Новини, в яких згадується Джон Керролл Лінч

28 вересня 2020,  23:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Едді Редмейн та номінант на премію «Оскар» Саша Барон Коен організовують мирний протест, який перетворюється на протистояння з поліцією, в новому трейлері біографічного фільму «Суд над чиказькою сімкою».

Читати далі...
16 вересня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася тизер-трейлером історичного фільму «Суд над чиказькою сімкою», в якому знялися Саша Барон Коен, Едді Редмейн, Джеремі Стронг, Яхья Абдул-Матін II та Джозеф Гордон-Левітт.

Читати далі...
31 жовтня 2019,  22:58 | Новини серіалів

Прибув промо-ролик передостанньої серії 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів», яку зняла режисерка Гвінет Гердер-Пейтон.

Смертельне тріо повертається з твердим бажанням почати нову еру в таборі «Редвуд». Наші колишні вожаті відчайдушно намагаються утримати історію від повтору. Брук (Емма Робертс) дізнається від Ріти (Анджеліка Росс), що вона є «фінальною дівчиною», тією, яка єдина виживає, щоб розповісти цю жахливу історію. Тим часом Річард Рамірес (Зек Вілла) та містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) сходяться у фінальному поєдинку.

Серія отримала зловісну назву «Rest in Pieces» («Спочивай шматками») і вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

11 жовтня 2019,  16:10 | Новини серіалів

В 5 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів» ті, хто вижив, готуються до фінальної бійки з маніяками, коли в таборі «Редвуд» настають сутінки.

Промо-ролик показує, як серійний вбивця Річард Рамірес (Зек Вілла) каже медсестрі Риті (Анджеліка Росс), що «темрява є всередині кожного, навіть всередині тебе», і тут нас чекають флешбеки з її минулого. Містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) бере за горло Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман); Брук (Емма Робертс) каже, що краще б вона сиділа вдома, і тут Монтана (Біллі Лурд) дає подрузі сильний ляпас, обіцяючи, що «скоро це все закінчиться». Тим часом Ксав'єр (Коді Ферн) дізнається, хто винен у тому, що його обличчя тепер ніколи не потрапить на обкладинку журналу.

Серія зі зловісною назвою «Red Dawn» («Червоний світанок»), яку зняла режисер Гвінет Гердер-Пейтон, вийде на телеекрани 17 жовтня за українським часом.

4 жовтня 2019,  19:58 | Новини серіалів

Аеробіка це серйозно і не для позерів, нагадує нам бойова героїня Біллі Лурд в промо-ролику 4 серії 9 сезону популярної горор-антології «Американська історія жахів».

В промо-відео містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) наближається до Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман), яка втекла від нього багато років тому, щоб відправити її на той світ, але вона виглядає не дуже наляканою, не збирається тікати з табору і каже Тревору (Меттью Моррісон), що чує тільки дітей, чиє літо було зіпсовано. Тим часом від трагічної долі намагаються втекти Брук (Емма Робертс) і Ксав'єр (Коді Ферн), а ще один серійний вбивця Річард Рамірес (Зек Вілла) влаштовує з містером Джинглсом поєдинок.

Серія отримала назву «Справжні вбивці» («True Killers»), її режисером є Дженніфер Лінч, а її прем'єра відбудеться 10 жовтня за українським часом.

27 вересня 2019,  18:52 | Новини серіалів

Тук. Тук. Тук. Маніяк містер Джинглс продовжує переслідувати працівників табору «Редвуд» в промо-ролику 3 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів», чиї події розвиваються влітку 1984 року.

Синопсис наступної серії каже, що «імітація це найкраща форма трагедії» і що «зізнаватися буває досить брудно». Промо-відео показує, як психопат містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) намагається вбити Ксав'єра (Коді Ферн), Тревора (Меттью Моррісон) і Монтану (Біллі Люрд), а вони ховаються від нього в одному з будиночків. Брук (Емма Робертс) біжить від маніяка через ліс, а у кінці промо Ксарьер і Тревор знаходять когось в ямі з кілками, і на їхнє наївне питання про те, що він там робить, людина нещасно відповідає: «Я помираю».

Прем'єра серії «Slashdance» («Слеш-танець»), яку зняла режисер Мері Вігмор, відбудеться 3 жовтня за українським часом.

31 серпня 2019,  15:43 | Новини серіалів

У мережі з'явився повноцінний трейлер 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів», який показує улюблених акторів у літньому таборі, де починає полювання серійний вбивця.

Влітку 1984 року п'ять друзів тікають з Лос-Анджелеса, щоб працювати вожатими в таборі «Редвуд». Вони думають, що це буде весела пригода, але незабаром дізнаються тривожні новини про те, що з найближчої психіатричної лікарні втік особливо небезпечний маніяк містер Джінглс, який вирішує оселитися в таборі і влаштувати там бійню.

Прем'єра 9 сезону «Американської історії жахів», де зіграють Емма Робертс, Біллі Лурд, Леслі Ерін Гроссман, Коді Ферн, Анджеліка Росс, Джон Керролл Лінч та Метт'ю Моррісон, відбудеться 18 вересня.

29 березня 2016,  15:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый официальный кадр байопика «Основатель» представляет обладателя «Оскара» Майкла Китона в образе бизнесмена Рэя Крока, сделавшего сеть быстрого питания McDonald's всемирно известной.

Читати далі...
21 червня 2015,  17:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Цього літа Сет МакФарлейн повертається в якості сценариста, режисера і актора озвучування у новій вибуховій комедії «Третій зайвий 2» - другій частині комедійного блокбастера про найбільш несамовитого плюшевого ведмедика в світі. Разом із своїм найкращим другом Джоном Бенетом (Марк Волберг) вони увірвуться до кінотеатрів 25 червня 2015.

Читати далі...