Статті, в яких згадується Анджеліна Джолі

21 березня 2022,  23:37 | Статті

Голлівудські актори активно виражають свою підтримку Україні на тлі повномасштабної війни, яку 24 лютого розв'язала росія, і серед них багато акторів супергеройського кіновсесвіту Marvel, в числі яких знаходяться Бенедикт Камбербетч, Марк Руффало, Кріс Еванс, Анджеліна Джолі, Сальма Гаєк, Кіт Герінґтон та багато інших.

Читати далі...
4 листопада 2021,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей день настав! Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний блокбастер «Вічні», новий розділ кіновсесвіту Marvel, який зняла режисерка Хлоя Чжао. І на честь цієї кіноподії ми підготували для вас добірку найцікавіших фактів про його створення та його героїв.

Читати далі...
28 грудня 2020,  17:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Отже, у нас є мінімум чотири причини, за якими 2021 рік точно буде кращим за 2020: на екрани кінотеатрів вийдуть очікувані блокбастери від Marvel Studios «Чорна вдова», «Шан-Чі і легенда десяти кілець», «Вічні» та «Людина -павук 3».

Читати далі...
28 листопада 2020,  20:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Без сумнівів головним фільмом грудня є супергеройський екшен «Диво-жінка 1984», але ми знаємо ще сім цікавих кінострічок різних жанрів і за участю відомих акторів, які покажуть на великих екранах перед Новим роком і які однозначно варті вашої уваги.

Читати далі...
26 листопада 2020,  15:30 | Статті

Чергова зміна виходу новинок в український прокат на цей раз відбилася на новому фільмі Анджеліни Джолі «Пітер Пен і Аліса в Країні чудес» не вийде на великі екрани в цей четвер, 26 листопада. Але для нас це не привід не розповісти вам докладніше про гучний фентезі-фільмі, в якому творці сміливо об'єднали одразу двох неймовірно популярних казкових персонажів Пітера Пена і Алісу.

Читати далі...
12 вересня 2020,  20:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки кордони закриті, переносимося в мальовничі куточки нашої планети за допомогою фільмів, знятих в різних країнах світу: від безкрайніх диких просторів США до мальовничих місць Італії та Франції, від Індії і Балі до Ісландії та навіть Гімалаїв.

Читати далі...
11 грудня 2015,  04:31 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Біля моря» – це історія про стосунки, зруйновані втратою, про силу кохання та про шлях до зцілення і прийняття.

Анджеліна Джолі-Пітт

«Біля моря» – третя режисерська робота володарки премії «Оскар» Анджеліни Джолі-Пітт, яка також виступила сценаристом та продюсером стрічки. Ролі у фільмі виконали Бред Пітт і Анджеліна Джолі-Пітт, а також Мелані ЛоранБезславні виродки», «Ілюзія обману»), Мельвіль ПупоЛоранс у будь-якому випадку»), триразовий переможець премії Сезар Нільс АреструпСкафандр і метелик», «Пророк») та дворазовий переможець премії «Сезар» Рішар БоренжеКухар, злодій, його дружина і її коханець», «Гран Шман»).

Стосунки колишньої танцівниці Ванесси та її чоловіка Роланда заходять у глухий кут. Намагаючись вдихнути нове життя у свій шлюб, пара вирушає в подорож мальовничим узбережжям Франції. Серед вузьких вуличок тихого приморського містечка, де Ванесса і Роланд затримуються на деякий час, трапиться те, що змінить їх назавжди.

Читати далі...