Рецензії, в яких згадується Джейсон Момоа

Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Маревокрай​»
Захоплива мандрівка казковими снами з Джейсоном Момоа
3 грудня 2022,  23:33 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Тема втрати, хоча і є далеко не радісною, проте часто виступає важливою частиною сюжету фільмів з дітьми у головній ролі, особливо, коли їх знімають у жанрі фентезі. Варто лише згадати історію Гаррі Поттера, хлопчика, який вижив, проте ще немовлям втратив обох своїх батьків. Нова стрічка від Netflix «Маревокрай», заснована на коміксах піонера анімації Вінзора МакКея, має мало спільного з Поттеріаною, проте її головною героїнею також виступає сирота, яка втратила обох своїх батьків, і, щоб утекти від болю, яке приносить реальне життя, дівчинка з незвичним ім’ям Немо вирішує мандрувати снами, де зустрічає давнього друга свого батька, веселого авантюриста Фліпа, з яким ніколи не буває сумно, і їх закручує вихор карколомних та неймовірних пригод…

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дюна»
Золотий пісок та гострі клинки Арракіса
17 вересня 2021,  23:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастичний епік письменника Френка Герберта «Дюна», опублікований в 1965 році, складно недооцінити в планетарному масштабі. Адже саме він надихнув покоління кінематографістів, котрі подарували нам «Зоряні війни», одну з головних кіносаг 20-21 століть. Інші планети, політичні інтриги, міжзоряна війна добра і зла, месія, який всіх врятує, та епічна історія кохання... Звучить знайомо навіть для тих, хто не читав твір Герберта, чи не так? Звичайно, Голлівуд неодноразово вже намагався екранізувати «Дюну», але створити класику на всі часи йому поки так і не вдалося. До сьогодні. Оскільки сьогодні свою версію «Дюни» представляє світу режисер-фантаст Дені Вільньов. Вірніше, для початку – її першу частину.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ліга справедливості Зака Снайдера»
Супергеройський епік для справжніх шанувальників Зака Снайдера
30 березня 2021,  23:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У березні 2017 року сім'ю режисера Зака ​​Снайдера потрясла жахлива трагедія. Його дочка Отем покінчила життя самогубством, і він просто не міг завершити роботу над очікуваним супергеройським блокбастером «Ліга справедливості». Але студія Warner Bros., не бажаючи втрачати гроші, вирішила піти по головах і привести в проект зовсім іншого режисера, який не працював зі Снайдером і повинен був зробити те, що скажуть продюсери. Цим режисером став творець хітових кінокоміксів «Месники» і «Месники: Ера Альтрона» Джосс Відон, але, оскільки це була не його історія, не дивно, що вона обернулася провалом. І ось через 4 роки Снайдеру нарешті вдалося представити світові свою версію «Ліги справедливості». Чи змогла вона виправдати очікування вимогливих фанатів коміксів DC?

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Лего. Фільм 2»
Повернення безжурного Еммета та його друзів
8 лютого 2019,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році креативні уми Філа Лорда і Крістофера Міллера подарували світу мультфільм «Лего Фільм», чиї події розвиваються в знайомому кожному з дитинства всесвіту, створеному з кубиків Lego. Вони перевернули світ анімації та поклали початок успішній франшизі для дітей та дорослих, яка ще до виходу сиквела «Лего Фільм 2» обзавелася двома спін-оффами «Лего Фільм: Бетмен» і «Лего. Ніндзяго. Фільм». І, нарешті, через 5 років після виходу оригіналу на екрани повертаються добродушний Еммет, відважна Люсі і пасивно-агресивний Бетмен для своєї другої спільної пригоди, яку ви навряд чи зможете забути.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Аквамен»
Супергерой з Атлантиди
12 грудня 2018,  05:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Аквамен довгий час був недооціненими супергероєм з коміксів DC, але все змінилося, коли на його роль в «Лігу справедливості» взяли зірку серіалу «Гра престолів» Джейсона Момоа. Брутальний і харизматичний бородатий гаваєць з великим серцем, шикарною шевелюрою і сталевими біцепсами, покритими татуюваннями, підкорив у «Лізі» в рівній мірі і чоловічу, і жіночу аудиторії, що допомогло йому обігнати більш відомого супергероя Флеша, отримавши сольний фільм раніше за нього. І в своєму особистому супергеройському екшені Артур Каррі відправляється в підводне королівство Атлантида, щоб захистити світ від свого кровожерного зведеного брата, який задумав йти війною на людей.

Читати далі...