Лоран ЗэйтунLaurent Zeitoun

50%
0
50%
0

Фільмографія

Голос кохання (2020) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Смерть Сталіна (2017) ... продюсер
1+1=Весілля (2017) ... продюсер
Мішок мармуру (2017) ... продюсер, сценарист
Балерина (2016) ... продюсер, сценарист (и сюжет)
Корова (2016) ... продюсер
Зникнення (2015) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Мій друг Дід Мороз (2014) ... продюсер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...