Новини серіалів, в яких згадується Нумі Рапас

6 вересня 2019,  15:11 | Новини серіалів

Оскільки небезпечних пригод в 1 сезоні йому було явно недостатньо, відважний спецагент у втіленні Джон Красінскі повертається в новому трейлері 2 сезону шпигунського екшену «Джек Раян».

У нових серіях агент ЦРУ Джек Раян вирушає до Венесуели, відстежуючи нелегальну торгівлю зброєю, вякій замішані росіяни. Тим часом у Венесуелі відбувається державний переворот, спрямований проти диктатора Ніколаса Рейеса (Хорді Молья), який відчайдушно намагається зберегти свою владу, і місія Джека ускладнюється тим, що він потрапляє під перехресний вогонь.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Джек Раян», де разом з Красінскі знялися Нумі Рапас, Венделл Пірс та Майкл Келлі, відбудеться 1 листопада.

29 липня 2019,  17:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми теж раді його бачити. Джон Красінскі повертається на екрани в образі відомого спецагента в тизер-трейлері 2 сезону американського політичного трилера «Джек Раян».

Серіал Карлтона Кьюза і Грема Роланда слідує за аналітиком ЦРУ Джеком Раяном (Красінскі), який відправляється на небезпечне завдання, коли розкриває канал терористичних комунікацій. У нових серіях Раян буде вести нову справу в Південній Америці, де зустріне агента секретної німецької розвідки Гаррієт «Гаррі» Бауманн, роль якої виконає зірка фільмів «Прометей», «Шерлок Холмс: Гра тіней» і «Дівчина з татуюванням дракона» Нумі Рапас.

Точна дата прем'єри 2 сезону «Джека Раяна» поки не повідомляється, але вона очікується наприкінці літа.