Новини зіри, в яких згадується Леді Гага

19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
21 січня 2021,  14:39 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Леді Гага отримала честь заспівати національний гімн Сполучених Штатів «The Star-Spangled Banner» під час церемонії інавгурації 46-го президента США Джо Байдена, яка відбулася у середу, 20 січня.

Читати далі...
6 березня 2020,  18:39 | Новини зірок

Ми звикли бачити зірку екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» Марго Роббі з битою чи молотком в руках, а в новому рекламному ролику аромату Gabrielle Essence від Chanel вона постає в ангельському образі.

Відео, створене в білих і бежевих тонах, показує Роббі в білій сукні з ніжним макіяжем та зібраним за потилиці волоссям. Актриса танцює на платформі під хіт Бейонсе «Halo», поки знизу на неї дме повітря, змушуючи вбрання розвиватися в химерних повітряних формах. Режисером даного ролика виступив Нік Найт, який зняв знаменитий кліп Леді Гаги «Born This Way».

Ви також можете застати Роббі в кінотеатрах в біографічній драмі «Сенсація», за гру в якій вона була номінована на «Оскар».

16 вересня 2019,  23:36 | Новини зірок

Американська поп-діва Дженніфер Лопез знову довела всьому світу, що відмінно танцює різні танці, включаючи культові танці своїх колег по сцені Бейонсе, Леді Гаги, Брітні Спірс та Майлі Сайрус.

Ставши гостею на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» минулого тижня, Лопез змінила сукню на зручний топ і спортивні штани, щоб станцювати разом з його ведучим Джиммі Феллоном культові танці з музичних кліпів. Вони завзято виконали дуетом танці зі знаменитих кліпів різних декад «Single Ladies», «Bye Bye Bye», «Chandelier», «Oops!...I Did It Again», «Bad Romance», «Gangnam Style» і завершили все в дусі Вітні Г'юстон та її відео «I Wanna Dance With Somebody». Який з цих танців вам сподобався найбільше?

Зараз Лопез можна побачити на великому екрані в кримінальному фільмі «Шахрайки з Волл-стріт», чий фінальний трейлер дивіться тут.

13 січня 2016,  18:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Забавное выражение лица Леонардо ДиКаприо, снятое на камеру в это воскресенье, когда на церемонии награждения мимо него проходила Леди Гага, чтобы получить свой «Золотой глобус», мгновенно разлетелось по сети, породив слухи, что актер насмехается именно с победы коллеги. Но, как оказалось, ДиКаприо и Гага потом и сами над этим посмеялись.

Читати далі...