Оновлення, в яких згадується Нумі Рапас

4 квітня 2019,  12:50 | Оновлення

Опублікований український трейлер кримінальної чорної комедії «Стокгольмський синдром» за участю Ітана Хоука та Нумі Рапас. Сюжет стрічки заснований на відомому пограбуванні шведського банку, що сталось у 1973 році та дав життя терміну «стокгольмський синдром».

Злочинець Ян-Ерік Ульсон, який втік з в'язниці, захопив банк Kreditbanken та взяв у полон чотирьох заручників. Коли через кілька днів Ульсон був взятий поліцією, полонені заступилися за нього.

Картина «Стокгольмський синдром» вийде на екрани 16 травня.

25 жовтня 2017,  19:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт і Джоел Едгертон втілюють парочку незвичайних офіцерів поліції Лос-Анджелеса — людину та орка — в новому трейлері фентезійного екшену «Яскравість». Вони знаходять могутній артефакт — чарівну паличку, яка здійснює бажання, і всі злочинці міста починають на них полювання. Відео показує, як напарники намагаються втекти від погоні, але врізаються в невидимий силовий бар'єр і опиняються на лікарняних ліжках, але часу на відпочинок у них поки немає. Компанію Сміту і Едгертону тут складають Нумі Рапас та Едгар Рамірес, які грають небезпечних ельфів.

Прем'єра фільму від режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра відбудеться 22 грудня на сайті Netflix.

17 серпня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Події фантастики «Сім сестер» з Нумі Рапас в сімох ролях розвиваються в майбутньому, де в зв'язку з перенаселення планети одній сім'ї дозволено мати тільки одну дитину. І тут стається диво — у одного батька (Віллем Дефо) народилося відразу 7 дочок. Вони змушені все життя ховатися від уряду, але перший фрагмент показує, як їх знаходять спецназівці, і героїні дають їм відсіч за допомогою всього, що трапляється під руку.

Український трейлер «Сім сестер», знятих режисером Томмі Вірколою, дивіться тут. У кіно з 31 серпня.

1 серпня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив новий трейлер науково-фантастичного трилера «Сім сестер», чиї події відбуваються в антиутопічному майбутньому. Згідно із законом в перенаселеному світі не можна мати більше однієї дитини, як раптом стається неймовірне, і один чоловік (Віллем Дефо) стає батьком відразу сімох схожих одна на одну дівчаток. Героїні, дорослі версії яких втілює Нумі Рапас, названі на честь кожного дня тижня і можуть виходити з дому тільки в цей день. Але одного разу пропадає Понеділок...

Український трейлер кінокартини Томмі Вірколи дивіться тут. «Сім сестер» прибудуть в кіно через місяць, 31 серпня.

20 червня 2017,  19:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм режисера Томмі Віркола розказує про світ, де через перенаселення, сім’ям дозволено мати лише одну дитину. Однак в одній родині народжується одразу семеро дівчаток-близнючок, і батько вирішує приховати їх від влади. Малюкам дають імена на честь днів тижня. Так все життя дівчатка і виходять у люди: кожна у свій день. Але одного разу Понеділок зникає…

Акторка Нумі Рапас грає усіх сімох героїнь, компанію їй склали Віллем Дефо та Гленн Клоуз. Фантастичний трилер «Сім сестер» стартує в українському прокаті з 31 серпня.

7 червня 2017,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дівчини з татуюванням дракона» і «Прометея» Нумі Рапас грає одразу 7 ролей в новому науково-фантастичному трилері «Сім сестер». Його події розвиваються в 2073 році, коли в зв'язку з перенаселенням Землі кожна сім'я по закону може мати лише одну дитину, тому сімом сестрам-близнятам у втіленні Рапас доводиться ховатися від уряду, щоб вижити.

Прем'єра кінокартини Томмі Вірколи, де також зіграли Віллем Дефо, Гленн Клоуз і Роберт Вагнер, відбудеться пізніше в цьому році.

27 квітня 2017,  00:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня Чужого режисер Рідлі Скотт поділився зі світом прологом до фільму «Чужий: Заповіт», який показує життя Елізабет Шоу (Нумі Рапас) та Девіда (Майкл Фассбендер) після подій «Прометея». Вона полагодила андроїда, разом вони послали в космос сигнал своїм творцям і залишилися чекати на їх прибуття.

Україна також відзначила День Чужого показами режисерської версії найпершого «Чужого», перед яким і був представлений даний фрагмент.

7 березня 2017,  14:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший трейлер екшна «Секретний агент» з Нумі Рапас, Тоні Коллетт, Орландо Блумом, Майклом Дугласом і Джоном Малковічем, який вийде в кінотеатрах України з 27 квітня.

Терористична група планує масштабну біологічну атаку на Лондон. Їм вдається захопити агента ЦРУ і отримати доступ до секретної інформації, яка ставить під загрозу життя всіх жителів мегаполісу. Щоб запобігти трагедії, команда досвідчених агентів продумує план звільнення колеги та порятунку Лондона.

1 березня 2017,  12:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер детективного фентезі «Яскравість», знятого Netflix, де Вілл Сміт грає копа, який змушений об'єднатися з орком у втіленні Джоела Едгертона, щоб знайти зброю, заради якої все готові вбити. Компанію їм складуть Нумі Рапас та Едгар Рамірес.

На сайті Netflix фільм від режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра буде доступний для перегляду в грудні.

12 лютого 2017,  13:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нумі Рапас і Орландо Блум знялися в шпигунському екшені «Таємний агент», де зіграли двох агентів, які повинні розкрити змову і врятувати Лондон від біологічної атаки терористів, поки на них полюють наймані вбивці. Разом з ними у фільмі з'являться Тоні Коллетт, Джон Малкович та Майкл Дуглас.

В український прокат «Таємний агент» вийде 20 квітня.

29 вересня 2016,  21:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер науково-фантастичного трилеру «Розрив» показує Нумі Рапас в полоні секретної організації, яка ставить на людях експерименти, бажаючи поліпшити фізичні можливості кожного. І щоб вибратися на свободу до сина, героїні доведеться поглянути в обличчя своїм найгіршим страхам.

У фільмі також зіграли Майкл Чикліс, Петер Стормаре і Леслі Менвілл.

13 березня 2013,  13:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

4 квітня у прокат виходить фільм з Коліном Фарреллом, Нумі Рапас і Терренсом Ховардом у головних ролях. Пропоную подивитися свіжий трейлер.

Історія людини на ім'я Віктор, він права рука лідера злочинного угруповання з Нью-Йорка. Віктор неспроста опинився в кримінальному синдикаті: мафія знищила його родину, тому він хоче помститися. Про це дізнається загадкова Беатріс, спокушає його і шантажує. Однак у героїв тільки одна мета в житті - помста. І вона приведе їх до кривавої розв'язки.