Новини фільмів, в яких згадується Крістіан Слейтер

4 грудня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шаркбой і Лава повертаються! На честь п'ятниці Netflix опублікував в мережі офіційний трейлер супергеройського екшену «Ми можемо бути героями», який зняв режисер культової франшизи «Діти шпигунів» та фільму «Пригоди Шаркбоя і Лави» Роберт Родрігес.

Читати далі...
22 квітня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові українські трейлери до очікуваних сиквелів «Дедпул 2», «Світ Юрського періоду 2» та «Праведник 2», а також промо-ролики і трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Елементарно», «Геній» та «База Куантіко».

Читати далі...
18 квітня 2018,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося драматичний трейлер екранізації роману Мег Воліцер «Дружина», де головну героїню втілює 6-разова номінантка на «Оскар» Гленн Клоуз, а компанію їй складають Крістіан Слейтер і Джонатан Прайс.

Джоан Каслман (Клоуз) є дуже розумною і все ще привабливою жінкою та ідеальною дружиною. Вона 40 років жертвувала своїм талантом, мріями і амбіціями, щоб роздмухувати творчий вогонь свого харизматичного чоловіка Джо (Прайс), переносячи його романи на стороні із витонченістю та гумором. Але напередодні вручення йому Нобелівської премії з літератури, вона вирішує подати на розлучення.

Картина Бйорна Рунге була представлена ​​минулої осені на кінофестивалі в Торонто, а в світовий прокат вона вийде у червні.

18 січня 2018,  20:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

DC Entertainment і Warner Bros. Animation представили перший трейлер майбутнього мультфільму «Загін самогубців: Заплатити дияволу» («Suicide Squad: Hell to Pay»).

Аманда Воллер (Ванесса Вільямс) вербує команду з найнебезпечніших ув'язнених у в'язниці суворого режиму Белль Рів, щоб зупинити найкривавішого диктатора в історії людства. В цей відчайдушний загін увійдуть Харлі Квінн (Тара Стронг), Дедшот (Крістіан Слейтер), Капітан Бумеранг (Ліам МакІнтайр), Вбивця Мороз (Крістін Бауер), Копперхед (Гідеон Емері) та Бронзовий тигр (Біллі Браун).

Прем'єра нової анімаційної картини Сема Лью, який зняв мультфільми «Бетмен: Убивчий жарт» і «Бетмен і Харлі Квінн», відбудеться пізніше в 2018 році.