Новини, в яких згадується Імоджен Путс

11 березня 2021,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Ентоні Гопкінс стає батьком лауреатки премії «Оскар» Олівії Колман в драматичній стрічці «Батько», яка на початку року отримала 4 номінації на премію «Золотий глобус».

Читати далі...
25 вересня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures Classics представила зворушливий трейлер драматичного фільму «Батько» («The Father»), головні ролі в якому виконують лауреати премії «Оскар» Олівія Колман та Ентоні Гопкінс.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Віваріум»
Ми всі живемо під ковпаком
9 липня 2020,  02:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки найгучніші голлівудські прем'єри терпляче чекають своєї години, тобто осені, куди їх переніс коронавірус, на екрани виходять малобюджетні фільми, і найдивнішим з них можна сміливо назвати «Віваріум» режисера Лоркана Фіннегана. Згідно з визначенням, віваріумом називають контейнер чи конструкцію, адаптовану для того, щоб в ній в напівприродних умовах жили тварини для спостереження за ними або в якості домашніх звіряток. Як тераріум чи акваріум. Тільки у випадку з фільмом «Віваріум» під ковпак тут поміщають реальних людей. Дуже схожих на нас з вами...

Читати далі...
20 березня 2020,  17:11 | Новини серіалів

«Ти не здаєшся, коли любиш людину». Номінант на премію «Оскар» Марк Руффало точно змусить вас плакати ридати при перегляді свого нового драматичного серіалу «У цьому я впевнений», де він грає братів-близнюків.

Драматичний міні-серіал від режисера знаменитих фільмів «Валентинка» і «Місце під соснами» Дерека Сіенфренса буде екранізацією роману письменника Воллі Ламба. Це сімейна сага про братів-близнюків в історії зради, жертовності і прощення. Чоловік середніх років Домінік Бердс (Руффало) вирішує поглянути в очі своїм непростим відносинам з братом-близнюком Томасом (теж Руффало), який страждає від параної і шизофренії, і намагається домогтися його виписки з психіатричної лікарні.

Разом з Руффало тут зіграють Мелісса Лео, Імоджен Путс, Розі О'Доннелл, Арчі Панджабі, Джульєтт Льюїс та Кетрін Ган. Прем'єра серіалу «У цьому я впевнений» відбудеться 27 квітня на каналі HBO.

20 лютого 2020,  17:30 | Новини фільмів

Зірка дилогії «Зомбіленд» Джессі Айзенберг та зірка горора «Чорне Різдво» Імоджен Путс шукають свій ідеальний дім, а потрапляють в справжнє пекло в українському трейлері драматичного трилера «Віваріум».

Кінострічка режисера Лоркана Фіннегана показує, як молода пара (Айзенберг і Путс) відправляється в новий квартал, щоб придбати будинок своєї мрії. Там вони зустрічають дивного ріелтора (Джонатан Аріс з хітового серіалу «Шерлок»), який показує парі будинок номер 9. Вони вирішують подумати над цією пропозицією, але в результаті опиняються в пастці в лабіринті з однакових будинків і змушені оселитися в тому самому будинку номер 9. Події приймають ще більш незвичайний оборот, коли на порозі будинку вони знаходять новонароджену дитину, яку повинні виростити.

В український прокат «Віваріум» вийде 26 березня.

27 січня 2020,  19:45 | Новини фільмів

Вони просто хотіли знайти свій дім. Дивимося дуже дивний трейлер драматичного трилера «Віваріум» з Джессі Айзенбергом та Імоджен Путс.

Фільм «Віваріум» слідує за молодою парою (Айзенберг і Путс), яка відправляється на пошуки свого ідеального будинку. Вони приїжджають в новий квартал під назвою Yonder, де загадковий ріелтор (Джонатан Аріс з серіалу «Шерлок») показує їм будинок номер 9. Герої вирішують обміркувати цю пропозицію, але незабаром виявляють, що квартал не випускає їх, і їм не залишається нічого іншого, як оселитися в тому домі. Події приймають ще більш дивний поворот, коли на порозі пара знаходить новонародженого хлопчика з запискою, що коли вони його виростять, їх відпустять на свободу.

Прем'єра нового трилера від ірландського режисера Лоркана Фіннегана відбулася в минулому році на Канському кінофестивалі. У світовий прокат він виходить у березні. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.

16 грудня 2019,  13:06 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що навколо вже витає святковий настрій, в цьому році на нас чекає прем'єра ще одного горор-трилера під святковою назвою «Чорне Різдво», головну роль в якому виконує Імоджен Путс.

Слешер «Чорне Різдво» від режисера Софі Такал буде рімейком відомого канадського фільму жахів 1974 року, який розповідав про те, як маніяк повертається до будинку свого дитинства, де тепер знаходиться гуртожиток коледжу і живуть молоді дівчата. Але дівчата не бажають ставати жертвами, озброюються і вирішують дати йому відсіч. Для цього у них є свій святковий список: не потрапити в затор, приготувати вечерю з подругами, перевірити гірлянди... і підготуватися до приходу неочікуваних гостей.

Українська прем'єра фільму «Чорне Різдво» переїхала на нову дату і відбудеться вже у цей четвер, 19 грудня.

26 вересня 2019,  23:57 | Новини фільмів

Презентуємо офіційний український трейлер детективного горор-трилера «Чорне Різдво» від студії Blumhouse і режисера Софі Такал, прем'єра якого відбудеться 9 січня 2020 року.

На свята, в розпал новорічних вечірок в коледжі відбувається серія жахливих вбивств молодих студенток. Але розплата не забариться… Дівчата нового покоління не хочуть ставати безпомічними жертвами і кидають виклик жорстокому маніяку. Хто був мисливцем стане здобиччю!

Головну героїню «Чорного Різдва» втілює англійська акторка Імоджен Путс, відома завдяки фільмам «Бруд», «Need for Speed: Жага швидкості» і «28 тижнів потому».

26 березня 2018,  15:40 | Новини фільмів

Раді представити нові кадри фантастичного фільму «Я вбиваю велетнів» від творців «Гаррі Поттер» та «Один вдома»! Екранізація однойменного графічного роману видавництва Image Comics, сценариста Джо Келлі і художника Х. М. Кен Ніімура​.

Читати далі...
12 березня 2018,  14:49 | Оновлення

Представляємо український трейлер фантастичного фільму «Я вбиваю велетнів».

Історія розповість про життя замкнутої в собі школярки Барбари, яка постійно носить на голові іграшкові заячі вуха і, на її думку, захищає світ від монстрів. У школі дівчинку недолюблюють, вдома проблеми, а шкільний психолог впевнена, що підліток придумує собі пригоди, щоб впоратися з суворою реальністю. Барбарі та її подрузі Софії належить розібратися, чи реальні жахливі велетні або це все лише плід фантазії.

Режисером фільму «Я вбиваю велетнів» став дебютант повного метра, уродженець Данії Андерс Вальтер Хансен, який став володарем премії «Оскар» за короткометражку «Гелій». Сценарій написав Джо Келлі, відомий завдяки роботі над анімаційними серіалами про Месників і Людину-павука.

Головну роль виконала Медісон Вульф ( «Трамбо», «Закляття 2»). Також у фільмі зіграли Зої Салдана ( «Аватар», «Вартові Галактики»), Сідні Вейд (серіал «Шерлок», «Проклятий Юнайтед») та Імоджен Путс ( «Бруд», «Любовні невдачі Джейн Остін»).

Вперше «Я вбиваю велетнів» показали на кінофестивалі в Торонто, де картина отримала великий успіх і позитивну критику.

Дивіться в кінотеатрах України з 29 березня.

25 січня 2018,  15:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер пригодницького фентезі «Я вбиваю велетнів», де з'являється зірка «Вартових Галактики» Зої Салдана.

Фільм є екранізацією графічного роману Джо Келлі, який розповідає про 12-річну дівчинку Барбару Торсон (Медісон Вульф), у якої є відповідальна місія — вбивати велетнів. Ніхто не вірить дівчинці, включаючи старшу сестру Карен (Імоджен Путс), окрім тільки її шкільної подруги Софії (Сідні Вейд). А шкільний психолог міс Моллі (Салдана) щосили намагається допомогти Барбарі з її проблемами і зрозуміти, чому дівчинка біжить від реальності до вигаданого світу.

Світова прем'єра кінокартини від продюсера Кріса Коламбуса відбулася в минулому році на кінофестивалі в Торонто.

31 травня 2016,  11:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Кемерон Кроу і Джей Джей Абрамс представляють новий музичний серіал «Гастролери», який покаже пригодницькі будні дорожньої групи, що допомагає музикантам в міжміському турі. Менеджерів втілюють Карла Гуджино і Люк Вілсон, а також в серіалі зіграють Імоджен Путс і Рейф Сполл.

Прем'єра 1 сезону відбудеться 26 червня.

22 жовтня 2013,  15:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Відсидівши у в'язниці за злочин, якого він не скоював, автомеханік і вуличний гонщик Тобі (Аарон Пол) виходить на свободу, і сповнений рішучості поквитатися з тим, хто його підставив. Тобі бере участь в спекотній напруженій подорожі через всю країну - подорожі, яка почалася заради помсти, але призведе до спокутування.

DreamWorks Pictures представляє фільм «Жага швидкості». Режисер: Скотт ВоЗакон доблесті»), у ролях: Аарон Пол, Домінік Купер, Рамон Родрігез, Імоджен Путс, Дакота Джонсон, Майкл Кітон.

У кінотеатрах України і Росії з 13 березня 2014 року.

18 червня 2013,  14:20 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Звезда Сериала «Во Все Тяжкие» Аарон Пол откроет Мир Подпольных Гонок в Погоне за Местью… и Искуплением... 

В Кинотеатрах с 14 Марта, 2014

Electronic Entertainment Expo (E3) ЛОС-АНДЖЕЛЕС, Калифорния – 10 июня, 2013 – Electronic Arts (NASDAQ:EA) и DreamWorks Studios впервые представили первый видеоролик о съёмках кинотеатрального релиза будущей весны, гоночного экшна Жажда Скоростисозданного по мотивам популярнейшей игровой франшизы от ЕА. Звезда фильма Аарон Пол (Во Все Тяжкие) выступил на центральной сцене во время “The Download: EA 2013 Preview”, чтобы торжественно представить публике видеоролик, а также созданный на заказ Ford Mustang, которым он управляет в фильме. Автомобиль является частью эксклюзивного сотрудничества между DreamWorks и Ford Motor Company в рамках съёмок фильма. Это единственное в своём роде средство передвижения перейдёт с большого экрана в одну из самых ожидаемых игр, Need for Speed Rivals, которая выйдет 19 ноября, 2013.

Жажда Скорости символизирует захватывающее возвращение к величайшим фильмам об автомобилях времён 1960х и 70х годов и покажет, почему американский миф об открытых дорогах столь привлекателен. История расскажет о практически невозможном путешествии наших героев через всю страну – путешествии, которое начинается как миссия отмщения, но оказывается путешествием искупления.

Кроме того, что в фильме присутствуют все элементы, которые сделали Need for Speed одной из самых популярных игровых франшиз – крутые машины, захватывающие погони и высококлассный экшн, в фильме снимаются Аарон Пол, Имоджен Путс («V» Значит Вендетта) и Доминик Купер (Первый Мститель). Сценарий Жажды Скорости написан Джорджем Гэйтинсом совместно с его партнёром и братом Джоном Гэйтинсом (Экипаж), а режиссёром выступил Скотт Во (Закон Доблести). Мировая дата выхода фильма на экраны запланирована на 14 марта, 2014.

Фильм «Жажда Скорости» покажет всё то, что хотят увидеть фанаты гоночных экшнов – шикарные тачки, уличные гонки, высокие ставки и захватывающие трюки, - прокомментировал Скотт Во, режиссёр фильма «Жажда Скорости».  - Приправленная адреналином история о путешествии через всю Америку продержит зрителей в напряжении в течение всего фильма.

Need for Speed Rivals – новейшая игра популярнейшей гоночной франшизы от ЕА. Совместный проект Ghost Games и Criterion Games, Need for Speed Rivals покажет жар легендарного противостояния копов и гонщиков. Игроки смогут выбирать игру за копа или за гонщика, и по какую сторону закона они бы не оказались, их ждут сложные испытания, награды и наказания. В этот раз ставки высоки, ведь гонщики ставят на кон свои Очки Скорости и рискуют потерять всё, если их поймают. Разработанная на продвинутом движке Frostbite™ 3, Need for Speed Rivals также представляет революционную систему AllDrive, которая стирает границы между одиночной игрой и мультиплеером, автоматически подключая игроков к миру гонок друзей. Их пути переплетутся на открытой дороге, где ни одна секунда не будет похожа на другую.

Need for Speed Rivals выйдет 19 ноября, 2013 на Xbox 360®, развлекательную систему от Microsoft, консоль PlayStation®3 и PC. Позднее в этом году игра будет запущена на Xbox One, многофункциональной игровой и развлекательной системе от Microsoft и PlayStation 4. Более подробную информацию о Жажде Скорости вы найдёте на сайте www.needforspeed.com.