Новини, в яких згадується Вейн Найт

20 березня 2020,  16:22 | Новини серіалів

Нова королева Ґотема готова до ще більш масштабних, поганських і скандальних пригод в офіційному трейлері 2 сезону мультсеріалу «Харлі Квін».

У 2 сезоні Харлі Квін (Кейлі Куоко), яка разом з Отруйним плющем (Лейк Белл) і своєю командою лиходіїв перемогла Лігу несправедливості, роздумує над тим, чим би їй зайнятися тепер, як раптом до неї заявляються Пінгвін (Вейн Найт), Бейн (Джеймс Адоміан), Загадник (Джим Реш), Дволикий (Ендрю Дейлі) і Містер Фріз та пропонують свій варіант розділу Ґотема — де Харлі виділяють маленький острівець поруч з містом. Наша королева не буде цього терпіти і оголошує їм війну.

Також трейлер представляє Жінку-кішку і Бетгьорл. Незважаючи на карантин, прем'єра 2 сезону «Харлі Квін» відбудеться в запланований час 3 квітня. І ми чекаємо її з величезним нетерпінням.

10 березня 2020,  13:19 | Новини серіалів

Оскільки анімованим персонажам не потрібен особливий відпочинок, як живим акторам, компанія DC збирається випустити 2 сезон свого хітового супергеройського мультсеріалу «Харлі Квін» в рекордні сроки всього через півтора місяця після закінчення 1 сезону!

Мультсеріал «Харлі Квін» є адаптацією коміксів DC для дорослих, і в його 1 сезоні з'явилося чимало відомих і не дуже відомих героїв. Перший погляд на 2 сезон розкриває, що тепер ворогом бойової Харлі (Кейлі Куоко) буде знаменитий суперлиходій Пінгвін (Вейн Найт), який в новому фрагменті закував Харлі в брилу льоду і вирішив, що може безкарно над нею насміхатися. Що ж, ви напевно здогадуєтеся, що на нього чекає за таку неповагу до королеви Ґотема.

У кінці відео повідомляє, що прем'єра 2 сезону «Харлі Квін» відбудеться 3 квітня.