Новини серіалів, в яких згадується Холлі Дейл

22 лютого 2021,  15:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 6 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» Раян заявляє, що вона «не буде зраджувати свою дівчину», а Мері і командир Кейн опиняються в полоні. І це далеко не всі проблеми, які чекають на героїв наступного тижня.

Читати далі...
19 грудня 2020,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний синопсис прем'єрної серії 2 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» розкриває нові деталі про героїню Раян Вайлдер, яка займе місце Кейт Кейн і стане наступним Багряним лицарем Ґотема.

Читати далі...
21 жовтня 2019,  07:33 | Новини серіалів

Супергероїня Бетвумен стикається з загадковою злодійкою в 4 серії 1 сезону свого персонального серіалу, який є частиною Arrowverse.

У Ґотемі з'являється нова лиходійка в масці, яку цікавлять блискучі речі. Кейт (Рубі Роуз) намагається знайти баланс між особистим життям і новою роллю захисниці міста. Кетрін (Елізабет Енвейс) переживає неприємне зіткнення з Еліс (Рейчел Скарстен), яка завжди знаходиться на крок попереду сім'ї Кейнів. Люк (Камрус Джонсон) продовжує покращувати арсенал Бетвумен.

Серія «Who Are You?» («Хто ти така?»), яку зняла режисер Голлі Дейл, прибуде на телеекрани 28 жовтня за українським часом.