Новини серіалів, в яких згадується Морган Спектор

22 лютого 2020,  16:45 | Новини серіалів

Що було б, якби США уклали договір про ненапад з Адольфом Гітлером? Телеканал HBO поділився офіційним трейлером драматичного міні-серіалу «Змова проти Америки», який показує альтернативну і вельми страшну історію США.

Серіал «Змова проти Америки», в якому зіграють Вайнона Райдер, Джон Туртурро, Зої Казан, Девід Крамхолц та Морган Спектор, є адаптацією відомого роману Філіпа Рота, в якому на виборах 1940 року президентом США стає не Франклін Д. Рузвельт, а відомий льотчик Чарльз Ліндберг, який симпатизує Адольфу Гітлеру і не бажає, щоб США брала участь у Другій світовій війні. Очима єврейської сім'ї робітничого класу з Нью-Джерсі ми бачимо, як США звертається до фашизму і множить антисемітизм і расизм Третього Рейху.

Дебютна серія серіалу «Змова проти Америки», який адаптував творець «Прослушки» Девід Саймон, вийде на екрани 16 березня.

1 лютого 2020,  17:11 | Новини серіалів

У четвер канал HBO опублікував перший трейлер свого нового міні-серіалу «Змова проти Америки», головну роль в якому виконує номінантка на премію «Оскар» та зірка серіалу «Дивні дива» Вайнона Райдер.

Новий міні-серіал від творця «Прослушки» Девіда Саймона буде адаптацією роману Філіпа Рота і покаже альтернативну історію США, коли на виборах 1940 року президентом країни стає не Франклін Д. Рузвельт, а відомий льотчик Чарльз Ліндберг, який симпатизує Німеччіні та Адольфу Гітлеру. Очима єврейської сім'ї робітничого класу з Нью-Джерсі ми бачимо, як США звертається до фашизму і множить антисемітизм і расизм Третього Рейху.

Разом з Райдер в «Змові проти Америки» зіграють Джон Туртурро, Зої Казан та Морган Спектор. У кінці трейлер розкриває, що прем'єра серіалу відбудеться 16 березня.

30 січня 2019,  17:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Любите Джессіку Пірсон з багатосерійної юридичної драми «Форс-мажори»? Тоді дивіться перший трейлер її власного серіалу «Пірсон».

У спін-оффі «Форс-мажорів» успішна юристка Джессіка Пірсон (Джина Торрес) відправляється підкорювати Чикаго і опиняється у центрі складного і підступного світу чиказької політики, де, щоб вижити, їй потрібна надійна команда.

Компанію Торрес в серіалі «Пірсон» складуть Бетані Джой Ленц, Саймон Кассіанідес, Ізабель Арраіса, Шантель Райлі, Елі Горі та Морган Спектор.

Його прем'єра відбудеться пізніше у 2019 році.