Оновлення, в яких згадується Еллісон Дженні

5 грудня 2017,  23:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія NEON поділилася дуже емоційним фрагментом байопіку Крейга Гіллеспі «Я, Тоня» за участю Марго Роббі.

Роббі втілює амбітну фігуристка Тоню Хардінг, яка є багатообіцяючою участницею національного чемпіонату США, але її майбутнє в спорті опиняється під загрозою, коли в її кар'єру втручається колишній чоловік Джефф Гіллоулі. Даний фрагмент показує, як Тоня накладає грим перед виходом на каток і щосили намагається посміхнутися, щоб підкорити журі, але її внутрішній біль все одно пробивається назовні.

Дивимося український трейлер «Я, Тоня». Разом з Роббі тут також зіграють Себастьян Стен, МакКенна Грейс і Еллісон Дженні. У кіно фільм вийде 25 січня.

17 листопада 2017,  14:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український трейлер спортивної драми «Я, Тоня», головну роль в якій виконує зірка «Загону самогубців» Марго Роббі.

Фільм заснований на реальній історії, що шокувала світ професійного спорту. Роббі постає тут в образі американської чемпіонки з фігурного катання Тоні Хардінг, яка заради кар'єри не цуралася брудних методів для перемоги над суперницями, адже мати (Еллісон Дженні) з самого дитинства хотіла зробити з неї чемпіонку. Одного разу її колишній чоловік (Себастьян Стен) та її охоронець найняли чоловіка, щоб він зламав ногу конкурентці Тоні. І ця історія поклала кінець її спортивній кар'єрі.

В український прокат байопік Крейга Гіллеспі увірветься 14 грудня.

2 листопада 2017,  11:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі грає амбітну фігуристку Тоню Хардінг в трейлері без цензури біографічної драми «Я, Тоня».

Заснована на неймовірних, але правдивих подіях, картина «Я, Тоня» є темною комедією про Хардінг та один з найбільш сенсаційних скандалів в історії спорту. Незважаючи на те, що вона стала першою американською жінкою, якій вдалося зробити потрійний аксель під час змагань, її спадщина була знищена після її зв'язку з жорстоким нападом на іншу фігуристку Ненсі Керріган. Імпульсивного колишнього чоловіка Хардінг Джеффа Гіллоулі втілює вусатий Себастьян Стен, а її вимогливу і сквернословную мати ЛаВон Голден — Еллісон Дженні.

Фільму Крейга Гіллеспі, який вийде в світовий прокат в грудні, вже прогнозують увагу під час оскарівської гонки.

13 червня 2017,  23:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тріо голлівудських сценаристів Ларрі Дорф, Рейчел Рамрас і Г'ю Девідсон зібралися разом в ситкомі «Ніхто», де грають комічні версії самих себе — невідомих сценаристів, які намагаються зняти свій серіал. Але для старту їм потрібна зірка, і ось трійця починає полювання на Мелісу МакКарті, яка виступає продюсером даного ситкому, а на шляху до неї по ходу справи намагається завербувати Крістен Віг, Джейсона Бейтмана, Крістен Белл, Еллісон Дженні та багатьох інших.

Прем'єра серіалу відбулася 29 березня. Його нова серія вийде 14 червня. «Ніхто» вже продовжено на 2 сезон.