – Самотні серця», «Червоні браслети»), Роб Ріггл ( «Мачо і ботан», «Похмілля у Вегасі»), Кен Тремблетт ( «Хранителі» ) та інші.

Головна героїня фільму 17-річна Кеті вдень ​​змушена ховатися в будинку, так як її шкіра через рідкісне захворювання не виносить сонячного світла. Одного разу опівночі дівчина зустрічає привабливого Чарлі та між молодими людьми спалахує пристрасний роман. Тепер зарадикоханого Кеті готова на багато що, навіть згоріти в променях смертельного для неї сонця ...

В український прокат фільм вийде 3 травня.

1 грудня 2017,  22:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер американської мелодрами «Метелик», де головні ролі виконують Белла Торн та Патрік Шварценеггер.

Фільм є римейком японської картини «Опівнічне сонце» і розповість про 17-річну дівчину на ім'я Кейті (Торн), яка з дитинства була змушена сидіти вдома через рідкісну хворобу — загрожуючу життю чутливість до сонячних променів. Тільки вночі вона може виходити з дому і грати на своїй гітарі на залізничній станції. Але одного разу Кейті зустрічає Чарлі (Шварценеггер), і у них починається літній роман.

Українська прем'єра мелодрами Скотта СпіраКрок вперед 4») очікується 22 березня 2018 року.

5 жовтня 2017,  04:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В очікуванні Гелловіна Netflix поділився веселим трейлером свого комедійного горору «Няня», який по духу нагадує «Дуже страшне кіно».

Батьки хлопчика Коула (Джуда Льюїс) поїхали з міста й залишили його під опікою гарячої няні Бі (Самара Вівінг). І коли він починає підглядати за нею та її друзями, яких грають Белла ТорнЖах Амітівілля: Пробудження»), Роббі АмеллФлеш») і Хана Мей ЛіІдеальний голос»), то несподівано стає свідком... вбивства.

Прем'єра фільму від МакДжі, який зняв «Ангелів Чарлі» і продюсує серіал «Надприродне», відбудеться 13 жовтня.

17 липня 2017,  20:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Горор «Жах Амітівілля: Пробудження» є 19-ю главою популярної франшизи жахів, що почалася в 1979 році. Кінокартина, де зіграли Белла Торн, Камерон Монахен, Дженніфер Джейсон Лі, Томас Манн та Дженніфер Моррісон, розповість про матір-одиначку, яка селиться зі своїми трьома дітьми в проклятому домі.

Фільм від режисера «Маніяка» Франка Халфуна виходить в кінотеатри 20 липня. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

12 липня 2017,  17:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер горору «Жах Амітівілля: Пробудження», де головну роль виконує Белла Торн. Вона грає дівчину, яка переїхала зі своєю сім'єю у втіленні Дженніфер Джейсон Лі, МакКенни Грейс та зірки «Безсоромних» і «Готема» Камерона Монагена в новий будинок. Її брат (Монаген) вже довгий час прикутий до ліжка, але поступово злі сили будинку вселяються в нього і перетворюють хлопця на кровожерливого монстра, який бажає вбивати всіх і вся.

Лякати українських глядачів в кіно горор Франка Халфуна буде з 20 липня.

17 липня 2016,  17:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова драма Ксав'є Долана «Смерть і життя Джона Ф. Донована» обзавелася першим тизер-постером, який оголошує свій вражаючий акторський склад.

Читати далі...