Новини фільмів, в яких згадується Майкл Медсен

17 серпня 2019,  23:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» в широкий прокат представляємо 11 цікавих фактів про його акторів та створення.

Читати далі...
13 серпня 2019,  00:52 | Новини фільмів

Прибув офіційний український трейлер пригодницького мультфільму Аарона Вудлі «Вартові Арктики», який повідає про маленького лиса з хоробрим серцем і великими амбіціями.

Лис на ім'я Свіфті (Джеремі Реннер) працює в поштовій службі і доставляє різні вантажі по всій Арктиці. Він мріє колись отримати звання кращого кур'єра. Щоб довести, що він цього гідний, він вирішує сам доставити таємний пакет в таємне місце. Там лис знаходить приховану від очей секретну фортецю, яку населяють дивні помічники Дока Моржа (Джон Кліз). Швидко стає зрозуміло, що на думці у цього Моржа – він планує розтопити всі льодовики, затопити світ і потім одноосібно ним правити. Щоб не допустити катастрофи, Свіфті підключає всіх своїх друзів. Так різношерста зграя вчорашніх невдах об'єднується, щоб зупинити Дока Моржа і врятувати Землю.

Українська прем'єра мультфільму «Вартові Арктики», який також озвучили Джеймс Франко, Анжеліка Г'юстон, Алек Болдвін, Майкл Медсен, Омар Сі і Гайді Клум, відбудеться наприкінці року, 14 листопада.

24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
21 грудня 2015,  15:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новый фильм Квентина Тарантино «Омерзительная восьмерка» является вестерном, как и его предыдущая работа «Джанго освобожденный». И режиссер раскрыл, что изначально у них был общий главный герой.

Читати далі...
24 січня 2015,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

І з початком зйомок став, нарешті, відомий офіційний каст нового вестерну Квентіна Тарантіно, що називається «Мерзенна вісімка».

Шанувальники творчості режисера тепер можуть зітхнути спокійно. Після всіх проблем, пов'язаних з витоком сценарію в мережу, через що фільм ледве не був похований назавжди, Тарантіно разом з цікавою командою приступив до зйомок «Огидної вісімки», які почалися в цю п'ятницю в Телуриді, штат Колорадо.

У фільмі зіграють: Семюел Л. Джексон (майор Маркус Уоррен), Курт Рассел (Джон «Шибениця» Рут), Тім Рот (Освальдо Мобрей), Майкл Медсен (Джой Гейдж), Ченнінг Татум, Дженніфер Джейсон Лі (Дейзі Домерг), Деміан Бішір (Боб), Уолтон Гоггінс (Кріс Меннікс), Зої Белл і Брюс Дерн (генерал Сенфорд Смізерс). Також там з'являться актори Лі Хорслі, Джеймс Паркс, Крейг Старк і Белінда Овіно, які брали участь у зйомках попереднього фільму Тарантіно «Джанго звільнений».

Події вестерна відбуватимуться під час Громадянської війни, героями фільму стануть мисливці за головами, селяни-злочинці, ренегати та інші особистості з сумнівним корінням, які змушені відсиджуватися в місці зупинки диліжансів, коли починається хуртовина. Мандрівники незабаром починають розуміти, що можуть не доїхати до свого пункту призначення.

Прем'єра «Огидної вісімки» призначена на 13 листопада 2015.