Новини, в яких згадується Сем Г'юен

4 листопада 2021,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей день настав! Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний блокбастер «Вічні», новий розділ кіновсесвіту Marvel, який зняла режисерка Хлоя Чжао. І на честь цієї кіноподії ми підготували для вас добірку найцікавіших фактів про його створення та його героїв.

Читати далі...
29 березня 2021,  22:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для шанувальників серіалу «Чужоземка». Зйомки його 6 сезону вже стартували, і ми не можемо намилуватися милим селфі з виконавцями головних ролей Катріною Балф та Семом Г'юэном, зробленим на знімальному майданчику.

Читати далі...
24 лютого 2021,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка екшенів «Джон Уік 2» і «Три ікси: Реактивізація» Рубі Роуз полює на зірку супергеройського фільму «Бладшот» Сема Г'юена у видовищному трейлері фільму «Спецслужба: Сигнал тривоги», екранізації роману Енді МакНаба.

Читати далі...
17 червня 2020,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з перших гучних кінопрем'єр після відкриття українських кінотеатрів в наступному місяці стане супергеройський екшен «Бладшот», в якому зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель втілює невразливого суперсолдата.

Читати далі...
24 травня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures вирішила порадувати шанувальників Віна Дизеля, опублікувавши в мережі відео з невдалими дублями його супергеройського фільму «Бладшот».

Читати далі...
2 квітня 2020,  19:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Чужинка» Катріна Балф і Сем Г'юен знайомлять нас з головним членом каста 5 сезону неймовірно милим кошеням Адсо.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Бладшот»
Найнудніший суперсолдат
11 березня 2020,  16:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель з початку 2000-х є світовою зіркою жанру екшен і зіграв на великому екрані чимало сильних та відважних героїв, включаючи найкрутішого гонщика в світі, деревоподібну істоту, що рятує галактику, суперагента зі спрагою адреналіну та іншопланетного антигероя в бігах. І хоча багатьох з них можна вважати супергероями, актор захотів знятися в сольному супергеройському фільмі, де він зіграє головну роль і отримає більше реплік, ніж «Я є Грут». Його основою стали, правда, не популярні комікси Marvel чи DC, а комікси Valiant про невразливого суперсолдата на прізвисько Бладшот.

Читати далі...
28 лютого 2020,  20:07 | Новини фільмів

Новий промо-ролик супергеройського екшену «Бладшот» представляє круту героїню у втіленні актриси Ейси Гонсалес, яку ви напевно пам'ятаєте за фільмами «На драйві», «Аліта: Бойовий ангел» і «Форсаж: Гоббс та Шоу».

В адаптації коміксів Valiant про суперсолдата Рея Гаррісона (Він Дизель), в чиїй крові живуть мікророботи, які в лічені секунди зцілюють будь-які травми, Гонсалес грає ще одного суперсолдата КейТі, яка також отримала надздібності в ході експериментів секретної організації RST. У промо-ролику вона демонструє свої швидкі рефлекси і навички рукопашного бою, а також тренується під водою, і нам показують, що їй в груди вживили такий же девайс, як і Бладшоту.

Попередній промо-ролик фільму «Бладшот» розкрив нові деталі про суперсолдата Джиммі Далтона (Сем Г'юен). У кіно з 12 березня.

26 лютого 2020,  18:01 | Новини фільмів

Компанію Віну Дизелю в супергеройському екшені «Бладшот» складе зірка серіалу «Чужоземка» Сем Г'юен, який втілить ще одного вдосконаленого солдата на ім'я Джиммі Далтон.

Як розкриває новий промо-ролик, Далтон є «колишнім морським котиком, який втратив в бою обидві ноги». Секретна організація RST дала йому замість ніг високотехнологічний протез, який зробив його не тільки дуже швидшим бігуном, але й озброїв двома металевими клешнями, якими він може розірвати противника. Чи зможе він перемогти Бладшота (Дизель), коли той вирішить піти проти RST? Не думаємо, але сподіваємося, що їхній поєдинок не розчарує.

Дивіться також другий український ТБ-ролик екшену «Бладшот». У кіно з 12 березня.

22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...
26 січня 2020,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель озброєний і готовий до своєї супергеройської місії на нових постерах науково-фантастичного екшену «Бладшот», екранізації коміксів Valiant.

Читати далі...
14 січня 2020,  18:33 | Новини фільмів

Вони думали, що повністю його контролюють. Вони помилялися. Дивимося другий український трейлер супергеройського екшену «Бладшот», де зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель грає суперсолдата.

У супергеройському фільмі Дейва Вілсона, знятому за мотивами коміксів Valiant, ми познайомимося з морпіхом Реймондом «Реєм» Гаррісоном (Дизель), який отримує смертельні поранення і помирає. Проте секретна корпорація RST повертає його до життя, і завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом — невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, RST керує його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він є насправді, і його завдання це з'ясувати.

Разом з Дизелем в трейлері можна побачити акторів Ейсу Гонсалес, Сема Г'юэна, Гая Пірса, Тобі Кеббелла і Ламорна Морріса. Українська прем'єра фільму «Бладшот» переїхала на початок весни і тепер відбудеться 12 березня.

5 січня 2020,  00:41 | Новини серіалів

Стояти за любов. Стояти за надію. Стояти за історію. Телеканал STARZ поділився офіційним трейлером 5 сезону своєї популярної драми про подорожі в часі «Чужоземка», заснованої на книгах Діани Геблдон.

Трейлер, який вийшов у п'ятницю, починається з флешбеків під драматичну музику, і Клер (Катріна Балф) говорить Джеймі (Сем Г'юэн), що «вона вдячна за кожен день, який у них є». Далі приходить час, щоб Джеймі виконав свою клятву британській короні. Наближається Американська революція, яка назавжди змінить Америку, і хоча було б безпечніше повернутися в майбутнє, Брі (Софі Скелтон) з рушницею в руках не збирається нікуди бігти. А Клер тим часом стикається з невідомою хворобою і намагається зрозуміти її причину, щоб допомогти людям в цьому часі. Оскільки Фрейзери ніколи не здаються.

Наприкінці трейлер нагадує, що прем'єра 5 сезону «Чужоземки» відбудеться 16 лютого.

21 жовтня 2019,  11:11 | Новини фільмів

Кіностудія Sony Pictures щойно представила дебютний трейлер свого науково-фантастичного бойовика «Бладшот», де Він Дизель грає кілера з суперздібностями, якого не можна вбити.

Фільм режисера Дейва Вілсона ґрунтується на коміксах Valiant про колишнього солдата Реймонда «Рея» Гаррісона (Дизель), якого повернули до життя і перетворили на ідеальну машину для вбивств, запустивши в його кров мікрокомп'ютери, які допомагають тілу загоювати рани з неймовірною швидкістю. Але коли Рей дізнається, що його свідомістю маніпулюють, показуючи йому фальшиві спогади, щоб він вбивав потрібних для своїх роботодавців людей, цей суперсолдат повстає проти тих, хто його створив.

В український прокат фільм «Бладшот», де також знялися Гай Пірс, Ейса Гонсалес, Сем Г'юэн, Тобі Кеббелл і Талула Райлі, вийде 20 лютого 2020 року.

7 жовтня 2019,  16:16 | Новини серіалів

На конвенції New York Comic Con був показаний тизер-трейлер 5 сезону науково-фантастичної драми «Чужоземка», де Катріна Балф і Сем Г'юэн грають закоханих, яких періодично розділяють різні епохи.

Серіал «Чужоземка» розповідає про медсестру Клер (Балф), яка одного разу зі свого 20-го століття потрапляє до 18 століття, де закохується в шотландського лицаря Джеймі (Г'юен). У минулому сезоні вони нарешті возз'єдналися і тепер разом з донькою Бріанною (Софі Скелтон) живуть в 18 столітті. Але небезпека змушує Клер сумніватися в тому, чи варто їм залишатися в минулому, і в нових серіях Фрейзерам належить боротися з часом, простором та історією, щоб захистити свою сім'ю.

Прем'єра 5 сезону «Чужоземка» відбудеться 16 лютого 2020 року.