Новини фільмів, в яких згадується Еллісон Дженні

9 березня 2021,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український трейлер фільму «Дати дуба в окрузі Юба» за участю лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та номінантки на премію «Золотий глобус» Міли Куніс повідомляє, що він увірветься в кінотеатри вже в цей четвер, 11 березня.

Читати далі...
14 січня 2021,  14:30 | Новини фільмів

Представляємо свіжий український трейлер комедії «Дати дуба в окрузі Юба» режисера Тейта ТейлораМа», «Дівчина в поїзді», «Прислуга»). У фільмі зіграв по-справжньому зоряний каст на чолі трьох талановитих комедіанток: Міли Куніс, Еллісон Дженні (лауреаткою «Оскара») і Аквафіни (лауреаткою «Золотого Глобуса»).

Читати далі...
22 квітня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За декілька днів до прем'єри комедійної драми «Погана освіта» канал HBO поділився її новим трейлером, де нечистий на руку герой Г'ю Джекмана втрачає самовладання (напевно через те, що теж чекає на прем'єру з нетерпінням).

Читати далі...
27 березня 2020,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Г'ю Джекманом? Вже за місяць він збирається порадувати нас своєю чудовою грою в драматичній комедії від каналу HBO «Погана освіта», яка ґрунтується на одному з найгучніших скандалів в історії системи освіти США.

Читати далі...
21 лютого 2020,  21:00 | Новини фільмів

Компанія HBO презентувала тизер-трейлер драматичної комедії «Bad Education», головну роль в якій виконує номінант на премію «Оскар» Г'ю Джекман.

Фільм «Bad Education» («Погана освіта») ґрунтується на реальних подіях і буде слідувати за скандалом, що розгортається в 2006 році в одній з державних шкіл США в зв'язку з розтратою коштів її керівництвом в особі директора школи Френка Тассоне (Джекман) та адміністратора школи Пем Глакін (лауреатка премії «Оскар» Еллісон Дженні). Цей скандал став одним з наймасштабніших в історії американскої освіти, осколькі Тассоне привласнив аж 11 мільйонів доларів.

Компанію Джекману і Дженні на екрані складе номінант на премію «Золотий глобус» Рей Романо. Прем'єра драматичної комедії режисера Корі Фінлі, для якого це буде друга повнометражна робота після фільму «Чистокровні», на телеканалі HBO відбудеться навесні, 25 квітня.

6 грудня 2019,  01:44 | Новини фільмів

Кінокомпанія Amazon продовжує підкорювати світ великого кіно і на цей раз вона поділилася трейлером зворушливої драматичної комедії «Нульовий загін», в якій знялися лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та Віола Девіс.

Фільм режисерського дуету Bert & Bertie відправить глядача в провінційну Джорджію 1977 року і покаже пригоди дівчинки-бунтарки на ім'я Крістмас Флінт (МакКенна Грейс з блокбастера «Капітан Марвел»), яка живе удвох з батьком та мріє про подорожі відкритим космосом. Тому коли вона дізнається про конкурс талантів від NASA, то вирішує зібрати свою команду дівчаток-скаутів, щоб перемогти в ньому. Таким чином самотня Крістмас знаходить подруг на все життя.

Прем'єра «Нульового загону» онлайн відбудеться у січні. А поки що в українських кінотеатрах можна подивитися інший фільм від Amazon пригодницьку драму «Аеронавти» з Фелісіті Джонс і Едді Редмейном.

9 серпня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колекція портретних постерів очікуваного фентезійного мультфільму «Родина Адамсів» дозволяє ближче познайомитися з членами цієї дивної родини, якщо ви раптом з ними ще не зустрічалися.

Читати далі...
23 квітня 2019,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український тизер-трейлер комедійного мультфільму «Родина Адамсів», який показує повернення знаменитої готичної сімейки.

Схрестили пальці і зустрічаємо Адамсів! Найвідоміша у світі готична сімейка на великому екрані у пекельно-драйвовій анімаційній комедії від студії Metro-Goldwyn-Mayer. Гадаєш, твої родичі дивні, від деяких сіпається око, а хтось нагадує монстра? Дрібниці! Круті і химерні Адамси змусять тебе змінити думку!

В оригіналі героїв озвучили відомі голлівудські актори Шарліз Терон, Оскар Айзек, Хлоя Грейс Морец, Фін Вулфард, Еллісон Дженні, Еймі Гарсіа, Нік Кролл та Бетт Мідлер.

Українська прем'єра мультфільму «Родина Адамсів» відбудеться 19 грудня, в той же день, що і прем'єра фантастики «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

31 березня 2019,  00:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шарліз Терон представила офіційний постер мультфільму «Сімейка Аддамс», де вона стала голосом Мортіші Аддамс.

Читати далі...
2 липня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер режисерського дебюту Джуді Грір «Подія монументального масштабу» із зірковим кастом.

Комедія для дорослих розповість про те, як в батьківський день в шкільній учительській виявляють труп, і адміністрація школи відчайдушно намагається приховати цю подію, щоб про неї не дізналися ні діти, ні їхні батьки. У фільмі зіграли Еллісон Дженні, Дженніфер Гарнер, Бредлі Вітфорд, Коммон, Сторм Рейд, Роб Ріггл, Джон Чо та Кеті Голмс.

В кінці трейлера в камео з'являється веселий Кіану Рівз.

В американський прокат «Подія монументального масштабу» вийде в серпні.

6 лютого 2018,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантки на премію «Оскар» Марго Роббі та Еллісон Дженні з'ясовують стосунки в третьому фрагменті біографічної картини «Я, Тоня».

Роббі грає амбітну фігуристку Тоню Хардінг, чия мати ЛаВона, яку втілює Дженні, все життя жорстоко з нею поводилася, вважаючи, що робить дочці послугу, загартовуючи її характер та виховуючи в ній чемпіонку. Але, як каже Тоня в цій сцені, мати її не благословила цим, а прокляла.

Квитки на сеанси «Я, Тоня» ви вже можете придбати на нашому сайті. У кіно фільм Крейга Гіллеспі виходить 8 лютого.