Оновлення, в яких згадується Адам Драйвер

31 грудня 2023,  13:58 | Оновлення

Пропонуємо подивитися промо-відео про фільм «Феррарі», в якому головний актор Адам Драйвер розповідає реальну історію Формулі-1. Після цього відео напевно стане цікавіше дивитися фільм, який стартував 28 грудня в кінотеатрах Україіни.

Читати далі...
2 лютого 2023,  21:27 | Оновлення

Вийшов другий український трейлер фільма «65» – епічної історії з номінантом на премію «Оскар» Адамом Драйвером у головній ролі! Стартує показ фільму в українських кінотеатрах з 16 березня.

Читати далі...
19 липня 2018,  17:04 | Оновлення

Представляємо український трейлер іспансько-британського фільму «Чоловік, який вбив Дон Кіхота» від режисера Террі Гілліама. Фільм заснований на романі «Дон Кіхот» Мігеля де Сервантеса.

У центрі сюжету фільму знаходиться режисер Тобіас Граммет (Адам Драйвер), який потрапляє у минуле та опиняється в середньовічній Іспанії. Там він зустрічає Дон Кіхота (Джонатан Прайс), який приймає його за свого друга Санчо. Подорожуючи разом з Дон Кіхотом, Тобіас вирішує з'ясувати, хто ж причетний до його смерті.

Українська прем'єра фільму «Чоловік, який вбив Дон Кіхота» відбудеться 13 вересня.

3 грудня 2017,  03:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільм «Зоряні війни: Останні джедаї» вимагав від своїх акторів величезної витривалості та складних бойових навичок, чому й присвячена його нова фічуретка.

Дейзі Рідлі (Рей) і Адам Драйвер (Кайло Рен) показують, як вони опановували нові висоти джедайської майстерності в спортивному залі зі своїми світловими мечами, а Джон Бойега (Фінн) та Гвендолін Крісті (капітан Фазма) розповідають і показують, як репетирували свою дуель, що обіцяє стати одною з найяскравіших сцен восьмого епізоду. Також тут з'являється новачок франшизи Келлі Марі Трен (Роуз Тіко), у якої в фільмі будуть свої моменти в дусі екшен.

У кіно фантастика Райана Джонсона прибуде 14 грудня. Купуйте квитки на нашому сайті.

23 листопада 2017,  23:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вперше з часів фільму «Зоряні війни: Епізод 6 — Повернення Джедая», який вийшов в 1983 році, Люк Скайвокер (Марк Гемілл) знову зайде в кабіну легендарного зорельота «Тисячолітній сокіл» в майбутньому восьмому епізоді саги «Зоряні війни: Останні джедаї».

Також в даному ТБ-ролику з'являється капітан Фазма (Ґвендолін Крісті), яка говорить комусь, може Фіннові (Джон Бойега), а може і Кайло Рену (Адам Драйвер), що рада його поверненню. Рей (Дейзі Рідлі) продовжує тренуватися, поки за кадром грає знаменита тема Джона Вільямса; BB-8 обережно визирає з-за рогу; а Чубакка (Пітер Мейхью) грубо поводиться з поргом, скидаючи його з панелі управління.

Дивимося другий український трейлер «Зоряні війни: Останні джедаї» і купуємо квитки на сеанси на нашому сайті. У кіно з 14 грудня.

22 листопада 2017,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик майбутнього блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» закликає вибрати свій шлях.

В кінці фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» Рей (Дейзі Рідлі) знайшла Люка Скайуокера (Марк Хемілл), і тепер легендарний джедай береться за навчання свого нового падавана. Він просить дівчину звернутися до Сили і питає, що вона бачить. Рей каже, що її внутрішньому погляду відкривається світло, темрява та ще дещо... І це щось кличе її... Також в ролику з'являються Верховний лідер Сноук (Енді Серкіс), генерал Лея Органа (Керрі Фішер), Кайло Рен (Адам Драйвер) і Фінн (Джон Бойега) з По (Оскар Айзек).

В нашій галереї ви знайдете нові кадри «Зоряні війни: Останні джедаї». У кіно з 14 грудня.

3 листопада 2017,  01:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь відкриття продажу квитків на сеанси фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» компанія Disney поділилася ТБ-роликом, що показує нові моменти.

У ньому з'являється поки безмовна Лея (Керрі Фішер), Люк (Марк Хемілл) заходить в «Тисячолітній сокіл», Кайло (Адам Драйвер) б'є підсвічену стіну, По (Оскар Айзек) спостерігає за вибухом зорельота, Фінн (Джон Бойега) радіє тому, що збиває зореліт Першого ордена, а Рей (Дейзі Рідлі) нібито заносить світловий меч над Люком. Але ж ми знаємо, що трейлери «Зоряних воєн» не завжди показують правду.

Купуємо квитки на «Зоряні війни: Останні джедаї» на нашому сайті. У кіно з 14 грудня.

31 жовтня 2017,  02:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув як завжди оригінальний японський трейлер очікуваного продовження мегапопулярної фантастичної саги «Зоряні війни: Останні джедаї».

Рей (Дейзі Рідлі) вдалося відшукати Люка Скайуокера (Марк Хемілл), який починає тренувати дівчину, але відкрито їй говорить, що її Сила його жахає. Фінн (Джон Бойега) приміряє костюм офіцера Першого ордена та сходиться в поєдинку з капітаном Фазмою (Гвендолін Крісті), По (Оскар Айзек) заявляє, що вони — іскра, яка запалить вогонь, що спопелить Перший орден, а перед Кайло Реном (Адам Драйвер) постає складний вибір...

Дивимося нове відео про зйомки «Зоряні війни: Останні джедаї». У кіно з 14 грудня.

10 жовтня 2017,  10:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов довгоочікуваний другий трейлер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї»!

Рей (Дейзі Рідлі) звертається до Люка Скайвокера (Марк Хемілл) з проханням навчити її джедайського майстерності, і дівчина робить успіхи в своїх тренуваннях, вражаючи легендарного героя. Він каже, що лише одного разу бачив в минулому таку силу, і тепер він розуміє, що її варто побоюватися. Також відео показує, як Кайло Рен (Адам Драйвер) отпримує наказ убити генерала Лею (Керрі Фішер), а Фінн (Джон Бойега) сходиться в поєдинку з капітаном Фазмою (Гвендолін Крісті).

В український прокат картина Райана Джонсона вийде 14 грудня. Чекаємо на дубльований трейлер.

28 серпня 2017,  13:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент кримінальної комедії Стівена Содерберга «Удача Лохана» знайомить нас з професійним злодієм Джоном Бабахом (в оригіналі його звуть Джо Бенг) у втіленні зірки Бондіани Деніела Крейга. До нього по допомогу звертаються два брата-невдахи Джиммі і Клайд Логани, які задумали пограбувати касу гонок NASCAR. Їх грають зірка «Супер Майка» Ченнінг Татум та Адам Драйвер, відомий завдяки скромній ролі Кайло Рена в «Зоряних війнах».

Український трейлер кінокартини від творця трилогії «Одинадцять друзів Оушена» дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

24 серпня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик кримінальної комедії «Удача Лохана» нехай і йде якихось 16 секунд, зате встигає представити весь свій зоряний каст на чолі з Ченнінгом Татумом. Компанію йому в цій амбітний справі — пограбуванні каси гонок NASCAR — складуть Деніел Крейг, Адам Драйвер, Сет МакФарлейн, Кеті Голмс, Гіларі Свонк та Райлі Кіо.

Повноцінний український трейлер нового фільму Стівена Содерберга дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

16 серпня 2017,  17:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив перший трейлер комедійної драми Ноа Баумбака «Історії сім'ї Майровіц», яка розповість про одну дисфункціональну сім'ю. У ньому Адам Сендлер, граючи на піаніно, заводить пісню, і її підхоплюють Дастін Хоффман з Беном Стіллером. Також у фільмі з'являються Емма Томпсон, Грейс Ван Паттен, Елізабет Марвел та Адам Драйвер.

Критикам нова історія Баумбака припала до душі — рейтинг фільму на Rotten Tomatoes становить 88%. Прем'єра «Історій сім'ї Майровіц» на Netflix відбудеться 13 жовтня.

21 липня 2017,  13:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер кримінальної комедії «Удача Лохана» з Ченнінгом Татумом, Деніелом Крейгом і Адамом Драйвером у головних ролях. А зрежисирував все це Стівен Содерберг.

Сюжет фільму розповість про двох братів невдах, які планують зухвале пограбування під час гонки NASCAR в Північній Кароліні.

В кінотеатрах України фільм стартує з 7 вересня.

16 липня 2017,  02:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції D23 Expo було представлено чудове відео про зйомки одного із найбільш очікуваних фільмів року — науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Останні джедаї», і ми пропонуємо подивитися його з українськими субтитрами. Тут з'являються режисер Райан Джонсон та актори Марк Гемілл, Дейзі Рідлі, Джон Бойега, Адам Драйвер, Оскар Айзек і Керрі Фішер, розповідаючи й показуючи, як проходили зйомки восьмої глави популярної саги. Компанію їм складають штурмовики, Чубакка, BB-8, R2-D2, C-3PO та ще купа нових інопланетян.

Український тизер-трейлер кінокартини, яка вийде на екрани в грудні, дивіться тут.

29 червня 2017,  20:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер кримінальної комедії «Вдача Логанів» знайомить нас ближче з відчайдушними братами Джиммі та Клайдом Логанами, яких втілюють Ченнінг Татум і Адам Драйвер. Джиммі втратив роботу й вирішує разом з братом та не дуже досвідченими спільниками здійснити пограбування під час гонок NASCAR. Для цього вони звільняють з в'язниці злодія-професіонала, якого грає Деніел Крейг.

Режисером кінокартини виступив творець трилогії «Одинадцять друзів Оушена» і «Супер Майка» Стівен Содерберг.