Рецензії, в яких згадується Еллісон Дженні

Рецензія на фільм «Погана освіта»
Школа американських психопатів
17 травня 2020,  20:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році в США вибухнув скандал, коли кілька батьків, в числі яких опинилися дві голлівудські актриси, дали хабар, щоб їхні діти потрапили в престижний коледж. Але, виявляється, це далеко не єдиний гучний скандал, що торкнувся американської системи освіти в цьому сторіччі. У 2004 році земля розверзлася далеко від Голлівуду, в тихій американській школі Roslyn High School, яка знаходиться в штаті Нью-Йорк, коли стало відомо, що її адміністрація привласнила собі більше 11 мільйонів доларів шкільних коштів. І тепер Голлівуд зняв про це фільм з Г'ю Джекманом у головній ролі та іронічною назвою «Погана освіта».

Читати далі...
25 жовтня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Родина Адамсів напевно є найзнаменитішою родиною в історії кіно і мультиплікації, але її вже давно не було видно на великому екрані. І ось студія Metro-Goldwyn-Mayer вирішила знову вдихнути в цих блідих готичних персонажів життя, знявши про них повнометражний мультфільм. У ньому Адамси поселяються в напівзруйнованому особняку на високій горі, подалі від цікавих людських очей, але одного разу виявляють, що під горою розташувалося занадто ідеальне передмістя, жителі якого люблять яскраві кольори і не люблять усіх, хто від них хоч трохи відрізняється.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ма»
Октавія Спенсер та її кровна помста булінгу
19 червня 2019,  03:24 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В Америці (та й у багатьох інших країнах нашого грішного світу) старшокласники рано чи пізно стикаються з однією непростою проблемою: як дістати на свою вечірку алкоголь, якщо немає повнолітнього брата чи сестри, які можуть у цьому допомогти. І в новому горор-трилері «Ма» група неповнолітніх друзів знаходить наступний вихід із даної ситуації – вони підстерігають під магазином дорослу людину і просять його або її купити їм цілий ящик випивки. Мало хто погодиться купити алкоголь дітям, які, до того ж, перебувають за кермом, але мила на перший погляд Сью Енн вирішує допомогти компанії. Ось тільки її мотивом є аж ніяк не приємні спогади про свої шкільні вечірки...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Я, Тоня»
Скандальная фігуристка
9 лютого 2018,  15:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли дивишся фігурне катання по телевізору, здається, ніби спостерігаєш за балетом на льоду, тому не дивно, що за його лаштунками існує не менш жорстка конкуренція. Амбітні дівчата присвячують своє життя цьому суворому виду спорту, роблячи на льоду небезпечні трюки, невдале виконання яких може завершити їх кар'єру і поставити під загрозу здоров'я. Але кар'єра Тоні Гардінг постраждала не через погано виконаний елемент, а через причетність до нападу на свою головну конкурентку Ненсі Керріган. І у фільмі «Я, Тоня» вона представляє свою версію тих скандальних подій.

Читати далі...