Новини, в яких згадується Вадим Галигін

18 лютого 2020,  17:57 | Новини фільмів

Сьогодні був представлений офіційний трейлер української комедії «Побачення у Вегасі», в якій знялися Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Володимир Остапчук, Вадим Галигін та голлівудський актор Ерік Робертс.

Фільм режисера Сергія Вейна розповість про менеджерів конкуруючих рекламних агентств, Артема (Микита Бичков-Андрієвський) і Оксану (Марина Дьяконенко), які летять до Лас-Вегаса підписувати контракт з важливим клієнтом (Кукуюк). Але всі плани міняються після того, як їх знімають з рейсу, і подорож до Лас-Вегаса перетворюється на непередбачуваний road-trip, в якому знайдеться місце і переслідуванням американською поліцією, і блекджеку, і, звичайно ж, романтичним пригодам.

Дивіться трейлер до кінця, щоб побачити дивного персонажа у втіленні репера Вова зі Львова. В кінотеатри комедія «Побачення у Вегасі» прибуде 5 березня.

13 січня 2020,  11:59 | Оновлення

Представляємо перший запальний тизер української комедії «Побачення у Вегасі», в котрому знялися як українські зірки (Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Володимир Остапчук, Вова зі Львова), так і зарубіжні знаменитості – Вадим Галигін і Ерік Робертс.

Стрічка «Побачення у Вегасі» розповість про менеджерів конкуруючих рекламних агентств, Артема та Оксану, які летять до Лас-Вегаса підписувати контракт із важливим клієнтом. Але всі плани змінюються після того, як їх знімають із рейсу, і подорож до Лас-Вегаса перетворюється на непередбачуваний road trip, в якому знайдеться місце і переслідуванням американською поліцією, і блекджеку, і звісно ж, романтичним пригодам.

Дивіться в кіно з 5 березня!

Читати далі...