Новини серіалів, в яких згадується Сьєрра Рамірес

5 січня 2020,  15:33 | Новини серіалів

Трейлер другої частини 2 сезону драматичного серіалу «Приємні клопоти» нагадує нам, що в новому році «нікому не варто дозволяти себе зламати».

Багатосерійна драма, продюсером якої виступає зірка фільму «Шахрайки з Волл-стріт» Дженніфер Лопез, є спін-оффом серіалу «Фостери» і розповідає про самостійне життя двох прийомних сестер Каллі (Майя Мітчелл) та Маріани (С'єрра Рамірес) в Лос-Анджелесі. У майбутній серії у їхньої подруги Маліки (Зурі Аделе) починаються проблеми з законом, і Каллі звертається до давнього друга за допомогою. Тим часом Маріана стикається з наслідками появи в компанії Speckulate людини, яка вирішує проблеми.

Серіал «Приємні клопоти» повертається з новими серіями 15 січня. Того ж дня вийде 6 сезон комедійного серіалу «Грейс і Френкі».

16 травня 2019,  13:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Freeform продовжив свій драматичний серіал «Приємні клопоти» на 2 сезон, який вийде вже 18 червня.

Серіал «Приємні клопоти» є спін-оффом «Фостерів» і слідує за прийомними сестрами Каллі (Майя Мітчелл) та Маріаною (Сьєрра Рамірес), які починають своє доросле життя в Лос-Анжелесі. У нових серіях вони та їхні друзі продовжать пошуки себе, прийняття своєї сексуальної орієнтації, будуть протестувати проти несправедливості та зіткнуться з новими проблемами і викликами.

Також у 2 сезоні повернуться Гаель (Томмі Мартінес), Джеймі (Бо Мірчофф), Маліка (Зурі Аделе), Еліс (Шеррі Кола), Кертіс (Роджер Барт), Радж (Дхрув Сінгх), Давія (Емма Хантон) і Денніс (Джошуа Пенс).

14 вересня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Капітан Марвел збирає неофіційну команду супергероїв з молодих людей з надздібностями у новому трейлері науково-фантастичного мультсеріалу «Сходження Marvel: Таємні воїни».

Нове покоління супергероїв Marvel прибуло. Зустрічайте Місіс Марвел (Катрін Хаварі), Дівчину-білку (Мілана Вайнтруб), Землетрус (Хлоя Беннет), Патріота (Каміль МакФедден), Міс Америка (Сьєрра Рамірес) та Інферно (Тайлер Позі). Хтось полює на підлітків з суперздібностями, і вони збираються його зупинити. Очолить команду Капітан Марвел (Кім Рейвер), а також допомагати їм буде Гвен-Павук (Дав Камерон).

Прем'єра мультсеріалу «Сходження Marvel: Таємні воїни» відбудеться 30 вересня.

У наступному році на екрани вийде супергеройський екшен «Капітан Марвел», де роль Керол Денверс виконає Брі Ларсон.