Новини, в яких згадується Кевін Танчароен

27 липня 2019,  11:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лють Сарджа виходить назовні, а світ летить у пекло. Промо-ролик 12 і 13 серій 6 сезону супергеройського серіалу від Marvel і ABC «Агенти Щ.И.Т.» обіцяє нам епічний фінал, до якого ми не готові.

Читати далі...
5 травня 2018,  12:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик «останньої серії перед шокуючим фіналом» 5 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

В даному відео Телбот (Адріан Пасдар) розкриває синові Джорджу (Джек Фішер), що «його батько став супергероєм, прямо як ті Месники»; Колсон (Кларк Грегг) говорить, що вони можуть «битися або бігти», і Мей (Мінг-На) вибирає битися; а Дейзі (Хлоя Беннет) з жахом розуміє, що вона є Руйнівницею світів, як і говорилося в пророцтві.

Серія «The Force of Gravity» («Сила гравітації»), режисером якої є Кевін Танчароен, вийде на екрани 12 травня за українським часом.

21 квітня 2018,  14:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 19 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.» нас чекає «подія апокаліптичного рівня».

Синопсис серії лаконічно повідомляє, що команда опиняється в пастці і в облозі всередині Маяка. У промо-ролику генерал Рік Стоунер (Патрік Варбертон) попереджає про апокаліпсис, що насувається, і каже, що Колсон (Кларк Грегг) і його люди є «останньою надією людства». Дек (Джефф Ворд) попереджає, що «куди б вони не пішли, за ними слідує темрява», а Йо-Йо (Наталія Кордова) песимістично зазначає, що «ось так ми й програємо».

Серія «Option Two» («Другий варіант»), режисером якої виступає Кевін Танчароен, вийде на екрани 28 квітня за українським часом.

4 березня 2018,  03:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC представив промо-ролик 12 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.», яка також є його 100 серією.

Синопсис серії говорить, що Колсон (Кларк Грегг) нарешті розкриває, яку угоду він уклав з Примарним гонщиком (Гебріел Луна), і які наслідки вона несе для кожного члена команди. У промо-ролику також присутній Леш, чия поява шокує Мей (Мінг-На); а Дейзі (Хлоя Беннет) говорить, що Щ.И.Т.а більше немає. Разом з цим відео обіцяє, що ювілейна серія стане «найбільш шокуючою подією» за всю 5-річну історію серіалу.

Серія «The Real Deal» («Справжня угода»), яку зняв Кевін Танчароен, вийде на екрани 10 березня за українським часом.