Новини фільмів, в яких згадується Ребекка Голл

15 лютого 2024,  22:12 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила нагадати нам, що цього року на великих екранах будуть запалювати не тільки «Дедпул і Росомаха», а ще й «Ґодзілла та Конґ», представивши другий трейлер їхньої спільної пригоди.

Читати далі...
7 грудня 2023,  19:24 | Новини фільмів

Легендарні доісторичні монстри повертаються! Студія Warner Bros. Pictures нарешті представила офіційний трейлер пригодницького екшену «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія», який є одним з найбільш очікуваних фільмів 2024 року.

Читати далі...
30 березня 2021,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок кінокомпанія Searchlight Pictures представила офіційний трейлер горор-трилера «Нічний будинок», головну роль в якому виконує зірка фантастики «Ґодзілла проти Конґа» Ребекка Голл.

Читати далі...
20 березня 2021,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри студія Warner Bros. Pictures порадувала нас ще одним епічним трейлером науково-фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа», який буде четвертою главою кіновсесвіту MonsterVerse.

Читати далі...
15 березня 2021,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блокбастери повертаються в кінотеатри вже цієї весни, про що нам нагадує нова видовищна фічуретка науково-фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа», який зняв режисер Адам Вінгард.

Читати далі...
26 лютого 2021,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від цього поєдинку точно закипить океан! Представляємо китайський постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла проти Конґа», очікуваної глави кіновсесвіту MonsterVerse, що обіцяє епічний поєдинок двох монстрів з назви під водою.

Читати далі...
24 січня 2021,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваний трейлер тижня (а може і всього січня) прибув! Студії Warner Bros. Pictures та Legendary Pictures поділилися сьогодні епічним трейлером науково-фантастичного блокбастера «Ґодзілла проти Конґа», який обіцяє поєдинок небачених масштабів.

Читати далі...
14 жовтня 2019,  18:14 | Новини фільмів

Селена Гомес дає Тімоті Шаламе пораду щодо його особистих стосунків у другому фрагменті романтичного фільму Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку», який ви можете подивитися з українським перекладом.

«Дощовий день в Нью-Йорку» буде слідувати за молодою закоханою парою Гетсбі та Ешлі (Тімоті Шаламе і Ель Фаннінг), які відправляються на вихідні в Нью-Йорк, де їх розлучають робота Ешлі і різні обставини. Гетсбі знайомиться з актрисою Шеннон (Селена Гомес) і розповідає їй свою ситуацію з Ешлі, яка зараз бере інтерв'ю у відомого режисера. І в даному фрагменті Шеннон радить Гетсбі зателефонувати своїй дівчині негайно, якщо він не хоче, щоб її зачарував хтось з кінематографічної тусовки.

Дивіться також перший фрагмент фільму «Дощовий день в Нью-Йорку» за участю героїв Джуда Лоу і Ребеки Голл. У кіно з 17 жовтня.

27 вересня 2019,  19:20 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний український фрагмент романтичного фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де герой Джуда Лоу ловить героїню Ребеки Голл... на зраді.

В новому фільмі Вуді Аллена, чиї події відбуваються в Нью-Йорку, Лоу грає сценариста Теда Давідоффа, який, проїжджаючи на таксі повз один готель, зауважує, що з нього виходить його дружина Конні. Він вибігає з машини і мчить до неї, щоб з'ясувати стосунки, і Конні зізнається, що вже довго зустрічається з його найкращим другом Ларрі, який, за її словами, обожнює Теда. На що Тед відповідає: «Я знаю, він користується моїм кремом і моєю дружиною».

Український трейлер фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де також з'являються Ель Фаннінг, Тімоті Шаламе, Лів Шрайбер, Келлі Рорбах та Селена Гомес, вийшов улітку. Його прем'єра в кінотеатрах відбудеться 17 жовтня.

5 вересня 2019,  18:18 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що науково-фантастичний фільм «Ґодзілла проти Конга», який покаже поєдинок двох легендарних монстрів, вийде в український прокат 12 березня 2020 року.

Читати далі...
11 червня 2019,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг і Тімоті Шаламе вирушають підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері драматичної комедії «Дощовий день у Нью-Йорку», яку зняв Вуді Аллен.

Читати далі...
29 вересня 2018,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures приготувала свою екранізацію пригод знаменитого дуету детективів «Холмс і Ватсон», яка є комедійної адаптацією творів Артура Конана Дойла.

«Зведені брати» Вілл Феррелл і Джон К. Райлі возз'єднуються, щоб зіграти найвеличнішого в світі детектива-консультанта Шерлока Холмса та його вірного біографа доктора Джона Ватсона. На цей раз їм належить врятувати життя королеви Вікторії (Пем Ферріс). Якщо, звичайно, вони самі не стануть причиною її смерті.

Підступного лиходія професора Моріарті в цій історії грає зірка «Гаррі Поттера» Рейф Файнс, а Майкрофта Холмса — зірка «Доктора Хауса» Г'ю Лорі. Компанію їм складуть Ребекка Голл (доктор Грейс Харт) і Келлі Макдоналд (місіс Хадсон).

У світовий прокат фільм Етана Коена вийде у листопаді.

20 грудня 2017,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот виявилася не єдиною акторкою, яка в цьому році з'явилася на великому екрані в костюмі Диво-жінки.

Новий фрагмент біографічної картини «Професор Марстон і Диво-жінки», що розповідає про творця Диво-жінки Вільяма М. Марстона, показує, як героїня Белли Хіткот, яка стала натхненням для народження відомої супергероїні, вперше приміряє її костюм. В кінці сцени з'являються сам Марстон (Люк Еванс) і його дружина Елізабет (Ребекка Холл), у яких від побаченого перехоплює подих.

У світовий прокат фільм режисера і сценариста Анджели Робінсон вийшов в жовтні, і його рейтинг на IMDb зараз становить 7,2 бала.

31 серпня 2017,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Байопік «Професор Марстон і Диво-Жінки» розповість про професора Вїльяма Марстона і жінок, які надихали його на створення Диво-жінки.

Читати далі...