Новини фільмів, в яких згадується Ніл Маршалл

18 квітня 2019,  02:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хеллбой одягає вогняну корону і озброюється вогненним мечем у новому ТБ-ролику пригодницько-фентезійного бойовика Ніла Маршалла «Хеллбой».

Нова глава франшизи була заснована на коміксі Майка Міньоли «Дике полювання» і покаже протистояння Хеллбоя (Девід Гарбор) та Кривавої королеви Німуе (Мілла Йововіч), безсмертної відьми, яка хоче влаштувати на нашій планеті масштабний Апокаліпсис. У ТБ-ролику провидиця леді Гаттон (Софі Оконедо) повідомляє, що Хеллбоя викликали на землю з глибин Пекла й перетворили на силу добра. Після чого прийомний батько головного героя професор Бруттенголм (Іен МакШейн) зазначає, що якщо кінець війни між добром та злом взагалі можливий, то покладе його міцна права рука Хеллбоя.

Чи виправдовує творіння Маршалла гарячі очікування шанувальників пекельного героя, читайте в нашій рецензії на фільм «Хеллбой».

27 березня 2019,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні вийшов новий фрагмент пригодницько-фентезійного екшену «Хеллбой», який показує зірку «П'ятого елемента» та «Оселі зла» Міллу Йовович в образі Кривавої королеви Німуе.

У фільмі «Хеллбой», який зняв режисер Ніл Маршалл, нашому світові буде загрожувати містична сила в особі Кривавої королеви Німуе, яка хоче створити на Землі свій Едем, і Хеллбою (Девід Гарбор) доведеться її зупинити. У другому фрагменті вона відкриває портал, щоб втекти слідом за своїми монстрами, а Хеллбой намагається її затримати. Німуе не розуміє, чому він бореться за «людей, які бояться і ненавидять його», і пропонує йому стати її королем і разом влаштувати Апокаліпсис, щоб потім на руїнах старого побудувати новий світ.

Здогадуєтеся, що він їй відповість?

Дивіться також перший фрагмент нового «Хеллбоя», який розповідає про «Клуб „Осіріс“» і гігантів. У кіно з 11 квітня.

1 березня 2019,  14:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кривава королева пропонує Хеллбою союз у новому трейлері фентезійного бойовика Ніла Маршалла «Хеллбой», який ми пропонуємо подивитися без цензури.

Перезапуск відомої франшизи повертає на екрани відомого героя з Пекла Хеллбоя (Девід Гарбор), який вирушає до Великої Британії, щоб зупинити криваву королеву Німуе (Мілла Йовович). Вона бажає знищити світ і побудувати на його руїнах свій Едем і пропонує Хеллбою правити разом з нею. Але героя з Пекла не приваблює така можливість, і він разом з новими друзями Еліс (Саша Лейн) та Беном (Деніел Де Кім), які також володіють надздібностями, відправляється на епічну битву з Німуе та її армією.

В український прокат «Хеллбой» вийде 11 квітня.

20 грудня 2018,  01:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув очікуваний трейлер фентезійного бойовика Ніла Маршалла «Хеллбой», який показує, як Хеллбой трощить все навколо своєю величезною рукою, наче Халк.

В новій адаптації графічних романів Майка Міньоли герой із пекла Хеллбой (зірка серіалу «Дуже дивні справи» Девід Харбор), який перебуває між світом людей та світом надприродного, буде битися з давньою та могутньою чаклункою Німуе (зірка «Оселі зла» і «П'ятого елемента» Мілла Йовович), яка бажає влаштувати на землі апокаліпсис.

Обов'язково додивіться трейлер до кінця, щоб побачити Хеллбоя з рогами та палаючою короною, як на новому постері.

Cлідкуйте з новинами на Kinofilms.ua, щоб першими подивитися український трейлер «Хеллбоя». Прем'єра фільму відбудеться 11 квітня 2019 року.

18 грудня 2018,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герой з пекла демонструє свої величезні роги на новому постері пригодницько-фентезійного екшену «Хеллбой», який був створений спеціально для мережі кінотеатрів IMAX.

Читати далі...