Новини фільмів, в яких згадується Джин Ступницки

28 червня 2023,  20:45 | Новини фільмів

Як далеко готова зайти лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс заради нової тачки? Щоб дізнатися це, вмикайте новий шалений трейлер комедійної стрічки «Без образ», що є однією з головних комедій цього літа і вийшла в прокат 22 червня.

Читати далі...
13 червня 2023,  06:01 | Новини фільмів

Краще не дратуйте Дженніфер Лоуренс! Новий промо-ролик очікуваної комедії для дорослих «Без образ» показує, що вона може бути такою ж небезпечною, як Джек Ніколсон у культовому фільмі жахів «Сяйво».

Читати далі...
15 квітня 2023,  18:18 | Новини фільмів

Цього літа лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс повернеться на екрани українських кінотеатрів після тривалої перерви, що підтверджує дубльований трейлер її нової комедії «Без образ» («No Hard Feelings»).

Читати далі...
10 березня 2023,  10:14 | Новини фільмів

Мережу підірвав офіційний (та дуже нецензурний) трейлер комедії для дорослих «No Hard Feelings» режисера Джина Ступницькі, головну роль в якій виконує володарка премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс. І такою ви її ще не бачили.

Читати далі...
26 липня 2019,  16:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

(Майже) серйозний продюсер Сет Роген знову забороняє неповнолітнім зіркам своєї нової божевільної комедії «Хороші хлопці» дивитися її нецензурний трейлер. Але якщо вам вже виповнилося хоча б 16, то сміливо натискайте на кнопку «play».

Офіційний синопсис фільму обіцяє нам «відпадну комедію від Сета Рогена та чуваків, які підігнали нам «Сусідів» (а також «Суперперців» і «Повний розковбас»)»! Троє підлітків (Джейкоб Тремблей, Брейді Нун та Кіт Л. Вільямс) влаштовують свою першу «дорослу» вечірку. Готуючи цю епічну подію, вони вештаються вулицями, шукають пригод на п’яту точку і потрапляють в халепи. У хлопців зовсім небагато часу, щоб розгребти кашу, яку заварили, доки не дізналися батьки...

В кінотеатри України фільм «Хороші хлопці», який зняв режисер Джин СтупницькіОфіс», «Дуже погана училка»), увірветься 15 серпня.