Новини серіалів, в яких згадується Одетт Еннейбл

22 лютого 2021,  13:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 6 серії 1 сезону пригодницької драми «Вокер» з Джаредом Падалекі в головній ролі на головного героя чекає непроста дата річниця зі дня смерті його дружини. Так що чекайте більше флешбеків за участю його реальної дружини Женев'єв Падалекі.

Читати далі...
29 січня 2021,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 серії пригодницько-детективного серіалу «Вокер» герой Джареда Падалекі зіткнеться з другом дитинства, роль якого зіграє актор Метт Барр з хітового молодіжного серіалу «Школа виживання».

Читати далі...
14 грудня 2020,  22:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня канал The CW порадував нас трейлерами майбутніх сезонів серіалів «Бетвумен», «Рівердейл» і «Зачаровані», а сьогодні в мережі з'явився перший тизер-трейлер його нового серіалу «Вокер», де головну роль виконує зірка «Надприродного» Джаред Падалекі.

Читати далі...
22 червня 2018,  01:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Одетт Еннейбл поділилася в Instagram цікавим закулісним відео зі зйомок супергеройського серіалу «Супергьорл».

Читати далі...
19 червня 2018,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я не буду вбивати. Навіть її.»

Супергероїня Нешнл-Сіті відстоює свої моральні принципи у фрагменті фінальної 23 серії 3 сезону «Супергьорл».

Команда проводить в DEO збори, щоб визначитися з планом дій щодо Рейн (Одетт Еннейбл). Джеймс (Мехкад Брукс) повідомляє, що поки Кара (Мелісса Бенойст) була в Арго, то Лєна (Кеті МакГрат) з'ясувала, що Рейн можна вбити величезною дозою криптоніту. Але Супергьорл категорично не згодна з цим планом і хоче знайти інший спосіб зупинити Вбивцю світів. І тут Алура (Еріка Дюранс) каже дочці, що «часом ми повинні зробити те, що йде врозріз з нашими принципами».

Фінальна серія «Поразки і перемоги», яку зняв Джессі Варн, вийшла на американському телебаченні учора, 18 червня. «Супергьорл» повернеться на екрани восени.

13 червня 2018,  15:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 23 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», де Землі знову загрожує знищення.

Офіційний синопсис заключної серії сезону не видає багато, повідомляючи лише, що Супергьорл (Мелісса Бенойст) і її команда сходиться з Сереною (Анджалі Джай) в епічній битві за Землю. Разом з цим промо-ролик показує, що захисникам Нешнл-Сіті належить битися не тільки з Темною криптонкою, а й з Рейн (Одетт Еннейбл), яка говорить тут Супергьорл, що та не може перемогти в цій битві.

Серія «Battles Lost and Won» («Поразки і перемоги»), режисером якої виступив Джессі Варн, вийде на екрани 19 червня за українським часом.

29 травня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Земля залишається без своєї куленепробивної захисниці в 21 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Синопсис майбутньої серії говорить, що Кара (Мелісса Бенойст) приймає важливе рішення, і промо-ролик розкриває, що вона вирішує покинути Землю і повернутися жити на свій рідний Криптон до матері Алури (Еріка Дюранс), яку давно вважала мертвою. Тим часом Дж'онн (Девід Хервуд) дізнається, що зброя спеціального калібру з DEO опиняється на вулицях Нешнл-Сіті; Рейн (Одетт Еннейбл) намагається вирватися на свободу; а Вартовий (Мехкад Брукс) хоробро протистоїть кулям, випущеним в нього з тої самої викраденої зброї.

Серія «Not Kansas» («Не в Канзасі»), яку зняв Дермотт Даунс, вийде на екрани 5 червня за українським часом.

23 травня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Порятунок майбутнього розкриває минуле в 20 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Супергьорл (Мелісса Бенойст) виявляється шокована відкриттям, що частина Криптону вижила, коли разом з Мон-Елом (Кріс Вуд) прибуває на дрейфуюче в космосі місто і зустрічає там свою матір Алуру (Еріка Дюранс). Тим часом на Алекс (Кайлер Лі) нападають, коли вона сидить з Рубі (Емма Трамбле), а Лєна (Кеті МакГрат) роздумує, як далеко вона готова піти, щоб утримати Рейн (Одетт Еннейбл) в камері.

Серія «Dark Side of the Moon» («Темна сторона Місяця») вийде на екрани 29 травня за українським часом.

22 травня 2018,  00:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фрагменті 19 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» команда шукає спосіб зцілити полонену Вбивцю світів.

Супергьорл (Мелісса Бенойст), Мон-Ел (Кріс Вуд), Вінн (Джеремі Джордан) та Лєна (Кеті МакГрат) знаходяться в лабораторії, де Лєна вводить Рейн (Одетт Еннейбл) сироватку, яка світиться як криптоніт, але організм Вбивці світів її відкидає. Рейн обіцяє Лєні, що як тільки вона вибереться з камери, то спершу вирве її хребет, а після розколе планету на дві частини. Аби більше це не слухати, Лєна включає захисне поле, крізь яке не може бачити жоден криптонієць. Супергьорл обурюється, що Лєна приховала ще одну технологію, яка може нашкодити її расі. Але міс Лютор не збирається вибачатися.

Що станеться далі в новій серії «Супергьорл», ви дізнаєтеся у вівторок, 22 травня.