Новини, в яких згадується Вінні Джонс

17 січня 2023,  09:58 | Кастінг

Гай Річі готує серіал за мотивами свого популярного фільму «Джентльмени», проте в ньому не повернеться ані Меттью МакКонахі, ані Чарлі Ганнем. Серіал розповість про бандитські пригоди нових героїв, яких зіграють інші актори.

Читати далі...
16 жовтня 2018,  13:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри сезону 7 свого супергеройського серіалу «Стріла» канал The CW представив його напружений фрагмент, який показує Олівера в центрі тюремної бійки.

У серії «Inmate 4587» («В'язень 4587») Олівер (Стівен Амелл) відбуває свій тюремний термін, після того як він здався поліції і зізнався, що є Зеленою стрілою. У стінах в'язниці він стикається з багатьма злочинцями, яких допоміг засадити туди, як, наприклад, Цегла (Вінні Джонс), і вони вирішують йому помститися. Тим часом в Стар-Сіті з'являється новий лінчуватель, який носить костюм Зеленої стріли.

Прем'єра 7 сезону «Стріли» відбулася на американському телебаченні вчора, 15 жовтня. Наступна серія вийде 23 жовтня за українським часом.

9 жовтня 2018,  03:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 7 сезоні супергеройського серіалу «Стріла» герої будуть битися з суперлиходійським тріо Мисливці з луками (Longbow Hunters), яке з'являється в новому трейлері.

Тепер всі в Стар-Сіті знають, що Олівер Квін (Стівен Амелл) є Зеленою стрілою. Через це лінчуватель потрапив за ґрати, де він намагається вести спокійне життя, але у в'язниці Олівер зустрічає Цеглу (Вінні Джонс), і той йому пояснює, що тут у нього не вийде жити мирно. Тим часом Діґґл (Девід Ремсі), Рене (Рік Гонсалес), Діна (Джуліана Харкві) й Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) працюють разом з Лорел (Кеті Кессіді), щоб захистити місто, поки Кертіс (Ечо Келлум) заявляє, що він перестав бути лінчувателем в той момент, коли Олівера відправили до в'язниці. Також трейлер розкриває, що Діаз (Кірк Асеведо) пов'язаний з Мисливцями з луками, а в Стар-Сіті з'являється новий лінчуватель в костюмі Зеленої стріли.

Прем'єра 7 сезону «Стріли» відбудеться 16 жовтня за українським часом.

19 жовтня 2013,  11:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

17 жовтня о українських кінотеатрах стартував показ бойовика «План втечі» з Сільвестром Сталлоне і Арнольдом Шварценеггером у головних ролях. Ми знайшли для вас фотографії з американської прем'єри, на якій побували також і інші актори фільму: Джеймс Кевізел (який, до статі, всього другий раз за свою кар'єру зіграв лиходія), Фіфті Сент, Вінні Джонс і Емі Райан.

3 жовтня 2013,  11:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Один з найвидатніших світових професіоналів із систем безпеки погоджується на останню ризикову операцію: втекти з надсекретної високотехнологічної в'язниці, яку називають «Гробницею». Ошуканий та помилково ув'язнений, Рей Бреслін (Сильвестр Сталлоне) змушений звернутися за допомогою до напарника — ув'язненого Еміля Ротмайєра (Арнольд Шварценеггер), щоб розробити відчайдушний і майже не здійсненний план втечі з найзахищенішої в'язниці в світі!

«План Втечі» — фільм, в якому вперше в головних ролях зіштовхуються легенди екшнів Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварценеггер, а також зірки другого плану: Кертіс «50 cent» Джексон, Джим Кевізел, Вінні Джонс, Вінсент Донофріо й Емі Райан.

У кінотеатрах України і Росії з 17 жовтня.