Новини, в яких згадується Ліндсі Лохан

20 лютого 2024,  20:54 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix поділилася офіційним трейлером романтичної комедії «Ірландське бажання», де головну жіночу роль виконає легендарна Ліндсі Лохан, зірка культових стрічок «Погані дівчиська» та «Шалена п'ятниця».

Читати далі...
1 лютого 2024,  21:25 | Новини фільмів

Навесні усіх шанувальників Ліндсі Лохан чекає нова стрічка з нею у головній ролі романтична комедія «Ірландське бажання». І у нас вже є перший погляд на її героїню.

Читати далі...
30 грудня 2022,  10:00 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Щоб хоч трохи покращити ваш настрій перед Новим роком, ми підготували для вас підбірку з п'яти нових святкових фільмів (і мультфільму) за участю таких відомих акторів, як Раян Рейнольдс, Ліндсі Лохан та Девід Гарбор.

Читати далі...
8 жовтня 2022,  22:36 | Новини фільмів

Ліндсі Лохан вже підготувала для усіх своїх шанувальників подарунок під ялинку! Хутчіш дивіться офіційний трейлер романтичної комедії від Netflix «Незабутнє Різдво» («Falling for Christmas»), де вона зіграє головну роль.

Читати далі...
26 вересня 2019,  17:14 | Новини зірок

Цілих 11 років Ліндсі Лохан не радувала нас своєю музикою, але цього літа вона нарешті повернулася до студії звукозапису, де записала свій новий сингл з провокаційною назвою «Xanax».

У пісні «Xanax», чия назва походить від однойменного антидепресанту, дуже популярного в США, Лохан розповідає про вечірки та клуби, де вона відчуває себе чужою, нікому не потрібною і занурюється у паніку. Вона співає: «У мене соціальна тривожність, але ти дієш на мене як ксанакс». І все це під заразливий танцювальний біт, від якого хочеться танцювати до знемоги.

Актриса прославилася на весь світ на початку 2000-х, зігравши в знаменитих комедіях «Погані дівчиська» і «Чумова п'ятниця».

14 травня 2019,  01:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри передостанної серії хітового фентезі «Гра престолів» його зірка Емілія Кларк, також відома як Мати драконів, опублікувала в мережі забавну закулісну фотографію з пляшкою шампанського.

Читати далі...
12 березня 2019,  13:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сестри-відьми міняються тілами у веселому промо-ролику 15 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», яку надихнув комедійний фільм «Чумова п'ятниця» за участю Ліндсі Лохан та Джеймі Лі Кертіс.

Меггі (Сара Джеффері) показує Мейсі (Мадлен Манток), Гаррі (Руперт Еванс) і Черіті (Вірджинія Вільямс) дивну кімнату під особняком Вера, і дуже скоро вони дізнаються, наскільки та кімната небезпечна, коли Мел (Мелоні Діас) і Меггі міняються тілами. Мейсі просить поради у старійшин щодо того, як їй перемогти внутрішнього демона, що приводить дівчину до досвіду, який відкриє їй очі. Тим часом Меггі дізнається секрети, які Мел тримала від сестер.

Серія «Switches & Stones» («Перемикачі і камені»), яку зняла режисер «Люцифера» Клаудія Ярмі, прибуде на екрани 18 березня за українським часом.

1 листопада 2015,  20:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь своей 25-летней годовщины самый крупный англоязычный сайт о кино IMDb обнародовал статистику самых популярных звезд, чьи страницы за все эти годы были посещены наибольшее количество раз сотнями миллионов пользователей, и которые не раз попадали в топы по итогам разных лет.

Читати далі...
3 листопада 2013,  00:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

28 листопада в Україні стартує показ трилера «Каньйони». Фільм примітний не тільки своєю позаконкурсною участю в програмі Венеціанського фестивалю, не тільки сценаристами і режисерами картин «Таксист» і «Американський психопат», але і своїм акторським складом - головну героїню зіграла Ліндсі Лохан а одного з головних героїв Джеймс Дін - напевно вам знайоме його особа і якщо ви не можете згадати, де ж його могли бачити, даємо підказку - Джеймс - знаменитий порно-актор smiley.

З усього перерахованого вище стає приблизно зрозуміло, про що буде фільм. «Каньйони» - сучасний фільм-нуар про небезпеки сексуального потягу, особистих і професійних амбіціях.

Випадкова зустріч п'яти юних розпусників, прожигающих життя в Голлівуді, дає початок ланцюгу подій, які ведуть до брехні, параної, жорстоким іграм з людьми і насильству.

У США прем'єра фільму «Каньйони» вже пройшла і ми знайшли для вас фотографії з цієї події:

28 березня 2013,  22:46 | Оновлення | Автор: redder

А ось ексклюзивне фото зі зйомок дванадцятий серії "Управління гнівом", де Чарлі Шин зустрічається з Ліндсі Лохан, і вони починають по-всякому спілкуватися. Важко звинувачувати в цьому Чарлі, бо, як видно на фотографії, Ліндсі Лохан і справді диво як хороша!