Новини фільмів, в яких згадується Боб Оденкірк

4 березня 2021,  16:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець популярної франшизи «Джон Уік» Дерек Колстад представляє нового небезпечного героя Хатча Менсела у втіленні зірки хітових серіалів «Краще подзвоніть Солу» і «Пуститися берега» Боба Оденкірка, який буде головним героєм екшен-трилера «Ніхто».

Читати далі...
9 лютого 2021,  16:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Краще подзвоніть Солу» Боб Оденкірк грає в Ліама Нісона (з нотками Джона Уіка) у вибуховому ТБ-ролику екшен-трилера «Ніхто», який був представлений на вихідних в рамках Супербоула.

Читати далі...
14 грудня 2020,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка знаменитого серіалу «Краще подзвоніть Солу» Боб Оденкірк пускається берега в першому дубльованому трейлері екшен-трилера «Ніхто», сценаристом якого виступає творець франшизи «Джон Уік» Дерек Колстад.

Читати далі...
11 червня 2018,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Суперсімейка 2» супергероїня Еластика отримає не тільки новий костюм, а й новий мотоцикл.

Третій фрагмент сиквела показує, що перед новою місією на Еластику (Холлі Хантер) очікує в гаражі потужний подарунок від технологічного генія Евелін Дівор (Кетрін Кінер), сестри Вінстона Дівора (Боб Оденкірк), який за допомогою Еластики хоче повернути супергероїв в моду. Хелен приходить в захват від свого нового Еластицикла, названого за аналогією з основним транспортом Бетмена Бетмобілем, а її чоловік Боб (Крейг Т. Нельсон) виявляється шокований тим, що у дружини колись був мотоцикл.

Дивіться також третій український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

2 травня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов японський трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який показує багато нових моментів.

У сиквелі «Суперсімейки» рятувати світ відправляється Еластика (Холлі Хантер), за допомогою якої магнат Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) хоче знову зробити супергероїв популярними. Домашні турботи й виховання бунтівних дітей з суперздібностями лягають на плечі містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон), який намагається підтримати дружину в її сольній кар'єрі. Але коли на місто нападає новий небезпечний суперлиходій, йому, Фіалці (Сара Вавелл), Дешу (Хак Мілнер) й Джек-Джеку доводиться теж надягти маски і костюми, адже сила цієї суперсімейки полягає в єдності.

Дивіться також третій український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

13 квітня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який складається практично повністю з нових моментів.

Глава передової телекомунікаційної компанії Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) є великим фанатом супергероїв і вирішує повернути їх знову в моду, найнявши Еластику (Холлі Хантер), щоб вона рятувала світ. Містер Неймовірний (Крейг Т. Нельсон) залишається вдома, щоб доглядати за трійцею бунтівників Фіалкою (Сара Вауелл), Дешем (Хак Мілнер) і Джек-Джеком, але коли над містом нависає нова суперлиходійська загроза, сім'я Паррів об'єднується з Фрозоном (Семюел Л . Джексон) і знову надягає свої супергеройські костюми.

Дивіться новий промо-ролик «Суперсімейки 2», в якому моделі Хайді Клум і Кендалл Дженнер захоплюються дизайнеркою Едною Мод (Бред Берд). У кіно з 14 червня.

20 січня 2018,  03:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка історичної драми «Секретне досьє» присвячена унікальному баченню Стівена Спілберга.

В даному відео актори Меріл Стріп, Том Генкс, Боб Оденкірк, Елісон Брі та Керрі Кун розповідають, як чудово їм працювалося під керівництвом Спілберга, якому «цікаві ідеї акторів» і який знімає «без репетицій» в дусі «імпровізації» й «спонтанності», оскільки він «точно знає, що йому потрібно». Спілберг створює кіно «в реальному часі», через що на зйомках постійно панувала атмосфера «винахідливості і відкриттів».

Дивіться також український трейлер «Секретне досьє». У кіно з 22 лютого.

22 грудня 2017,  00:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений ТБ-ролик історичної драми Стівена Спілберга «Секретне досьє», до чиєї прем'єри залишилося рівно два місяці.

Читати далі...