Новини, в яких згадується Бен МакКензі

23 квітня 2019,  13:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальній серії серіалу «Ґотем» дорослу Селіну Кайл, відому як Жінка-кішка, зіграє не Камрен Бікондова, а нова акторка Лілі Сіммонс.

Події серії «Початок...» будуть розвиватися через 10 років після битви за Ґотем. Всі чекають повернення Брюса Вейна (Давид Мазуз), який повинен прилетіти на відкриття хмарочоса Wayne Tower. Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) виходить з в'язниці і хоче помститися Гордону (Бен МакКензі). Селіна прибуває на відкриття Wayne Tower і краде величезний діамант, Загадник (Корі Майкл Сміт) бере в заручники мера Джеймса (Річард Кайнд), Барбара (Ерін Річардс) стала рудою і продовжує жартувати перед обличчям будь-якої небезпеки. Екко (Франческа Рут-Додсон) возз'єднується з Джеремаєю (Камерон Монахен), який стає Джокером і виходить на свободу з Аркхема.

Тим часом в Ґотемі з'являється загадкова фігура в костюмі кажана, яка не дає спокійно жити бандитам. Його назвуть Темним лицарем міста.

Заключна серія «Ґотема» вийде 26 квітня за українським часом.

19 квітня 2019,  15:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув драматичний та інтригуючий трейлер фінальної серії супергеройського серіалу «Ґотем», чиї події відправлять нас в майбутнє.

В 12 серії 5 сезону, яка отримала назву «Початок...» («The Beginning...»), нам покажуть героїв через 10 років. Брюс Вейн (Давід Мазуз) повертається в Ґотем для відкриття нового хмарочоса Wayne Tower. Баллока (Донал Лог) звинувачують у вбивстві, і Гордон (Бен МакКензі) розкриває жахливу змову за участю Джеремаї (Камерон Монахен), яка планується у місті. Тим часом на вулицях з'являється нова фігура в чорному плащі, яка стає тим героєм, якого так потребує Ґотем.

Заключна серія «Ґотема» вийде 26 квітня за українським часом.

2 квітня 2019,  00:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми так довго цього чекали, і нарешті в свіжому промо-ролику фінальних серій серіалу «Ґотем» нам показали, як буде виглядати Джеремайя після перетворення на культового лиходія коміксів Джокера.

Читати далі...
28 березня 2019,  16:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця серіалу «Ґотем» залишилося всього 2 серії, нагадує новий промо-ролик.

Фінальні серії отримали назви «They Did What?» («Що вони зробили?») та «The Beginning...» («Початок...»). В 11 серії Гордон (Бен МакКензі), Брюс (Давид Мазуз) і Селіна (Камрен Бікондова) об'єднують всі сили Ґотема, щоб перемогти Едуардо Дорранса (Шейн Вест), який тепер іменує себе Бейном. І в ході фінального протистояння на нас чекає епічна битва і багато вибухів. А також в промо-ролику навколо Брюса літає зграя кажанів, натякаючи на його перетворення на Бетмена.

«Ґотем» повернеться на екрани 19 квітня за українським часом.

15 березня 2019,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь майбутнього прибуття нового суперлиходія Бейна, яким стане Едуардо Дорранс, канал Fox поділився новим розширеним трейлером 5 сезону серіалу «Ґотем», де Бейн знаходиться в центрі уваги.

Спецназівець Едуардо Дорранс (Шейн Вест) прибув до Ґотему з метою врятувати його від злочинців, але незабаром психопат всередині нього взяв над ним контроль, що призвело до величезних руйнувань і конфлікту з його давнім другом Джимом Гордоном (Бен МакКензі). Після їхнього поєдинку Едуардо знайшла Тереза Волкер (Джеймі Мюррей) і доставила до лікаря Г'юго Стренджа (Б. Д. Вонг), який за допомогою спеціальної сиворотки повернув психопата до життя. І після цієї процедури Едуардо прийшов до тями знаменитим лиходієм з коміксів DC Бейном. Тепер він не бере заручників і збирається вбити не тільки Гордона, але й Барбару (Ерін Річардс), з якою в цьому трейлері є одна дуже крута сцена.

Зустріч з Бейном відбудеться в 10 серії 5 сезону «Ґотема», що прибуде на екрани 22 березня за українським часом.

14 березня 2019,  13:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едуардо Дорранс стає суперлиходієм Бейном у промо-ролику 10 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем».

Напередодні возз'єднання Ґотема Гордон (Бен Маккензі) і Брюс (Давид Мазуз) стикаються лицем до лиця з нещодавно перетвореним Едуардо (Шейн Вест) і дізнаються, хто є головним керівником нинішнього хаосу в місті. Тим часом вагітна Барбара (Ерін Річардс) звертається за допомогою до Лі (Морена Баккарін).

Серія «I Am Bane» («Я — Бейн») вийде 22 березня за українським часом.

1 березня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отруйний плющ повертається до Ґотему, щоб влаштувати хаос і посварити друзів, в промо-ролику 9 серії 5 сезону серіалу «Ґотем».

Після того як в Гордона (Бен МакКензі) стріляють, коли він намагався домогтися припинення вогню, він уявляє, що знаходиться в суді, де його судять за всі його минулі помилки. Тим часом Айві (Пейтон Ліст) повертається і накладає свої чари на Брюса (Давид Мазуз), і в результаті він нападає на Селіну (Камрен Бікондова). Лі (Морена Баккарін) переживає доленосний момент, поки Барбара (Ерін Річардс) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) роздумують над своїми наступними кроками.

Прем'єра серії під назвою «The Trial of Jim Gordon» («Суд над Джимом Гордоном») відбудеться за українським часом 8 березня.

23 лютого 2019,  17:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барбара (Ерін Річардс) бере в заручники... Барбару в промо-ролику 8 серії 5 сезону американського серіалу «Ґотем».

Минуле Буллока (Донал Лог) повертається, щоб його переслідувати, коли вони з Гордоном (Бен МакКензі) розслідують два вбивства в клубі Sirens. Тим часом Брюс (Давид Мазуз) і Альфред (Шон Пертві) досліджують тунелі під містом, після того як Джеремайя (Камерон Монахен) заражає води Ґотема хімікатами, і в них заводяться мутанти, а плани втечі Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор) та Нігми (Корі Майкл Сміт) ставить під загрозу несподівана людина.

Серія, яка іронічно називається «Nothing's Shocking» («Ніщо не шокує»), вийде на екрани 1 березня за українським часом.

17 лютого 2019,  15:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за виставами Джеремаї? Тоді 7 серія 5 сезону серіалу «Ґотем», яка вийде на екрани 22 лютого за українським часом, має вас порадувати.

Гордон (Бен МакКензі) поспішає, щоб розкрити кримінальний елемент, який погрожує покласти край переговорам з приводу возз'єднання Ґотема з материком. Джеремая (Камерон Монахен) виявляється дуже навіть живим і організовує хворобливу постановку вбивства батьків Брюса (Давід Мазуз) за допомогою Божевільного капелюшника (Бенедикт Семюел).

Серія «Ace Chemicals» отримала назву на честь однойменної організації зі світу DC Comics, на одному із заводів якої Джокер впав у чан з хімікатами і отримав свою знамениту білу шкіру.

4 лютого 2019,  00:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов інтригуючий промо-ролик 6 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем», режисером якої буде його зірка Бен МакКензі.

Гордон (МакКензі) збирає незвичайну команду, щоб захистити Ґотем від Едуардо Дорранса (Шейн Вест) та його загону. Як тільки повертається Леслі Томпкінс (Морена Баккарін), Барбара (Ерін Річардс) розкриває страшний секрет, який назавжди змінить життя Гордона. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) об'єднуються, щоб перехитрити лиходійку Сороку (Сара Шенккан).

Серія отримала драматичну назву «13 Stitches» («13 швів») і вийде на екрани через два тижні, 15 лютого за українським часом.

19 січня 2019,  03:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії 5 сезону серіалу «Ґотем» показує створення нового могутнього союзу, який може мати доленосне значення для всього міста і його жителів.

Гордон (Бен МакКензі) і Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) змушені працювати разом, а давні союзи починають хитатися, коли у Люціуса (Кріс Чок), Нігми (Корі Майкл Сміт) і Барбари (Ерін Річардс) виникають різні ідеї щодо винуватця недавніх подій в Хейвені. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) продовжує свій квест, метою якого є помститися Джеремайї (Камерон Монахен).

Серію під назвою «Ruin» («Руїна») покажуть 25 січня за українським часом.

18 січня 2019,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри драматичного фільму «Звіт про тортури», присвяченого терактам 11 вересня 2011 року, представляють персонажів у втіленні Адама Драйвера, Аннетт Бенінг і Джона Гемма.

Читати далі...
11 січня 2019,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Селіна і Брюс цілуються і будують план помсти Джеремайї в промо-ролику 3 серії 5 сезону серіалу «Ґотем», який засновано на коміксах DC.

Після створення Хейвена, безпечного місця для біженців, Гордон (Бен МакКензі) сподівається зупинити війну банд в Ґотемі. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) планує помститися Джеремайї (Камерон Монахен) і переконує Брюса (Давид Мазуз) їй допомогти. Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) відправляється в Хейвен, щоб забрати своїх підлеглих.

Окрім поцілунку Селіни і Брюса, відео показує фрагменти крутої бійки Селіни з Екко (Франческа Рут-Додсон).

Серія «Penguin, Our Hero» («Пінгвін, наш герой»), режисером якої став Роб Бейлі, вийде на екрани 18 січня за українським часом.

4 січня 2019,  16:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик кримінальної драми «Ґотем» мигцем показує, що на нас чекає далі в 5 сезоні, і представляє перший погляд на Брюса Вейна в костюмі Бетмена.

Гордон (Бен МакКензі) і Буллок (Донал Лог) розслідують місце, де було викрадено декілька дітей. Барбара (Ерін Річардс) виявляється несподіваним союзником для Гордона. Брюс (Давід Мазуз) шукає удавану відьму, яка може зцілити Селіну (Камрен Бікондова), а Нігма (Корі Майкл Сміт) бореться зі своїми демонами.

Прем'єра серії «Правопорушники» («Trespassers») відбудеться 11 січня за українським часом.

28 грудня 2018,  00:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився новий фрагмент 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем», чия перша серія вийде 4 січня за українським часом.

Ґотем був відрізаний від усього світу, і тепер в ньому правлять злочинці, але Джеймс (Бен МакКензі) не здається і виходить вночі на дах, де включає поліцейський прожектор, який символізує надію для міста. До нього приєднується Брюс (Давід Мазуз), і Джеймс розповідає йому, що у них закінчуються запаси, а уряд не збирається посилати в місто провізію чи евакуювати його жителів. Джеймс нагадує Брюсу, що вони залишилися в Ґотемі, тому що людям потрібен захист, а хлопець каже, що йому треба йти, оскільки Селіні (Камрен Бикондова) стає гірше, і лікарі хочуть її оперувати. У кінці відео вони запитують один одного, чи шкодують вони про те, що залишилися, і у них обох є тільки одна відповідь на це питання: «Безумовно ні».

Дивіться також розширений трейлер 5 сезону «Ґотема», який показує більше Бейна (Шейн Вест), бійку Брюса з Джокером (Камерон Монахен) і фрагменти очікуваної епічної битви лиходіїв та героїв міста.