Новини, в яких згадується Мішель Гондрі

7 лютого 2020,  10:57 | Новини серіалів

«Реальність це хвороба. Фантазія це ліки». Так вважає Джим Керрі в фінальному трейлері 2 сезону драматичної комедії «Жартую».

У серіалі Дейва Голстейна і Мішеля Гондрі Керрі втілює телеведучого Джеффа Піклса, чиє шоу «Час ляльок з містером Піклсом», яке так люблять американські діти, вперше за 30 років знімають з ефіру. Перебуваючи в пошуках нового способу спілкування зі своєю аудиторією, Джефф створює дивну ляльку-робота, яку ви можете побачити в трейлері. Він також переживає зрив, змінює зачіску, потрапляє в лікарню і знаходить вихід з цієї важкої особистісної кризи в безмежній фантазії та своїй люблячій родині.

Однією із запрошених зірок у нових серіях буде співачка Аріана Гранде, яку ви можете помітити в трейлері в образі феї. Прем'єра 2 сезону серіалу «Жартую» відбудеться вже через пару днів, 9 лютого.

10 серпня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив повноцінний трейлер свого нового серіалу «Жартую» («Kidding»), де драма переплітається з безумством, сміхом, депресією і... маппетами.

Володар премії «Золотий глобус» Джим Керрі грає тут ікону дитячого телебачення Джеффа, відомого як містер Піклс, який є маяком доброти і мудрості для вразливих молодих умів Америки. Але коли його сім'я починає розпадатися, Джефф стикається з особистою кризою, якій не допомагають ні казки, ні байки, ні надихаючі промови, що він проголошує з екранів телевізорів.

Разом з Керрі в «Жартую» знялися Джуді Грір, Кетрін Кінер та Френк Ланджелла.

Перша серія серіалу, який зняв режисер фільму «Вічне сяйво чистого розуму» Мішель Гондрі, вийде на екрани 9 вересня.

2 липня 2016,  15:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматична комедія «Мікроб і бензин» від творця «Вічного сяйва чистого розуму» Мішеля Гондрі розповідає про двох друзів-тінейджерів, які вирішують відправитися в подорож по Франції в машині, яку самі і побудували. Мати одного з героїв зіграла Одрі Тоту.