Новини серіалів, в яких згадується Елфрі Вудард

11 вересня 2019,  00:54 | Новини серіалів

Режисер франшизи «Голодні ігри» Френсіс Лоуренс і творець хітового серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт об'єдналися, щоб відправити зірку «Аквамена» Джейсона Момоа в майбутнє, де люди давно втратили здатність бачити, в своєму новому серіалі «Дивись».

Події серіалу «Дивись» від нового стримінгового сервісу Apple TV+, який, за словами його творців, буде «епічною драмою», розвиваються в майбутньому, через 600 років після того, як вірус знищив велику частину людства і засліпив решту населення нашої планети. Коли все людство втрачає свій зір, люди повинні адаптуватися і знайти нові засоби для виживання, але через покоління раптом починають народжуватися діти, які здатні бачити. І тепер вони у небезпеці.

Прем'єра серіалу «Дивись», де разом з Момоа можна буде побачити Елфрі Вудард, Геру Гільмар та Сільвію Гукс, відбудеться 1 листопада.

12 червня 2018,  18:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Гарлем може впоратися лише з одним дияволом за раз.»

Чорна Мерайя збирається стати королевою Гарлема в новому трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Люк Кейдж».

У нових серіях «Люка Кейджа» політик Мерайя Діллард (Елфрі Вудард) повертається, щоб «принести в Гарлем чудеса» і налагодити непрості стосунки зі своєю дочкою. Також трейлер показує, як новий куленепробивний лиходій Бушмейстер (Мустафа Жакір) підпалює будинок Мерайї, але Люк Кейдж (Майк Колтер) вчасно приходить на допомогу і рятує її з вогню. Після чого Чорна Мерайя об'єднується з Шейдсом (Тео Россі) і виходить на стежку війни.

Дивіться також новий фрагмент 2 сезону «Люка Кейджа», який показує, як Місті (Сімон Міссік) й Коллін (Джессіка Хенвік) дають відсіч негідникам в барі. Прем'єра нових серій відбудеться 22 червня.

7 травня 2018,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Куленепробивний супергерой стикається з куленепробивним суперлиходієм в першому офіційному трейлері 2 сезону фантастичного серіалу «Люк Кейдж».

Очистивши своє ім'я, Люк Кейдж (Майк Колтер) став справжньою знаменитістю в рідному Гарлемі з репутацією такою же куленепробивною, як і його шкіра. На нього тепер обертаються жінки на вулиці, а місцеві бандити не особливо опираються, коли він обрушується на їхні голови. Але зі сходженням нового сильного ворога в особі Бушмейстера (Мустафа Жакір), який в даному трейлері змушує Люка кашляти кров'ю, супергерой підходить впритул до тієї тонкої лінії, яка відділяє героя від лиходія.

Прем'єра нових серій «Люка Кейджа», де також повертаються Сімон Міссік, Розаріо Доусон, Елфрі Вудард, Тео РоссіДжастін Свейн і Рон Сепас Джонс, відбудеться 22 червня.

3 квітня 2018,  03:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент 2 сезону пригодницького серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» від Netflix відправляє глядача на вечірку таємного товариства V.F.D., куди входили Бодлери.

На карнавальної вечірці зібралося багато Волонтерів, які бажають покласти край загадковим пожежам: Лемоні Снікет (Патрік Варбертон) та його брат Жак (Нейтан Філліон), дядько Монті (Аасіф Мандві), тітка Жозефіна (Елфрі Вудард), Жаклін (Сара Каннінг) і доктор Орвелл (Кетрін О'Хара)... А таємне послання, яке тут передається з рук в руки, повідомляє про наближення незваного гостя графа Олафа (Ніл Патрік Харріс). Чи зможуть вони зупинити небезпечного лиходія?

Всі серії 2 сезону, які є екранізацією книг «Бузувірський інтернат», «Липовий ліфт», «Гидке містечко», «Жахлива клініка» та «Кровожерний карнавал», вже доступні до перегляду на Netflix.

14 березня 2016,  09:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прем'єрі другого сезону «Зірвиголови» зірка «Люка Кейджа» Майк Колтер повідомив, що прем'єра його сольного супергеройського серіалу від Marvel і Netflix відбудеться на два місяці раніше, ніж передбачалося. Його перший сезон вийде в кінці вересня цього року.

Читати далі...