Новини серіалів, в яких згадується Кайлер Лі

27 березня 2021,  14:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви так давно цього чекали, і сценаристи нарешті почули ваші молитви. Промо-ролик 10 серії 17 сезону хітової медичної драми «Анатомія пристрасті» («Анатомія Грей») показує повернення Лексі Грей.

Читати далі...
23 березня 2021,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився довгоочікуваним трейлером 6 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», який показує, що Лекс Лютор став суперсильним і має намір стерти нашу героїню (та інших супергероїв) з лиця Землі.

Читати далі...
19 березня 2021,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри шостого і фінального сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» телеканал The CW вирішив порадувати нас кадрами його дебютної серії, яка була знята ще до пандемії COVID-19.

Читати далі...
20 листопада 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хітовий медичний серіал «Анатомія пристрасті» («Анатомія Грей») продовжує радувати нас несподіваними возз'єднаннями, і одне з таких відбудеться в 4 серії 17 сезону, як натякає її промо-ролик.

Читати далі...
23 березня 2020,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяють розглянути Алекс в її альтернативному костюмі Супергьорл у повний зріст.

Читати далі...
16 березня 2020,  15:03 | Новини серіалів

Промо-ролик 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» обіцяє нам показати Алекс в ролі Супергьорл з альтернативної реальності.

Алекс (Кайлер Лі) використовує контактні лінзи від Obsidian, щоб відправитися у віртуальний Нешнл-Сіті, де вона приміряє на себе абсолютно новий образ. Тим часом Келлі (Азі Тесфай) допомагає Вільяму (Стаз Нейр) в його розслідуванні діяльності Лекса (Джон Крайєр), а Кара (Мелісса Бенойст) повинна впоратися з важкими новинами.

Прем'єра серії «Alex in Wonderland» («Алекс в Країні чудес»), режисеркою якої стала Таунія МакКірнан, відбудеться 23 березня за українським часом.

9 березня 2020,  19:08 | Новини серіалів

Сновидиця опиняється в центрі уваги маніяка в промо-ролику 15 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

На сусідку Нії (Ніколь Мейнс) нападає невідомий чоловік, який полює на Сновидицю. Сновидиця відмовляється піддаватися на його погрози і ставить себе на лінію вогню, щоб його зупинити. Тим часом Алекс (Кайлер Лі), Дж'онн (Девід Гервуд) і Келлі (Азі Тесфай) намагаються врятувати людину, яка застрягла в грі з віртуальною реальністю.

Серія отримала назву «Reality Bytes» («Реальні байти»). Її режисером став Армен В. Кеворкян, а її прем'єра відбудеться 16 березня за українським часом.

4 листопада 2019,  14:13 | Новини серіалів

Супергероїня поспішає на допомогу своїм друзям, які опиняються у небезпеці з вини якогось лиходія, в промо 6 серії 5 сезону серіалу «Супергьорл».

Коли агенти DEO арештовують нового лиходія, Супергьорл (Мелісса Бенойст) використовує його, щоб спробувати зрозуміти, хто стоїть за недавніми нападами. Тим часом Андреа (Джулі Гонсало) і Лєна (Кеті МакГрат) згадують своє непросте минуле. А промо-ролик показує, як Алекс (Кайлер Лі) б'ється з невидимою силою.

Серію «Confidence Women» («Впевнені жінки») зняла режисер Шеннон Колі. Її прем'єра відбудеться 11 листопада за українським часом.

29 жовтня 2019,  13:37 | Новини серіалів

Жителям Нешнл-Сіті — та мешканцями всіх інших прибережних міст світу — загрожує терорист зі здатністю літати та з залізними щупальцями, як у Доктора Восьминога, в 5 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Напередодні світового запуску контактних лінз Андреї Рохас (Джулі Гонсало) з функцією віртуальної реальності Кара (Мелісса Бенойст) та Вільям (Стаз Нейр) об'єднуються для розслідування, яке розкриває терористичну змову. Алекс (Кайлер Лі) і Келлі (Азі Тесфай) святкують річницю, але безпека першої опиняється під загрозою.

Прем'єра серії «Dangerous Liaisons» («Небезпечні зв'язки»), яку зняла Алісс Лейт-Роджерс, відбудеться 4 жовтня за українським часом.

7 жовтня 2019,  18:01 | Новини серіалів

У промо-ролику 2 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», відбуваються дивні речі: Супергьорл стріляє в Алекс своїми лазерами, а у Дж'онна знаходиться злий брат.

Опис серії розповідає, що Супергьорл (Мелісса Бенойст), Алекс (Кайлер Лі) та Брейні (Джессі Рат) запобігають іншопланетній атаці, поки Вільям (Стаз Нейр) веде розслідування по Карі. А Дж'онн (Девід Гервуд) та Келлі (Азі Тесфай) використовують технологію Обсидіану, щоб вирішити проблему.

Прем'єра серії «Незнайомець поруч зі мною» («Stranger Beside Me»), режисером якої виступає Девід МакВіртер, відбудеться 14 жовтня за українським часом.

23 вересня 2019,  00:24 | Новини серіалів

У новому трейлері 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» Лєна Лютор заявляє, що вона «не лиходійка і не хоче вбивати Супергьорл, але хоче заподіяти їй такий же біль, як героїня заподіяла їй».

Трейлер показує, як на Супергьорл (Мелісса Бенойст), Алекс (Кайлер Лі), Дж'онна (Девід Гервуд) і Брейні (Джессі Рат) нападає нова могутня суперлиходійка з невідомої планети. Вона називає себе Північ (Дженніфер Чжон) і заявляє, що їм від неї не сховатися. Але захисниця Нешнл-Сіті й не збирається ні від кого ховатися. Також у відео з'являється Монітор (ЛаМоніка Гаррет), очі Лєни (Кеті МакГрат) починають небезпечно світитися, а Супергьорл отримує костюм зі штанами з нанотехнологій в дусі Тоні Старка.

Прем'єрна серія 5 сезону «Супергьорл» називається «Event Horizon» («Горизонт подій») і вийде на екрани 7 жовтня за українським часом.

30 серпня 2019,  19:32 | Новини серіалів

П'ятірка кадрів прем'єри 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяє краще розглянути новий крутий костюм Кари Денверс, в якому вона готова надерти зад неслухняним лиходіям.

Читати далі...
17 травня 2019,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лексу Лютору вдалося розсердити Супергьорл на кадрах 22 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», заснованого на коміксах DC.

Читати далі...
7 травня 2019,  00:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара сходиться в поєдинку з Червоною дочкою в промо-ролику 21 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Синопсис серії обіцяє епічну битву між нашою Супергьорл (Мелісса Бенойст) та її злим клоном, якого створив Лекс Лютор (Джон Крайєр). Тим часом Лена (Кеті МакГрат) звертається по допомогу до несподіваного джерела, Алекс (Кайлер Лі) розуміє, що в її пам'яті є провали, а Брейні (Джессі Рат), Ніа (Ніколь Мейнс) та Дж'онн (Девід Гервуд) вирушають на пошуки викрадених прибульців.

Серія «Red Dawn» («Червоний захід»), яку зняв Алексіс Острандер, вийде на екрани 13 квітня за українським часом.

29 квітня 2019,  17:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергьорл б'ється відразу з чотирма Євами в промо-ролику 20 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Кара (Меліса Бенойст) і Лєна (Кеті МакГрат) відправляються до Каснії, щоб спіймати Лекса Лютора (Джон Крайер). Єва (Андреа Брукс) влаштовує для них пастку, яка може розкрити, що Кара є Супергьорл. Тим часом Алекс (Кайлер Лі) отримує довгоочікуваний телефонний дзвінок, Джеймс (Мехкад Брукс) тренується використовувати свої сили, а Бен Локвуд (Сем Вітвер) створює небезпечну ситуацію всередині DEO.

Серія «Will The Real Miss Tessmacher Please Stand Up?» («Чи може справжня міс Тешмахер будь ласка встати?») прибуде 6 травня за українським часом.