Новини серіалів, в яких згадується Володимир Горянський

10 листопада 2020,  17:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до карпатського ол-інклюзива? Телеканал 1+1 представив трейлер 2 сезону свого комедійного серіалу «Великі вуйки», в якому наші заповзятливі герої збираються побудувати в своєму селі курорт європейського масштабу.

Читати далі...
14 вересня 2019,  16:52 | Новини серіалів

Пам'ятаєте, як у знаменитій заставці серіалу «Секс у великому місті» його головна героїня Кері Бредшоу йде по місту, її обливає водою з калюжі, і вона бачить постер зі своєю фотографією на автобусі? Те ж саме відбувається з героями українського ситкому «Великі Вуйки» в його новому тизері.

Комедійний серіал «Великі Вуйки» буде спін-оффом хітового серіалу від каналу 1+1 «Останній москаль» і покаже, як четверо карпатських вуйок у втіленні Юрія Горбунова, Назара Задніпровського, Володимира Горянського та Володимира Ніколаєнко залишають рідне село й відправляються у Київ, де на них чекають нові веселі пригоди і, можливо, якщо не секс, то кохання у великому місті.

Разом з цією веселою четвіркою в серіалі з'явиться співачка і актриса Надія Мейхер, яка зіграє кохану персонажа Горбунова.

11 березня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал 1+1 поділився розширеним трейлером неймовірної історії про відомого одеського скрипаля, небезпечних бандитів та справжнє кохання «Сувенір з Одеси».

Події серіалу розгортаються в ХХ столітті. Після більшовицького перевороту в 1917 році влада в Одесі стрімко переходить з рук в руки, а вплив місцевого криміналітету залишається незмінним. Двоє закоханих молодих людей — Матвій (Олександр Соколовський) і Ліза (Ольга Виниченко) — намагаються не стати пішаками в іграх легендарних історичних особистостей, таких, як отаман Котовський і король нальотчиків Мішка Япончик.

Прем'єра серіалу «Сувенір з Одеси», де також зіграють Станіслав Боклан, Володимир Горянський та Лариса Удовиченко, відбудеться на каналі 1+1 в понеділок, 19 березня, о 21:00.