Оновлення, в яких згадується Брайан Сінгер

22 липня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер майбутнього фантастичного серіалу про Людей Ікс «Обдаровані», представлений учора на Comic-Con, знайомить нас ближче з сім'єю ловця мутантів Ріда Штрукера (Стівен Мойер), у дітей якого проявляються надздібності. Разом з дружиною Кейт (Емі Акер), сином Енді (Персі Гайнс Вайт) й донькою Лорен (Наталі Елін Лінд) він намагається втікти від інших ловців, знаходячи допомогу в особі мутантів Буревісника (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чунг), Поларіс (Емма Дюмон) і Затемнення (Шон Тіл).

Прем'єра 1 сезону серіалу від творця франшизи «Люди Ікс» Брайана Сінгера відбудеться 2 жовтня.

15 травня 2017,  20:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Людей Ікс» Брайан Сінгер планував-планував свій серіал про мутантів, і ось без зайвої метушні та інтриг до його 1 сезону відразу вийшов повноцінний трейлер. Називається він «Обдаровані» й розповість про сім'ю копа, який ловить мутантів. Але раптом його діти і самі виявляються з суперздатностями, тому він змушений переховуватися разом з ними.

У серіалі зіграють Стівен МойерСправжня кров»), Емі АкерАнгел»), Джемі ЧунгГотем») і Блер РедфордБеверлі-Хіллз 90210: Нове покоління»).

9 березня 2017,  14:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ера Росомахи Г'ю Джекмана підійшла до кінця разом з «Логаном», тому саме час згадати, з чого починався супергеройський шлях цього актора. У 1999 році Джекман проходив прослуховування на роль Росомахи в перших «Людях Ікс», і як воно відбувалося, ви можете побачити в даному відео, де актор читає свою роль разом з режисером Брайаном Сінгером.

Як Джекман 17 років по тому озвучував фінальну битву Росомахи для «Логана», смотрите тут.

22 травня 2016,  14:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Людей Ікс: Апокаліпсис» Брайан Сінгер поділився в своєму Instagram смішним відео зі зйомок, де актори фільму в гримі і супергеройських костюмах відриваються під Benasis — «Beast Mode».

На відео можна помітити Джеймса МакЕвоя, Дженніфер Лоуренс, Софі Тернер, Тая Шерідана, Олександру Шипп, Коді Сміта-МакФі і, звичайно ж, Ніколаса Холта.

12 травня 2016,  13:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапило відео зі зйомок «Людей Ікс: Апокаліпсис», зняте рік тому, де Джеймс МакЕвой за підтримки режисера Брайана Сінгера прощається зі своєю шевелюрою, щоб стати Професором Ікс. А за цим процесом по смартфону спостерігає оригінальний Професор Ікс Патрік Стюарт.

Українська прем'єра «Людей Ікс: Апокаліпсис» відбудеться 19 травня.

17 березня 2016,  23:05 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Автор шалено популярного світового блокбастера «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» режисер Браян Сінгер повертається з новим фільмом – «Люди Ікс: Апокаліпсис».

Йому поклоняються, як Богу, від часів зародження цивілізації. Апокаліпсис, перший та наймогутніший мутант з марвелівського всесвіту Людей Ікс, увібрав у себе силу багатьох інших мутантів, ставши безсмертним та непереможним. Прокинувшись через тисячі років, він розчарований навколишнім світом і набирає команду могутніх мутантів, включаючи збентеженого Магнето (Майкл Фассбендер), аби очистити людство та створити новий світовий порядок, де буде царювати він сам. Доля Землі висить на волосинці - і Рейвен (Дженніфер Лоуренс) за допомогою Професора Ікс (Джеймс МакЕвой) мають очолити команду молодих Людей Ікс, аби зупинити свого найлютішого ворога та врятувати людство від суцільного знищення.

В кінотеатрах України і РФ з 19 травня.

11 грудня 2015,  17:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Автор шалено популярного світового блокбастера «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» режисер Браян Сінгер повертається з новим фільмом – «Люди Ікс: Апокаліпсис».

Йому поклоняються, як Богу, від часів зародження цивілізації. Апокаліпсис, перший та наймогутніший мутант з марвелівського всесвіту Людей Ікс, увібрав у себе силу багатьох інших мутантів, ставши безсмертним та непереможним. Прокинувшись через тисячі років, він розчарований навколишнім світом і набирає команду могутніх мутантів, включаючи збентеженого Магнето (Майкл Фасбендер), аби очистити людство та створити новий світовий порядок, де буде царювати він сам. Доля Землі висить на волосинці - і Рейвен (Дженніфер Лоуренс) за допомогою Професора Ікс (Джеймс МакЕвой) мають очолити команду молодих Людей Ікс, аби зупинити свого найлютішого ворога та врятувати людство від суцільного знищення.

В кінотеатрах України і росії з 19 травня 2016 року.

15 вересня 2015,  11:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Наконец, появились первые кадры из грядущего фильма Брайана Сингера «Люди Икс: Апокалипсис» в хорошем качестве, на которых можно рассмотреть как старых, так и новых героев и главного злодея Апокалипсиса.

Читати далі...