Новини, в яких згадується Нора Ефрон

15 січня 2019,  23:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс та зірка супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» Тесса Томпсон грають зведених сестер, які вирішують заробити торгівлею наркотиками, у драматичній картині «Little Woods».

Оллі (Томпсон) в минулому перевозила наркотики, щоб вижити в економічно депресивному маленькому містечку у Північній Дакоті, і її спіймали, коли вона поверталася з Канади з таблетками для смертельно хворої матері. Коли мати померла, сестра Оллі Деб (Джеймс) з'являється на її порозі з голодною дитиною та незапланованою вагітністю. Оллі бачить лише один вихід: швидко знайти гроші, заплатити банку і зберегти будинок матері, щоб Деб могла ростити дітей у безпеці, подалі від свого колишнього, який її бив. Але щоб це зробити, Оллі доведеться знову стати на небезпечний шлях, який, як вона думала, вже залишила позаду.

У світовий прокат режисерський дебют Ніа ДаКости, який у минулому році був представлений в рамках кінофестивалю Трайбека і отримав нагороду імені Нори Ефрон, вийде у квітні.