Новини серіалів, в яких згадується Боб Оденкірк

26 липня 2018,  23:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції Comic-Con був представлений повноцінний трейлер 4 сезону кримінальної драми «Краще подзвоніть Солу», де головну роль виконує 3-разовий номінант на премію «Золотий глобус» Боб Оденкірк.

Події нових серій приквела серіалу «Пуститися берега» слідують за жахливим суїцидом Чака (Майкл Маккін), показуючи, як ця трагедія вплинула на його брата Джиммі (Оденкірк). У трейлері присутня сцена похорону, після якого Джиммі відчайдушно намагається знайти собі нову роботу, поки не може займатися адвокатською практикою. І раптом у нього з'являється одна ризикована ідея, якою він ділиться з Майком (Джонатан Бенкс).

Коли на екрані починає миготіти нарізка кадрів з майбутніх серій, то можна помітити, як Джиммі перебирає в шафі сорочки різних кольорів, які пізніше стануть фірмовим стилем Сола Гудмана в «Пуститися берега».

Прем'єра 4 сезону серіалу «Краще подзвонiть Солу» відбудеться 6 серпня.

3 липня 2018,  16:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Побажай мені удачі!»

Телеканал AMC поділився учора першим трейлером 4 сезону своєї популярної кримінальної драми «Краще подзвоніть Солу».

В трейлері Джиммі МакГілл (Боб Оденкерк) розповідає жарт про те, що «Бог створив змій перед адвокатами, щоб потренуватися», і повідомляє Кім (Рі Сіхорн), що через 10 місяців він знову стане адвокатом. Також тут повертаються Майк (Джонатан Бенкс), Говард (Патрік Фабіан), Начо (Майкл Мендо) і Гус (Джанкарло Еспозіто), а в кінці відео показує криваву бійню.

Серіал «Краще подзвоніть Солу», на чиєму рахунку є 3 номінації на «Золотий глобус» та 23 номінації на премію «Еммі», повертається на екрани 6 серпня.

17 березня 2016,  15:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американские телеканалы продолжают сообщать о том, какие сериалы вернутся на экраны в будущем сезоне. И среди них оказались фантастический детектив «Готэм» и криминальная драма «Лучше звоните Солу».

Читати далі...