Новини серіалів, в яких згадується Джоель Кіннаман

16 січня 2021,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до продовження космічної гонки між США та СРСР в альтернативної реальності? Тоді спеціально для вас стримінгова платформа Apple поділилася офіційним трейлером 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Заради всього людства» із зіркою «Загону самогубців» Юелем Кіннаманом в головній ролі.

Читати далі...
12 лютого 2020,  15:19 | Новини серіалів

Минуле повернеться за тобою. Зірка блокбастерів «Перший месник: Протистояння» і «Месники: Війна нескінченності» Ентоні Макі вирушає у небезпечне майбутнє в повноцінному трейлері 2 сезону науково-фантастичного екшену «Видозмінений вуглець».

У новому сезоні головний герой науково-фантастичного серіалу від Netflix Такеші Ковач (Юель Кіннаман) отримує нове тіло (Макі) і відправляється на свою рідну планету, якою тепер керує Даніка Гарлан (Ліла Лорен). Там він береться за розслідування серії вбивств, і це розслідування незабаром тісно переплітається з його пошуками своєї коханої Квеллкріст Фальконер (Рене Голдсберрі). Трейлер показує їх досить напружене возз'єднання, а у кінці новий Такеші зустрічається з оригінальним собою (Вілл Юн Лі), і між ними зав'язується смертельна битва.

Прем'єра 2 сезону «Видозміненого вуглецю» відбудеться 27 лютого. Також стало відомо, що новий сезон буде коротшим від попереднього всього 8 серій.

7 лютого 2020,  10:33 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Netflix представив тизер-трейлер 2 сезону свого науково-фантастичного серіалу «Видозмінений вуглець», який показує, що у головного героя тепер буде обличчя Ентоні Макі, відомого завдяки ролі Сокола в фільмах Marvel.

Серіал ґрунтується на однойменному романі письменника Річарда Моргана, події якого відбуваються в антиутопічному майбутньому, де людські особистості можна оцифрувати і перенести в нове тіло. Його головним героєм виступає найманець Такеші Ковач, якого завантажують в нове тіло (Юель Кіннаман), щоб він розкрив вбивство найбагатшої людини в світі Лоренса Бенкрофта (Джеймс Пьюрфой). У 2 сезоні Такеші опиниться в іншому тілі (Макі), і в тизері він приймає своє нове обличчя і озброюється, щоб боротися далі.

Прем'єра нових серій серіалу «Видозмінений вуглець» відбудеться наприкінці місяця, 27 лютого. Пізніше Макі можна буде побачити в супергеройському серіалі «Сокіл і Зимовий солдат», чий тизер теж вийшов на цьому тижні.

6 лютого 2019,  03:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений трейлер багатосерійного драматичного бойовика «Ханна», заснованого на однойменному фільмі з Сіршею Ронан.

Новий серіал від творця «Нічного адміністратора» Девіда Фарра розповість про юну дівчину на ім'я Ханна (Есме Крід-Майлз), яку батько (Юель Кіннаман) з раннього дитинства тренував бути сильною і вміти битися й виживати навіть в найскладніших умовах. Одного разу їх прихований в лісі будинок знаходить ЦРУ, і агенти під проводом Марісси Віглер (Мірей Інос) відкривають на дівчинку полювання. Але, на щастя, вона вже стала смертельною зброєю, і її не так просто зловити.

Прем'єра всього 1 сезону серіала «Ханна» відбудеться у березні.

8 січня 2019,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте бойовик «Ханна» з Сіршою Ронан в головній ролі? Компанія Amazon вирішила зняти за його мотивами гостросюжетний серіал.

Багатосерійний драматичний бойовик «Ханна» буде слідувати за юною дівчиною Ханною (Есме Крід-Майлз), яку з дитинства тренували бути найманою вбивцею, але їй вдалося втекти. Тепер на неї полює секретний відділ ЦРУ, і, як каже голос за кадром в даному тизері, її потрібно повернути назад живою.

Також в цій історії постійних персонажів втілять Юель КіннаманЗагін самогубців») та Мірей ІносВбивство»).

Прем'єра серіалу «Ханна», творцем якого є сценарист оригіналу та багатосерійного трилера «Нічний адміністратор» Девід Фарр, відбудеться у березні. З нетерпінням чекаємо виходу його повноцінного трейлера.

16 грудня 2017,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніхто не живе вічно, заявляє новий трейлер багатообіцяючого фантастичного серіалу від Netflix «Змінений вуглець».

Події серіалу відбуваються в майбутньому, де багаті люди можуть знову і знову завантажувати свою свідомість в більш молоде тіло, відтягуючи свою смерть на невизначений час. Але коли вбивають впливового аристократа Лоуренса Бенкрофта (зірка серіалу «Рим» Джеймс Пьюрфой), і, прокинувшись в новому тілі, він не пам'ятає, хто є його вбивцею, Бенкрофт наймає солдата Такеші Ковакса (Юель Кіннаман з «Загону самогубців»), щоб він розгадав цю загадку.

Прем'єра 1 сезону «Зміненого вуглецю» відбудеться 2 лютого на сайті Netflix.