Новини фільмів, в яких згадується Джонатан Лівайн

8 травня 2019,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сет Роген намагається підкорити Шарліз Терон, з'явившись на званому вечорі в спортивному костюмі, у четвертому трейлері романтичної комедії для дорослих «Божевільна парочка».

Новий фільм від режисера картини «Життя прекрасне» Джонатана Левіна розповість веселу історію кохання двох дуже різних людей: безробітного журналіста Фреда Фларскі (Роген) та кандидата на посаду президента США Шарлотти Філд (Терон), яка наймає Фреда писати її промови. Безпосередній і простий хлопець стає для Шарлотти ковтком свіжого повітря в її манірному світі політики, і вони зближуються. Але такий службовий роман ставить під удар кар'єру Шарлотти. Чи зможе ця неординарна парочка бути разом всупереч громадській думці?

Дивіться також офіційний український трейлер комедії «Божевільна парочка», який підтвердив, що вона прибуде в кінотеатри України 27 червня.

6 квітня 2019,  00:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер романтичної комедії «Божевільна парочка» повідомляє, що ця історія схожа на «Красуню»... тільки з Шарліз Терон замість Річарда Гіра і Сетом Рогеном замість Джулії Робертс.

Кінокартина Джонатана Левіна розповість про службовий роман сенатора Шарлотти Філд (Терон), яка збирається балотуватися на пост президента, і автора її промов Фреда Фларскі (Роген). Фред давно знає Шарлотту і таємно в неї закоханий, але всі навколо говорять, що їм ні за що не бути парою. Проте між героями спалахує пристрасть, вони йдуть у відрив і опиняються в центрі медіаскандала. Чи зможуть справжні почуття взяти гору над громадською думкою?

Дивіться також перший фрагмент комедії «Божевільна парочка», де персонажі Терон і Рогена обговорюють свої проблеми з особистим життям. У кіно з 30 травня.

14 березня 2019,  13:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шарліз Терон і Сет Роген веселяться й закохуються в новому трейлері романтичної комедії «Малоймовірна пара», яку зняв режисер фільму «Життя прекрасне» Джонатан Левін.

Картина «Малоймовірна пара», також відома як «Фларскі», є божевільною історією кохання Шарлотти Філд (Терон) та Фреда Фларскі (Роген). Шарлотта обіймає посаду сенатора США і планує висуватися на пост президента, а Фред — звичайний хлопець, який давно з нею знайомий і завжди був у неї закоханий. Шарлотта наймає Фреда, щоб він писав її промови, і між героями спалахує справжня пристрасть, але цей службовий роман може зашкодити кар'єрі Шарлотти.

В трейлері також з'являється зірка серіалу «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард. Він втілює посла Швеції, який невдало підкочує до героїні Терон.

Українська прем'єра комедії «Малоймовірна пара» очікується влітку, 13 червня.

16 лютого 2019,  22:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Шарліз Терон збирається йти в президенти і крутить службовий роман з Сетом Рогеном в дебютному трейлері романтичної комедії «Фларскі», яка прибуде у кінотеатри влітку.

Фільм «Фларскі», також відомий як «Long Shot», розповість про простого хлопця Фреда Фларскі (Роген), який возз'єднується зі своїм давнім коханням Шарлоттою Філд (Терон). Шарлотта стала однією з найвпливовіших жінок на планеті і збирається балотуватися на пост президента США. Вона наймає Фреда, щоб він писав її промови, і між ними спалахують іскри, що може коштувати героїні її кар'єри.

Українська прем'єра нової картини Джонатана ЛевінаЖиття прекрасне», «Тепло наших тіл») запланована на 13 червня, так що очікуємо офіційний український трейлер.

16 лютого 2017,  15:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. хоче, щоб Мел Гібсон став режисером «Загону самогубців 2».

Читати далі...
22 жовтня 2015,  13:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Fox визначила дати виходу кількох своїх нових фільмів, серед яких сіквел популярного екшену «Kingsman: Секретна служба», чий світовий реліз тепер призначено на 16 червня 2017 року.

Читати далі...